- 14 Kasım 2013
- 616
- 428
- 158
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #3.981
Hayırlı olsun canım hoşgeldin :)Slm arkadaşlar .. Sanırım bende ağustos annesi olucam akiam test yaptım pozitif.. Bu bebek bizim için süpriz oldu çünkü bi kızım var ve 16 aylık hatta emiyordu bile ama ben hamile kalmışım ve bugün test sonucunda öğrendim.. Çok karmaşık duygular içindeyim.. Artık dr gidince yazarım sonucu hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. İlk gebeliğim çok zor geçmişti umarım bu sefer farklı olur
Gözün aydin. Allah ikinci bebegini eline almayi nasip etsin cnm.hemen sutu kesmen gerekecekSlm arkadaşlar .. Sanırım bende ağustos annesi olucam akiam test yaptım pozitif.. Bu bebek bizim için süpriz oldu çünkü bi kızım var ve 16 aylık hatta emiyordu bile ama ben hamile kalmışım ve bugün test sonucunda öğrendim.. Çok karmaşık duygular içindeyim.. Artık dr gidince yazarım sonucu hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. İlk gebeliğim çok zor geçmişti umarım bu sefer farklı olur
bende 29 yaşımdayım :) 8 yaşında bi sıpam var :)
Amin insallahyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Allah bebeklerinizi sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin
hosgeldin hayirli olsunSlm arkadaşlar .. Sanırım bende ağustos annesi olucam akiam test yaptım pozitif.. Bu bebek bizim için süpriz oldu çünkü bi kızım var ve 16 aylık hatta emiyordu bile ama ben hamile kalmışım ve bugün test sonucunda öğrendim.. Çok karmaşık duygular içindeyim.. Artık dr gidince yazarım sonucu hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. İlk gebeliğim çok zor geçmişti umarım bu sefer farklı olur
teşşekur ederım tatlım beklenen gun gelecekse eger cekılen cıle kutsaldır dıyorum napacan dırenıyorumBenim de daha henüz yok insallah da olmaz rabbim sana güc kuvvet versin canim hersey bebislerimiz icin
banyo yapmak bulantıyı azaltıyor muHayirli isler ben calismiorum su an ama feci bulantilar nedeniyle banyo mesaisindeyim yani yatmak yok
bize 137 demişti canımkızlar günaydın . bebeğinizin kalbinin kaç attığını söyledi mi doktorunuz. bilenler paylaşabilirler mi?
inşallah canım bir sonra ki muayenede duyarsın içini ferah ettinBen hala kalbinin sesini duymadım. Rabbim hayırlısıyla bir an önce bana da duymayı nasip etsin
bende testlerimi sağlık ocağında yaptırıyorum özelde yaptırsam çok tutar doktorum o şekilde kendi söyledi sağlık ocağında yaptır getir diyeBugün kan verelim diyor eşim yarın kontrol ol diyor .şimdi ultrason dan başka birşey olmuyor ikinci görüsme de değil mi .kanı sağlık ocağında versem değeri de doktoruMa gösterSem olurmu
canım çok üzüldüm hayırlısı buymuş demek ki hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik getirirsin inşallah Allah yardımcın olsunKızlar bizim masalımız burda sona erdi 72 saat içinde kanamam başlaması gerekiyo düşük hapı veya kürtaj olmadım ama zaten kese bozulmuş arka tarafında kanama alanı başlamış ağladım üzüldüm çok eşim ailem bu konuda destek oldu çok bugün aldım az önce doktordan geldim vucüt atmaya başlamış ben ağustos annesi olamıycam ilk kez anneliği tatcaktım artık başka bahara yaza kışa kaldı bu kısa masalım bitti benim .allah sizlere sağlıklı almayı nasip etsin inşallah kimse bu acıyı yaşatmasın allah
aksine yararı olur canım ama bir sıkıntın yoksaKızlar ben aksamları yarım saat yavas tempoda yuruyus yapıyorum sıkıntı olur mu sızce
ilerleyen haftalarda değişir haftasını yakalar benim ilk gebeliğim geç döllenmeydi geriden geliyorduk sonra 8 gün önce geldiElifbade canım benimde adete göre 8+2 ama doktor 6+5 dedi
Şimdi bu durumda doğum tarihleri mi etkilenecek? Yani adete göre 40 hafta mı doktorun dediğine göre mi biliyomusun sen?
Ya da kkızlar var mı fikri olan
özelse çagırır canım ben devlete gıdıyorum 10 gunde bır cagırıyor sımdılık oda sanırımkızlar günaydın,
cumartesi kontrole gittim. kese büyümüş gördük bebek yerleşmiş kalbini itersen altdan duyarız dedi ama ben seni cuma gene görmek isticem istersen ozaman dinleteyim dedi. tmm dedim. cuma 1 hafta sonra bidha neden görmek istedi ki böyle 1 hafta arayla çağrılan varmı?
Degerin cok guzel artmis.gelsin ikizlerrrHerkese selam :) 18 inde 245 çıkan kan değerim bugün 1445 çıktı :) yarın randevum var bakalım hayırlısı :)
Var geçmişte ikiz gebeliğim canım. Ama malesef kaybettim kalp atışı başlamamıştıDegerin cok guzel artmis.gelsin ikizlerrr
İlki oğlan 3,5 yaşında bugünde doktora gittim keseyi bebeği gördüm kalp atışları dinledim çok mutluyum:)Senin ilk cocugun kizmiydi yoksa erkekmiydi :)
ve kac yasinda
Gözün aydın canım darısı bekleyenlere olsun inşallahİlki oğlan 3,5 yaşında bugünde doktora gittim keseyi bebeği gördüm kalp atışları dinledim çok mutluyum:)
ben sureklı tuzlu cekırdek ve cubuk kreker yıyorum ama anlık gecırıyor 5 10 dk sadece rahatlatıyorGünaydın kızlar,
Mide agrısından ve bulanmasından hiç bişey yapmak istemiyorum artık.
Ama ben bu bulantının bebekten oldugunu düşünmüyorum midemle ilgili bir problem varAma resmen öldürüyo beni.
Midem yanıyo, agzma ekşi sular geliyo, gegiriyorumgegirerek rahatlıyorum 2 sn sonra gene aynı.
Ne yapacagımı ne yiyeceğimi şaşırdım artık.
Doktora gittim dahiliyeye rabelis diye bir ilaç verdi. 12.haftadan sonra kullan dedi. Şikayetlerim artınca kadın dogum doktoru ilacını kullan dedi rabelisi. içime sinmedi kullanmak açıkcası ama çok zorlanıyorum. Lütfen bana midemi rahatlatacak bir öneride bulunun. Su bile içemiyorum artık.
ay bende denicem çok saol canımcanım sabahları 1 kaşı bala bi tutam çörek otu ez karıştır ye , benim midem bu karışımla iyileşti.1 hafta yaptıktan sonra farkedersin iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?