• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar
anti rubella ımg sonucunu alan var mı. rutin kan testi idrar testi yapılırken bakılıyor bunlara da.
bende rubella pozitif çıktı. normalde negatif çıkması gerekiyordu. bunun pozitif çıkması demek benım yakın zamanda kızamıkçık çıkarttığımın yada hala çıkartıyor oldugumun işareti imiş. bu da hamileliğin ilk üç ayı için çok tehlikeli imiş. internette karıştırdığımda bissürü kötü kötü şeyler yazıyor.doktorum da izinde onunla da görüşemedim. pazartesiye görüşeceğim inş.
sizde durumlar nasıl. yada konu hakkında bilgisi olan var mı?

hmmmm peki cnm sağol bazıları gördük filan demiş de ondan telaslanmıstm sağolasn
canım miden bulanacak ya da burda herkesin hissetiği şeyleri yaşayacaksın diye bi durum yokmuş ben de telaş yapıyordum herkes farklı yaşıyor kimisi hayatında hiçbişe değişmeden geçiriyor bu dönemi, benim midem bazen sabah bazen akşam bulanır gibi oluyor ama daha çok sabahları bulanmadan mide kasılması öğürme var, bazen gece de oluyor ama öyle yatıracak kadar midem kötü değil ki bu da normal, kabızlık var, mide yanması var, ne kalp atışı duyma ne kese görme tarihi herkeste aynı değil boşuna üzme kendini, hangi doktora gidiyorsun?

Renkli ultrasonda belli olur degil mi hersey... Kalbi atiyir mu atmiyor mu anlaşılır degil mi... kanamam kirmizi olmaya basladi o nedenle baska doktora gitmedim.. doktorum iyiydi..
neyse sizlerin canını sikmayayaim kizlar hamilesiniz rabbim yavrularınızı sizlere bağışlasın.. amin
Canım çok üzüldüm, dun akşam gördüm ama ne yazacagimi bilemedim :( benimde ağustosta bir dusugum oldu, inşallah renkli USG de güzel haberler alırsın.

Gunaydiiin hayirli cumalar bugun dr a gittik veeee:nazar::nazar::KK46::KK46::nazar::nazar: iki kese gorduuuk cok mutluyum rabbim tamamina erdirsin ve saglikla ikisini kucagimiza almayi nasip etsin.
Canım maşallah size sağsalim alırsın kucağına inşallah bende çok istiyordum ama kese gorduğumuz zanan 5 +0 da tek keseydi.hayırlısı yarın doktor kontrolum var bakalım inşallah kalp atışını duyacaz.

Kızlar ya bende de akıntı biraz çoğaldı. hafif sanki yanma oldu idrardan sonra hafifde koku allah korusun bebeğe enfeksiyonun zararı var değilmi napayım doktorlarda bişey demedi.olsa derlerdi. bilemedim ya.

kızlar ayrıca enteresan bir bilgi. dünden bulantı azaldı bugün öğleden sonra hiç kalmadı. artık bulantım yok bir hafta bulandı geçti tuhaf değilmi ya :KK53:

Merhaba.. Doktora gittim 5+6 hafta FTA negatif yazdı.. Karindan bakti hareket yok dedi bide alttan bakalim dedi kanamam da coktu zaten.. Keseden çıkıyor gibiydi embriyo olusmus gibi alttan baktı ama kalp yoktu.. Kalp atışı duyulmadi defalarca bakti ama yok.. Almamız lazim dedi ama emin olmak icin renkli ultrasona bakacağız ve sonra sonlandiririz dedi.. Gözlerim kurudu aglamaktan

inan bana gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu son cümlene sanki yaşadım acını :KK42::KK42:rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm allahım sana tez günde sağlıklı hamilelik sağlıklı evlat nasip etsin. herşeyi yoluna koysun acını unuttursun inş.tüm kalbimle dua ediyorum sana inan.bu ara tüm dualarım kabul oluyor dilerim allah hepimizi kaldırabileceğimiz olaylarla sınar.allah yardımcın olsun kardeşim.

Kızlar ya bende de akıntı biraz çoğaldı. hafif sanki yanma oldu idrardan sonra hafifde koku allah korusun bebeğe enfeksiyonun zararı var değilmi napayım doktorlarda bişey demedi.olsa derlerdi. bilemedim ya.
ben doktoruma akıntım arttı dediğimde hamilelikte çok normal koku ve yanma yoksa sorun değil dedi mantar olabilir dikkat et ihmal etme

ben doktoruma akıntım arttı dediğimde hamilelikte çok normal koku ve yanma yoksa sorun değil dedi mantar olabilir dikkat et ihmal etme
canım koku var gibi geliyor bana. ben hamile kalmadan enfeksiyon vardı fitil kullanmıştım. bikaç gündür koku arttı ve sıvıda hafif var

Ben geçen kontrole gittiğimde kaşıntım vardı mantar olmuşum bir şampuan verdi yıkamam için bir de krem verdi. Şampuanla yıkıyorum kaşıntı falan kalmadı. Şunu demek istiyorum ki dr çok ciddiye almadı hatta bunların hamilelikte daha çok olduğunı söyledi korkma yani bişey olmaz

Ben geçen kontrole gittiğimde kaşıntım vardı mantar olmuşum bir şampuan verdi yıkamam için bir de krem verdi. Şampuanla yıkıyorum kaşıntı falan kalmadı. Şunu demek istiyorum ki dr çok ciddiye almadı hatta bunların hamilelikte daha çok olduğunı söyledi korkma yani bişey olmaz

çok saol canım saolll:KK68:

Back