• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bende allah izin verilse ağustos ayı annesi olucam tahmini 25 ağustos şuan 5 haftanın içindeyim..

Merhabalar Ben de yeni öğrendim Ağustos sonu annesiyim:)kısmetse. Herkese sağlıklı inşAllah kolay hamilelikler diliyorum. Allah yardımcımız olsun:)
Hayirli olsun hosgeldiniz
kızlar dr dan geldim dr 2 kese gördü biri5+6 diğeri 5+2 günlük dedi küçük olan gelişimi durdurabilir de devam da edebilir dedi çoooook mutluyuz 2 hafta snr kalp atışı için gitcez keseler suan zaten boş olur bebekleri de o zmn görücez inş dedi :KK54::KK68:
Ayyy cok sevindim cok guzel bir haber transferin ne zaman olmustu canim?
Kizlaarr doktorumuzdan geldik kuzumu gordumm adete gore 7+4 ama benm yumurtlama gec olmustu usg gore.6+4 muss bende oyle hesaplamistim kuzummm nokta kadar ama gum gum kalp sesi odayi inletiyordu :KK42:
Gozunaydin
Kızlar bizim masalımız burda sona erdi 72 saat içinde kanamam başlaması gerekiyo düşük hapı veya kürtaj olmadım ama zaten kese bozulmuş arka tarafında kanama alanı başlamış ağladım üzüldüm çok eşim ailem bu konuda destek oldu çok bugün aldım az önce doktordan geldim vucüt atmaya başlamış ben ağustos annesi olamıycam ilk kez anneliği tatcaktım artık başka bahara yaza kışa kaldı bu kısa masalım bitti benim .allah sizlere sağlıklı almayı nasip etsin inşallah kimse bu acıyı yaşatmasın allah
canim cok gecmis olsun rabbim tekrar yasatmasin cifter cifter saglikli evlatlar verip bugunleri unuttursun.

Âmin inş Perşembe cuma hastaneye yatıcam kusma yüzünden Dr psikolojik destek de alabîlirsin dedi yıpratıyormuş anneyi kusmalar ve bulantılar
Yok artik benim sinavlarim var calisamadim evet ama yinede hastaneye yatamam ben. sen ins iyilesirsinde kesilir bulantilarin
gerci benim doktor hic sallamadi bile bulantilarimi gecer olur o dedi yolladi seninle ilgilenmisler en azindan
sifa olsun

kızlar tsh 4.86 cıkmış biras yüksek önemli mi bu şlaç mı kullancm ki dr la randevumz 2hft snr arayıp sorsam mı öncesinde

Benim 7 aralik
Ben de agustos annesı olacagım.4,5 yasında bır sıpam var bu ıkıncı olacak 31.yasında calısan bır anneyım
Hayirli olsun
kızlar tsh 4.86 cıkmış biras yüksek önemli mi bu şlaç mı kullancm ki dr la randevumz 2hft snr arayıp sorsam mı öncesinde
canim endiselendirmeyeyim seni ama tup bebege tsh 2,5 altina dusmeden baslamiyorlar ilacla dusuruyorlar degeri ben dusurdum hala da ilac kullaniyorum hamile oldugumu ogrenince tup bebek merkezi tekrar dr a gorunun bebek oldugu icin ilacin dozunu yeniden ayarlasin dedi.bebegin zihinsel gelisimi icin cok onemli onceki hamileligimde de kullandim doguma kadar.endokrin yada dahiliye uzmani bakiyor ilacla duser telaslanma ama iki hafta bekleme.

canim endiselendirmeyeyim seni ama tup bebege tsh 2,5 altina dusmeden baslamiyorlar ilacla dusuruyorlar degeri ben dusurdum hala da ilac kullaniyorum hamile oldugumu ogrenince tup bebek merkezi tekrar dr a gorunun bebek oldugu icin ilacin dozunu yeniden ayarlasin dedi.bebegin zihinsel gelisimi icin cok onemli onceki hamileligimde de kullandim doguma kadar.endokrin yada dahiliye uzmani bakiyor ilacla duser telaslanma ama iki hafta bekleme.

cnm tedavi sırasında 2lerdeydi normaldı yeni yükselmiş olmalı dr u araym bari

Kızlar bizim masalımız burda sona erdi 72 saat içinde kanamam başlaması gerekiyo düşük hapı veya kürtaj olmadım ama zaten kese bozulmuş arka tarafında kanama alanı başlamış ağladım üzüldüm çok eşim ailem bu konuda destek oldu çok bugün aldım az önce doktordan geldim vucüt atmaya başlamış ben ağustos annesi olamıycam ilk kez anneliği tatcaktım artık başka bahara yaza kışa kaldı bu kısa masalım bitti benim .allah sizlere sağlıklı almayı nasip etsin inşallah kimse bu acıyı yaşatmasın allah

Canim benim cok gecmis olsun. Allah tekrarini yasatmasin. Kendini toparla emi geciyor canim bu gunler. insallah kisa zamanda saglikli bir hamilelik yaşayacaksın. Bizim oralarda düşügun ayagi icerde olurmus derler yani bebegine kavuşmana cok az var.

Canım bebeğide keseyide gördük biz. sıkıntı yok hatta kalbinide altdan duyarız dedi. ben istemedim. benim söylediğim doktor bilgi almadı benden hiç.
iyi o zaman canim. Ama orada tansiyonuna bakmislardir herhalde. Begenmediysen degistir yol basindayken

Ne kadar üzülme desem de elde değil biliyorum.Rabbim en uygun zamanda en sağlıklı ve hayırlı evladı nasip edecek sana eminim.çok geçmiş olsun biran önce toparla kendini kuzum

Bazi dusuncesizler canimi sikti kizlar burda baska bi formda neymis.doktorlari 15 haftadan once kalp sesi dinletmemis biz niye dinletiyomusuz dusuge sebep oluyomus bebege zarar veriyomus insanin tum mutlulugunu elinden aliyorlar sanki doktor.1 st dinletiyo 3 yada 5 sn dinletti doktorum allahim korusun miniklerimizi hepimiz allaha emanetiz

cnm tedavi sırasında 2lerdeydi normaldı yeni yükselmiş olmalı dr u araym bari
himm ikizler ya annesi ucunuze yetmiyordur normal yani o yuzden dr un verecegi ilaci kullanirsin.bana 1 hafta on gun icinde gidin dr a demislerdi gebeligi ogrenince

himm ikizler ya annesi ucunuze yetmiyordur normal yani o yuzden dr un verecegi ilaci kullanirsin.bana 1 hafta on gun icinde gidin dr a demislerdi gebeligi ogrenince
:) aradım dr u cnm da crs sabah aç olarak tekrar etcez testi gerekirse dahiliy dru ilaç yazıcak dedi

Back