• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaaar dün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyuuuuuuum :KK49: bana kürtaj diyen doktoru sağlık bakanlığına şikayet edicem geç döllenme olabileceğini düşünmedi bile gelişimi eksik kürtaj olman lazım dedi kadın başka doktora gitmesem alıcaktı belkide :KK34: kadını yolasım var
Öncelikle cok sevindim hayirli olsun ve bence kesin kesin sikayet et ama saglik b. Pek ilgilenmiyo baska yerlerede sikayet et bu ne ya

Merhaba canım mesajını ancak gördüm kusura bakma. Bizim bugün 4 gün oldu meme vermeyeli. Salça sürdüm istedikce gösteriyorum almıyor. Ama bizim sıkıntımız uykudan. Emerek uyumaya alıştıği için dalarken çok zorlanıyor benden başkasına da gitmiyorum. Ayakta kucagimda uyumasini bekliyorum. Bizim tombis bi cocuk belim sırtım bitti artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle ikinciyi bekleyenlerin

Ayy aynı benim durumum kızlar çok zor Allah yardımcımız olsun benimde kızım 17 aylık memeden kestim 5 gün oldu.. Hergün anne meme diyor bi şekilde kandırıyorum salça sürdüm bende onu görünce geri kaçıyor bi müddet sonra yine ama bugün pek istemedi unuttu sanki..

kızlaaaaar dün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok mutluyuuuuuuum :KK49: bana kürtaj diyen doktoru sağlık bakanlığına şikayet edicem geç döllenme olabileceğini düşünmedi bile gelişimi eksik kürtaj olman lazım dedi kadın başka doktora gitmesem alıcaktı belkide :KK34: kadını yolasım var

Ayy inanmıyorum nasıl dr bunlar ben anlamıyorum.. Çok sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin

hanımlar merhaba. Bende adayım inşallah bi terslik olmaz. 2 kere dış gebelikten sonra normal gebelik gerçekleşti. İnanamıyorum hala. Sanki bir şeyler ters gidecek gibi geliyor. Bugün HCG baktırdım 13300 olmuş. Salı günüde doktora gidicem. Kalp atışlarını duyacağımı söyledi dr. Keseyi 3 gün önce gördük. Hayırlısı bakalım.

hanımlar merhaba. Bende adayım inşallah bi terslik olmaz. 2 kere dış gebelikten sonra normal gebelik gerçekleşti. İnanamıyorum hala. Sanki bir şeyler ters gidecek gibi geliyor. Bugün HCG baktırdım 13300 olmuş. Salı günüde doktora gidicem. Kalp atışlarını duyacağımı söyledi dr. Keseyi 3 gün önce gördük. Hayırlısı bakalım.

Hayırlı olsun cnm.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

benim ilk 2 hamileliğimde de aynı şekilde tuhaf bi mide bulantısı oldu. rahatsız edici gerçekten. . şimdi de aynı.
ve çin takviminde benim de 2 oğlum olduğu halde takvime göre kız çıkmışlardı.
bu kez baktım da erkek çıktı takvime göre. bakalım doğurmak nasip olursa belki yine tersi olur da kız olur.

bana 31 aralıkta gel dedi doktorum canım .
sanıyorum 7 haftalık oluruz o zaman . bu hafta 6 . haftadayım .
6+3 falandır sanırım .
Adil abla tebrik ederim
Ama çok sasirdim.
Bilinçli bir hamilelik mi ?

Arkadaşlar benim sadece sağ tarafımda ağrı oluyor. Her zaman değil ayaktayken oluyor ve sanki birşey batıyormuş gibi. Kahverengi akıntım var. 2 kez dış gebelik geçirdiğim için endişeleniyorum. 6 haftalık hamileyim.

Benim gibi ağrısı ve akıntısı olan var mı acaba?

Arkadaşlar benim sadece sağ tarafımda ağrı oluyor. Her zaman değil ayaktayken oluyor ve sanki birşey batıyormuş gibi. Kahverengi akıntım var. 2 kez dış gebelik geçirdiğim için endişeleniyorum. 6 haftalık hamileyim.

Benim gibi ağrısı ve akıntısı olan var mı acaba?
Canım benimdr oglumda böle akinyim olmuştu korkma yerleşmedir inşallah.ama doktora görün belki progestan verir

Cok sevindim canim iyiki gitmissin baska dr a
Kızlar Teşekkürler canlarım progestan yazdı her türlü risk var dedi henüz kese de görünmüyor haftaya gelin dedi rahim duvarın kalın dedi kan 317 ikwn şimdi 714 olmuş lekelenmem 2 saat kadar oldu çok korktuk ilişki yasağı var artık En Büyük KK inş bi daha olmaz:KK51:
Gecmis olsun canim dikkat et kendine
Merhabaaa hamişlerrrr bende ağustos ayında anne olucam inşallah aranıza hoşgeldim yani :)
Hosgeldin hayirli olsun
hosgeldin hayirli olsun

Back