• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm arkadaşlar .. Sanırım bende ağustos annesi olucam akiam test yaptım pozitif.. Bu bebek bizim için süpriz oldu çünkü bi kızım var ve 16 aylık hatta emiyordu bile ama ben hamile kalmışım ve bugün test sonucunda öğrendim.. Çok karmaşık duygular içindeyim.. Artık dr gidince yazarım sonucu hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. İlk gebeliğim çok zor geçmişti umarım bu sefer farklı olur

Slm arkadaşlar .. Sanırım bende ağustos annesi olucam akiam test yaptım pozitif.. Bu bebek bizim için süpriz oldu çünkü bi kızım var ve 16 aylık hatta emiyordu bile ama ben hamile kalmışım ve bugün test sonucunda öğrendim.. Çok karmaşık duygular içindeyim.. Artık dr gidince yazarım sonucu hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. İlk gebeliğim çok zor geçmişti umarım bu sefer farklı olur
Hayırlı olsun canım hoşgeldin :)

Gözün aydin. Allah ikinci bebegini eline almayi nasip etsin cnm.hemen sutu kesmen gerekecek

hosgeldin hayirli olsun

Merhaba arkadaşlar 2 gündür aol ayağım çok ağrıhor diZimde zonklamayla başlıyor sonra yayılıyor Ara ara tekrarlıyor sizde de böyle durumlar var mı

kızlar günaydın . bebeğinizin kalbinin kaç attığını söyledi mi doktorunuz. bilenler paylaşabilirler mi?
bize 137 demişti canım
Ben hala kalbinin sesini duymadım. Rabbim hayırlısıyla bir an önce bana da duymayı nasip etsin :KK43:
inşallah canım bir sonra ki muayenede duyarsın içini ferah ettin
Bugün kan verelim diyor eşim yarın kontrol ol diyor .şimdi ultrason dan başka birşey olmuyor ikinci görüsme de değil mi .kanı sağlık ocağında versem değeri de doktoruMa gösterSem olurmu
bende testlerimi sağlık ocağında yaptırıyorum özelde yaptırsam çok tutar doktorum o şekilde kendi söyledi sağlık ocağında yaptır getir diye
Kızlar bizim masalımız burda sona erdi 72 saat içinde kanamam başlaması gerekiyo düşük hapı veya kürtaj olmadım ama zaten kese bozulmuş arka tarafında kanama alanı başlamış ağladım üzüldüm çok eşim ailem bu konuda destek oldu çok bugün aldım az önce doktordan geldim vucüt atmaya başlamış ben ağustos annesi olamıycam ilk kez anneliği tatcaktım artık başka bahara yaza kışa kaldı bu kısa masalım bitti benim .allah sizlere sağlıklı almayı nasip etsin inşallah kimse bu acıyı yaşatmasın allah
canım çok üzüldüm hayırlısı buymuş demek ki hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik getirirsin inşallah Allah yardımcın olsun
Kızlar ben aksamları yarım saat yavas tempoda yuruyus yapıyorum sıkıntı olur mu sızce
aksine yararı olur canım ama bir sıkıntın yoksa
Elifbade canım benimde adete göre 8+2 ama doktor 6+5 dedi
Şimdi bu durumda doğum tarihleri mi etkilenecek? Yani adete göre 40 hafta mı doktorun dediğine göre mi biliyomusun sen?
Ya da kkızlar var mı fikri olan
ilerleyen haftalarda değişir haftasını yakalar benim ilk gebeliğim geç döllenmeydi geriden geliyorduk sonra 8 gün önce geldi

kızlar günaydın,
cumartesi kontrole gittim. kese büyümüş gördük bebek yerleşmiş kalbini itersen altdan duyarız dedi ama ben seni cuma gene görmek isticem istersen ozaman dinleteyim dedi. tmm dedim. cuma 1 hafta sonra bidha neden görmek istedi ki böyle 1 hafta arayla çağrılan varmı?
özelse çagırır canım ben devlete gıdıyorum 10 gunde bır cagırıyor sımdılık oda sanırım :D

Günaydın kızlar,
Mide agrısından ve bulanmasından hiç bişey yapmak istemiyorum artık.
Ama ben bu bulantının bebekten oldugunu düşünmüyorum midemle ilgili bir problem var :KK43: Ama resmen öldürüyo beni.
Midem yanıyo, agzma ekşi sular geliyo, gegiriyorum :KK43: gegirerek rahatlıyorum 2 sn sonra gene aynı.
Ne yapacagımı ne yiyeceğimi şaşırdım artık.
Doktora gittim dahiliyeye rabelis diye bir ilaç verdi. 12.haftadan sonra kullan dedi. Şikayetlerim artınca kadın dogum doktoru ilacını kullan dedi rabelisi. içime sinmedi kullanmak açıkcası ama çok zorlanıyorum. Lütfen bana midemi rahatlatacak bir öneride bulunun. Su bile içemiyorum artık.
ben sureklı tuzlu cekırdek ve cubuk kreker yıyorum ama anlık gecırıyor 5 10 dk sadece rahatlatıyor

Back