- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
- #5.001
hayırlı olsun darısı bize canım kesen kaç mm di ben bebeği gördümde daha çok küçük dedi kalp atışı dinletmedi
7,2 dedi cnım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun darısı bize canım kesen kaç mm di ben bebeği gördümde daha çok küçük dedi kalp atışı dinletmedi
İNŞ TATLIM ŞUAN SENİN ALTDAN DUYULUR. AMA BEKLE BENİM 6+5 GÜNLÜK ÜSTDEN DUYDUK ZARARLI DİYE KISA DİNLETTİ. RABBİM SANADA NASİP ETSİN İNŞALLLLLLHHHHH
Canim bende carsamba bhcg yaptim 3524 cikti. Henuz gimeye niyetim yok. Oglumda 7+3 te doktora gitmistim ve doktor folikaside ihtiyacin yok demisti. Bunda da 8. Haftamda belkide 9. Haftada gidicem.Slm kızlar aranıza yeni katılıyorum ben daha doktora gitmedim sadece kan testi yaptırdım b HTC orda 1259 çıkmış yani 5 haftalik falan galiba doktora pazartesi gideyim diyorum tam kese belli olsun diye inşallah . Ama ozamana kadar folik asit kullanamicam bişey olmaz demi herkeze hayırlı hamilelikler Hayırlısı yla Bebeğinizi kucağıniza alırsınız inşallah ...
canim tansiyonun düşüp bas donmesi yapablr dikkat etKızlar dün akşam canım çok çekti bir sürü sarımsak yedim. Sonradan öğrendiğime göre gebelere sakıncalıymış bende baya bir yedim. Şimdi kasıklarımda bir sancı var inşallah birşey olmaz
haklısın. dikkat et kendine.Yorgunluklarını oluyor galiba ben gecen perşembe okulda nöbetciydim cuma başladı dinlenince geçmisti . dün yine oldu aynı şey insan korkuyor
Tebrikler canim. Valla simdide allah kolaylik versin. Yigenlerimde ikizGunaydiiin hayirli cumalar bugun dr a gittik veeee iki kese gorduuuk cok mutluyum rabbim tamamina erdirsin ve saglikla ikisini kucagimiza almayi nasip etsin.
hmmmm peki cnm sağol bazıları gördük filan demiş de ondan telaslanmıstm sağolasnBende bıgün gittim kese göründü bebek görünmedi 2 hafta sonraya gel dedi.. Normal yani mrk etme..
liste için bilgileri kime gönderiyoruz?Listeyi soranlar için http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-agustos-annelerinin-listesi.777277/
Yalnız yeni kişileri ekleyemiyorum dun akşam çok uğraştım liste bozuluyor akşam tekrar uğraşırım inşallah olur
sağol cnm yaa içimi rahatlattnz evet biri biras geriden geliyo ikisine de öyle alıştm ki inş seslerini duyarmnormalde 5 hafta dolduktan sonra kese 7-9 arası kalp atışı duyuluyo her hamilelik bir olmuyo günlerin aynı ama betaların benzememesi gibi ben ilk kızımda 6 haftayı doldurdum kese göründü bebekte kalp atışıda yoktu bunda 6 yı doldurdum herşey vardı aynı kişinin bile her hamileliği bir değil o yüzden dr normal diyosa hiç birşeye takılma zaten ikizler biraz geriden gelir hiç stres etme
ederm ederm cnm bnm de 3.63 cıktı dr sonuç çıkmadan 2.5 olmalı encok demişti telde pek önemli diil ilaca gerek yok dedi ama yrn sbh gitcm görüşcm ikiz olduklarına yükselir diye korkuyomTesekkurler arkadaslar cok muhtesem bir duygu rabbim isteyen herkese yasatsin.
canim benim de karindan bakti keseleri gordu yolk saclari gordu bebek daha cok kucuk onu gormedi normal yani ben de 6 ocaga randevu aldim kalp atisi icin bu arada tsh bir ay once 1.3 iken duzenli ilac kullandigim halde 9 a cikmis cok korktum dr u ariycam simdidozu ayarlamasi icin dua et bana.
Gecmis olsun cnm.Kızlar acil bakın kanamam var yaşayan var mi doktora gidiyoruz uzak bir şey yazın lütfen
cnm içini ferah tut belki rahim içinde kanama alanı vardır inş bebeğin senledrKızlar acil bakın kanamam var yaşayan var mi doktora gidiyoruz uzak bir şey yazın lütfen
inşallah canım çok teşekkür ediyorum@_eyluldeniz_ kızinin dogum gününü kutluyorum. Kardesiyle nice saglikli ve mutlu yillar yasasin insallahhhh
korkma canım benim şansın %50 dua ediyoruz sanaPembe renk lekelenmem oldu devam ediyor
Amin canım inşallah biz de hafta ya falan düşünüyoruz gitmeyi haftaya cuma falan bizim de 6+6 günlük falan oluyor inşallah duyarız duaların unutma tatlım :) bekleyen herkes sağ salim duyar inşallah :)
geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur, çok yoğun değilse normaldir olabilir diyor doktorlar ama yinede dikkatli olmak lazımKızlar acil bakın kanamam var yaşayan var mi doktora gidiyoruz uzak bir şey yazın lütfen