• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

T
Tesekkurler arkadaslar cok muhtesem bir duygu rabbim isteyen herkese yasatsin.

canim benim de karindan bakti keseleri gordu yolk saclari gordu bebek daha cok kucuk onu gormedi normal yani ben de 6 ocaga randevu aldim kalp atisi icin bu arada tsh bir ay once 1.3 iken duzenli ilac kullandigim halde 9 a cikmis cok korktum dr u ariycam simdidozu ayarlamasi icin dua et bana.

Tebrik ederim sağsalim ikisini de kucaklarsın inşallah.

Canim bende carsamba bhcg yaptim 3524 cikti. Henuz gimeye niyetim yok. Oglumda 7+3 te doktora gitmistim ve doktor folikaside ihtiyacin yok demisti. Bunda da 8. Haftamda belkide 9. Haftada gidicem.
Bence biraz daha bekle oyle git tabi kanaman felan yoksa. Hem kalbini dinlersin hemde kesesini gorursun.
Aslında doğru söylüyorsun yani şuan bi sıkıntı yok çok şükür benim de ikinci olacak bide 2 yaşında oğlum var hayırlısı bakalım tsk ederim

günaydın kızlar ....

betanın olması gerekenden yüksek olması ikiz belirtisi olabilir :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bende sen gibi emziriyorum 14 aylık kızım dr kes dedi şuan ki süt hormonlu ona bi faydası yok ama bi anda değil zamanla dedi ama benim kızım normal süt biberon bişey tutmuyo napcam bu kesme işini bilmiyorum kesmedikçede içmeyecek galiba işin kötü tarafı keserim yine içezse diye dert ediyorum olmadı ben sarımsak sürmeyi düşünüyorum kesmek için :KK51::KK51::KK51:

Merhaba canım mesajını ancak gördüm kusura bakma. Bizim bugün 4 gün oldu meme vermeyeli. Salça sürdüm istedikce gösteriyorum almıyor. Ama bizim sıkıntımız uykudan. Emerek uyumaya alıştıği için dalarken çok zorlanıyor benden başkasına da gitmiyorum. Ayakta kucagimda uyumasini bekliyorum. Bizim tombis bi cocuk belim sırtım bitti artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle ikinciyi bekleyenlerin

kızlar ve ben de ikinci kez hamileyimm...allahım şu an hissediyorum bilmiyorum...3yaşında bi oğlumm var evet kardeşi olsun istiyodumm ama şimdi değil 5yaşına gelsin diyodum.eşimin iş güzarlığı yüzünden geçen ay bi kaza oldu ella kullandım neyse geçen ay paçayı kurtardık diyodum bu ay tekrardan bi kaza yaptı yine ella kullandım ve bu sefer ellayı kullanmama rağmen hamileymişimm..şimdi ne olacak yahuu..

kızlar ve ben de ikinci kez hamileyimm...allahım şu an hissediyorum bilmiyorum...3yaşında bi oğlumm var evet kardeşi olsun istiyodumm ama şimdi değil 5yaşına gelsin diyodum.eşimin iş güzarlığı yüzünden geçen ay bi kaza oldu ella kullandım neyse geçen ay paçayı kurtardık diyodum bu ay tekrardan bi kaza yaptı yine ella kullandım ve bu sefer ellayı kullanmama rağmen hamileymişimm..şimdi ne olacak yahuu..
Hayırlı olacak inşallah canım ;)

Tebrikler canim. Valla simdide allah kolaylik versin. Yigenlerimde ikiz :KK68:
Tesekkur ederim canim
ederm ederm cnm bnm de 3.63 cıktı dr sonuç çıkmadan 2.5 olmalı encok demişti telde pek önemli diil ilaca gerek yok dedi ama yrn sbh gitcm görüşcm ikiz olduklarına yükselir diye korkuyom
Canim ben de ikize goremi doz ayarliyorsunuz dedim dr a hayir dedi 75 ten 100 e cikardi dozu.beni rahatlatti baslangic oldugu icin sorun olmaz dedi bide ilac kullandigim icin insallah tabi seninki cok dusuk hic korkma
Slmm kzlar okadar mutluyumki minigimin kalp atışını duyduk bugun cokk şükür :KK68::-)
Ya Rabbm bekleyen herkese nasip etsn bambaşka birşeymiş bu. :cry:

