• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ıyı aksamlar
Acayıp derecede tuvalet sıkıntım var 1 haftadır kayısı sıcak su ıcıyorum ama fayda etmedı onerınız var mı

kizlar 2.adet donemi gelen varmi ben donemdeyim ve kasiklarim agriyo sizce normalmi doktorum adet doneminde kanamada olabilir demisti ama agri icin bisey dememisti ben 6+4 te kap atislarini duydum cok sukur ama kasik agrisi beni korkutuyo birazda evhamliyim bebegim iimi kalbi atiomu hala die :KK43:canım benım 2. adet gunume daha 1 hafta var ancak kasık agrıları yuzunden doktora gıttım ve normal dedıler korkma sakın rahım buyudukce agrırmıs ve hatta vucut alısana kadar adet zamanı sankı olucakmıs gıbı bır ıkı ay sancılanırmısın

Ay maşallah hayırlısı olsun ne güzel çifte mutluluk :)
Kızlar bizim masalımız burda sona erdi 72 saat içinde kanamam başlaması gerekiyo düşük hapı veya kürtaj olmadım ama zaten kese bozulmuş arka tarafında kanama alanı başlamış ağladım üzüldüm çok eşim ailem bu konuda destek oldu çok bugün aldım az önce doktordan geldim vucüt atmaya başlamış ben ağustos annesi olamıycam ilk kez anneliği tatcaktım artık başka bahara yaza kışa kaldı bu kısa masalım bitti benim .allah sizlere sağlıklı almayı nasip etsin inşallah kimse bu acıyı yaşatmasın allah
gecmiş olsun canım sakın zlme bizim derdimizden byk rabbimiz var ben 1 sene bekledim bu anı en son tedaviyle oldu elbet gelecek seninde kucagının dolacağı gun sadece sabret canım allah sana saglık versın kı guzel ve hayırlı evlatlar sahıp olasın amin

Benimde ilk cocugum oglan ve 3.5 yasinda :) bakalim buda hayirlisi artik. ben daha doktora gitmedim biraz daha bekliyip gitme niyetim var.
Allah bağışlasin bende bekledim gittim çok şükür gözüktü folik asit kullanıyordum onu bıraktırdi başka vitamin verdi şuan içim rahatladi bebeği gördüğüm için darısı bekleyenlerin başına...

Allah bağışlasin bende bekledim gittim çok şükür gözüktü folik asit kullanıyordum onu bıraktırdi başka vitamin verdi şuan içim rahatladi bebeği gördüğüm için darısı bekleyenlerin başına...
sagol canim tesekkurler. Insallah bende keratayi gorururm. ben gittigimde koca adam olucak gerci :)
Esim yurt disinda dondugunde birlikte gitmek istiyor o yuzden benim daha 3 haftam var :)

Kızlar ıyı aksamlar
Acayıp derecede tuvalet sıkıntım var 1 haftadır kayısı sıcak su ıcıyorum ama fayda etmedı onerınız var mı
canım aynı sıkıntıyı bende transferden bu yanma yaşıyorum,ben her sabah ve akşam bir bardak ılık suya birkaşık bal ve bir kaç damla limon koyuyorum ve sabah aç karına akşamda yatmadan önce içiyorum bu sayede rahatladım bırakınca tekrar sorun yaşıyorum.bir dene inş. Faydasını görürsün bir iki gün içinde.

sagol canim tesekkurler. Insallah bende keratayi gorururm. ben gittigimde koca adam olucak gerci :)
Esim yurt disinda dondugunde birlikte gitmek istiyor o yuzden benim daha 3 haftam var :)
İnsan merak ediyor ikinci ama buda birinci kadar heyecanlı bence ama goremem durumun olmaz en azından Allah hepimize can saglığı hayırli evlatlar nasip etsin

Canım ben de seruma karşıydım ile yaramaz diye Dr um nerden biliyorsun dedi ayetel kürsi îyi geliyor bi de stres yapan kişilerden uzak dur
Allah yardimcimiz olsun cidden zorluyo bi noktadan sonra ayetel kursi yi bende cok okurum sifa niyetine gecer ins yakinda hayirliiyla iyi geceler herkese

Back