2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 6+4 um doktor bugun 3 sn dinletti kalp sesini sonra ekrandanizledik benmde 3 hafta sonra kontrol 12. haftada ikili tarama dedi

Canım 2 gün sonra tekrar kan testi yaptir ikiye katlaması gerekiyor. Doktorun döllenme den sonraki süreyi söylemiştir.

Yok artik benim sinavlarim var calisamadim evet ama yinede hastaneye yatamam ben. sen ins iyilesirsinde kesilir bulantilarin
gerci benim doktor hic sallamadi bile bulantilarimi gecer olur o dedi yolladi seninle ilgilenmisler en azindan
sifa olsun
Canım benim de sınavlarım var ama sıhhatim daha önemli Dr kusma 4 ü geçince serum taktır dedi Dr unu değiştir istersen

65.923değer normal mi 6+5için ikiz mi yoksa boş gebelik filan mi ne düşü ne yim ben
Hayirli olsun canim. 7. Hafta icindesin degerin normal sinirlarda ama ikiz mi allah
Doktorun dedigine gore gidicez canm

Canim bu doktorun olcumune gore degisiyor. Oglumda ultrasyonda hep 4-5 gun hatta bazen 1 hafta onde gidiyordu.
Ama 41 haftada dunyaya geldi. Son haftalarda zaten sik sik gidiyosun.

65.923değer normal mi 6+5için ikiz mi yoksa boş gebelik filan mi ne düşü ne yim ben
Tatlım boş gebelikte değer düşük çıkar merak etme.7.hafta içindesin değerler normal.internetten de baktirabilirsin HCG te gore haftalık gebelik diye.benim de yüksekti baya.ailede ikiz genetik diye acaba ikiz mi dedik,bugün tek kese çıktı...ama ikiz istiyorsan inşallah ikiz olur sağlıklı bir şekilde

kızlarr arada kasıklarıma kısa süreli ağrı girip çıkıyo sizede oluyomu

Bugun 7+1 oldum kızlar bana hayatı işkence yapan bulantilarim bugün hiç olmadı ve cok güzel yemek yedim maşallah :) inşallah bitmiştir bu bulantı kabusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…