• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar keseyi gördük çok şükür.5+3teyim ama kalp atışları için haftaya çağırdı.bu dönemde gören var mıydı kalp atışlarını?
Ne güzel canım benim de aynı yarın gidicegiz keseyi görmeye bebek için de gördünüz mü nokta şeklinde falan bazen görülüyor Muş ya canım inşallah biz de yarın görürüz dua et tatlim

Bugün facebookta bir sayfada denk geldim kızlar.

ANNE ADAYINA TAVSİYELER
1-Hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-Bütün günahlardan korunmaya bak.
3-Elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-Geceleri aynaya bakma.
5-Sinirlenme! Huzurlu ve sakin ol.
6-Kur'ân dinlemeye ve okumaya çalış.
7-Namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.
8- Hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
9-Her gün salavât getir.
10-Bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salavât getir ve ihlâs süresini oku.
11-Allahı çok düşün.
12-İnsanlara yardım et.
13-Mü'min insanların yüzüne bak.
14-Gıybetten ve yalandan uzak dur.
15-Namazını vaktinde kıl.
16-Devamlı allah, allah diye zikirde bulun.
17-Eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
18-Evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
19-Enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.
20-Eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
21-Hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.
22-Elini karnının üzerine koy ve bol bol salâvat getir.

kızlar meraba benim satım 14 kasımdı cuma günü kan testi verdim bugun 96 çıktı doktor biraz bekle kesin olması için haftaya gel dedi ben şimdi hamile miyim değil miyim bi de 2 haftalık olabilir dedi nette 5 haftalık diyo kafam karıştı sevincimi yaşayamadım yardımcı olur musunuz

Ne güzel canım benim de aynı yarın gidicegiz keseyi görmeye bebek için de gördünüz mü nokta şeklinde falan bazen görülüyor Muş ya canım inşallah biz de yarın görürüz dua et tatlim

İnşallah tatlım görürsün hayirlisiyla.simsiyah içi boş bir kese gördük. Doktor olumlu konuştu.

Kızlar hepinize merhaba. Umarım hepimiz sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik geçiririz. Ben 6+5 im. Bugün gittik doktora kalp atışını duymadık ama gördük :anneadayı: Doktorum ultrason un hertzini yükseltirsek duyarız ama embriyoya zarar verir gerek yok dedi. Beni 1 ay sonrasına çağırdı. Bu süre bana uzun geldi. Bana kalsa hergün gidip görmek isterim mercimeği :D Doktorum Dilek Yağmur. Ona giden var mı aranızda?

kizlar.kahverengi akinti icin gttm olur dedi bacak agrisi bel agrisi flnda normal dedi igne yapti btane her ihtimale karsi karindanda gozuktu kesemiz sizlerde durumlar nasi bulantilar bas donmeleri:)

Canm senin de gec dollenmedir benmde gec dollenme adete gore 7+4 ama bebegim 6+4
Elifbade canım benimde adete göre 8+2 ama doktor 6+5 dedi
Şimdi bu durumda doğum tarihleri mi etkilenecek? Yani adete göre 40 hafta mı doktorun dediğine göre mi biliyomusun sen?
Ya da kkızlar var mı fikri olan

Back