- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #3.941
Ne güzel canım benim de aynı yarın gidicegiz keseyi görmeye bebek için de gördünüz mü nokta şeklinde falan bazen görülüyor Muş ya canım inşallah biz de yarın görürüz dua et tatlimKızlar keseyi gördük çok şükür.5+3teyim ama kalp atışları için haftaya çağırdı.bu dönemde gören var mıydı kalp atışlarını?
Canm5+4 de.keseyi gordum 6+4 de duyduk kalp.atisini allah izin verirse duyacaksin haftaya
7.Haftanda git duyarsin insallah canm 8 e kadar duymayanlar olabiliyor rabbim evlatlarimizi bizleri korusun insalalhMaşallah canım senin adına çok sevindim.
Ben hala duyamadım doktor geçen hafta 4-5 haftalıksın dedi
Hayırlısıyla bir an önce duymak istiyorum.
Canm senin de gec dollenmedir benmde gec dollenme adete gore 7+4 ama bebegim 6+4Maşallah canım senin adına çok sevindim.
Ben hala duyamadım doktor geçen hafta 4-5 haftalıksın dedi
Hayırlısıyla bir an önce duymak istiyorum.
7.Haftanda git duyarsin insallah canm 8 e kadar duymayanlar olabiliyor rabbim evlatlarimizi bizleri korusun insalalh
Hamileliğimiz aynı nerdeyseMerhaba bende 30 yasindayim ve benimde 3.5 yasinda sipam var.
Canm senin de gec dollenmedir benmde gec dollenme adete gore 7+4 ama bebegim 6+4
Duyarsin insallah canmSanırım bende de durum aynı.
Burada 8 haftalık görünüyorum doktora göre 6 haftalığım.
Bu hafta perşembe gittiğimde de kalbini duyamayacak mıyım
Ne güzel canım benim de aynı yarın gidicegiz keseyi görmeye bebek için de gördünüz mü nokta şeklinde falan bazen görülüyor Muş ya canım inşallah biz de yarın görürüz dua et tatlim
Merhaba bende 30 yasindayim ve benimde 3.5 yasinda sipam var.
Elifbade canım benimde adete göre 8+2 ama doktor 6+5 dediCanm senin de gec dollenmedir benmde gec dollenme adete gore 7+4 ama bebegim 6+4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?