Canım maşallah size sağsalim alırsın kucağına inşallah bende çok istiyordum ama kese gorduğumuz zanan 5 +0 da tek keseydi.hayırlısı yarın doktor kontrolum var bakalım inşallah kalp atışını duyacaz.
Cok sagolasin canim amin saglikli olsunlarda belli olmaz belki sonradan gosterir ikinci kendini
Rabbime binlerce sukurler olsun duyduk kalp atisini.Allahim tum bekleyenlere yasatsin inss cok guzel bi duygu :)
Hayirli olsun
T

Aminn sagolasin
cenroot canm gecmia olsun bulantialrdan mi hastanedesin
Gecmis olsun cenroot
hayirli olsun

kızlaaaaar dün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyuuuuuuum :KK49: bana kürtaj diyen doktoru sağlık bakanlığına şikayet edicem geç döllenme olabileceğini düşünmedi bile gelişimi eksik kürtaj olman lazım dedi kadın başka doktora gitmesem alıcaktı belkide :KK34: kadını yolasım var

korkma canım benim şansın %50 dua ediyoruz sana
Kızlar Teşekkürler canlarım progestan yazdı her türlü risk var dedi henüz kese de görünmüyor haftaya gelin dedi rahim duvarın kalın dedi kan 317 ikwn şimdi 714 olmuş lekelenmem 2 saat kadar oldu çok korktuk ilişki yasağı var artık En Büyük KK inş bi daha olmaz:KK51:

Tebrikler canim. Valla simdide allah kolaylik versin. Yigenlerimde ikiz :KK68:
Tesekkur ederim canim
ederm ederm cnm bnm de 3.63 cıktı dr sonuç çıkmadan 2.5 olmalı encok demişti telde pek önemli diil ilaca gerek yok dedi ama yrn sbh gitcm görüşcm ikiz olduklarına yükselir diye korkuyom
Canim ben de ikize goremi doz ayarliyorsunuz dedim dr a hayir dedi 75 ten 100 e cikardi dozu.beni rahatlatti baslangic oldugu icin sorun olmaz dedi bide ilac kullandigim icin insallah tabi seninki cok dusuk hic korkma
Slmm kzlar okadar mutluyumki minigimin kalp atışını duyduk bugun cokk şükür :KK68::-)
Ya Rabbm bekleyen herkese nasip etsn bambaşka birşeymiş bu. :cry:

Canım maşallah size sağsalim alırsın kucağına inşallah bende çok istiyordum ama kese gorduğumuz zanan 5 +0 da tek keseydi.hayırlısı yarın doktor kontrolum var bakalım inşallah kalp atışını duyacaz.
Cok sagolasin canim amin saglikli olsunlarda belli olmaz belki sonradan gosterir ikinci kendini
Rabbime binlerce sukurler olsun duyduk kalp atisini.Allahim tum bekleyenlere yasatsin inss cok guzel bi duygu :)
Hayirli olsun
T

Aminn sagolasin
cenroot canm gecmia olsun bulantialrdan mi hastanedesin
Gecmis olsun cenroot
hayirli olsun

Kızlar Teşekkürler canlarım progestan yazdı her türlü risk var dedi henüz kese de görünmüyor haftaya gelin dedi rahim duvarın kalın dedi kan 317 ikwn şimdi 714 olmuş lekelenmem 2 saat kadar oldu çok korktuk ilişki yasağı var artık En Büyük KK inş bi daha olmaz:KK51:

aman canım dikkat et kendine ve bebişe :)

Back