2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim. Uzulme yine olur nasipse. Ablam 13 haftalikken kaybetmisti sonra 2.si oldu.

cnm ya cok uzuldum. Ama sunu bilki hayırlısı buymus. Bende yasadim neler hissettiguni biliyorun. Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla saglikli evlat nasip etsin sana

Canım bebeğide keseyide gördük biz. sıkıntı yok hatta kalbinide altdan duyarız dedi. ben istemedim. benim söylediğim doktor bilgi almadı benden hiç.

canım çok üzüldüm İşallah en yakın zamanda gene olur.

Allah yardimcin olsun canim benim ins rabbim sana hayirli ve saglikli evlatlar buyutmeyi nasip eder

çok şanslısın doktorun için. ben kimyasal yaşadım haberi bile yok girmemle bebeği görüp çıkmam bir oldu bunalıyorum iyi bir doktor bulamadığım için çok mutsuzum

Bende mart ayında aynı acıyı yaşadım. Kese vardı ama kalp atışı olusmadı.
10. haftaya kadar bekledik sonra düşük başladı ve kürtaj.
Hiç isyan etme. Rabbim tez zamanda gene gösterir inşallah. Bol bol dua et.

Geçmiş olsun inşallah Allah sağlıklı bir bebek nasib eder yakın zamanda ...herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda ...

canım geçmiş olsun inan seni çok iyi anlıyorum Allahın takdiri üzülme diyemem üzüleceksin biliyorum Allahım sana en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin

6. Haftada kesesi boyle olup 7. Haftada bebegi goren varmi? Bombos sanki yolk sac da yok gbi kese 13mm cok korkuyorum

bende kesenin ölçüsüne bakmadım hiç benimde bebek 7 olmadan göründü görünmeyebilir geç döllenmiştir yumurtan üzülme kesesi oluşmuş cnım haftaya görünür.

Bende şimdi kan verdim çok acidi ağlayacaktim suratı buz dolabı gibi bir kız aldı korkttu herhalde ...yarın da muayene olacağım çok endişeliyim Allahım bizlere sabırlar versin beklemek de zor hele ki ilk gebelik se insan çok endişe panık oluyor .

cok üzüldüm canım allah sabır versin. olsun bebeğin oluyor gene olucak emin ol üzülme dicem ama üzülüyorsun biliyorum.inş en hayırlı zamanda seninle olur.

Canim cok uzuldum tabi kimse senin yasadigini anlayamaz. Allah en kisa zamanda saglikli bi evlat verir insallah sende guzel haberleri burdan bizle paylasirsin.

Benim doktorda ayni seyi soyledi dile kolay anneye zor bi durum ah ah napalim sonu gizel ve hayirlibolsunda
Gecer ins
Âmin inş Perşembe cuma hastaneye yatıcam kusma yüzünden Dr psikolojik destek de alabîlirsin dedi yıpratıyormuş anneyi kusmalar ve bulantılar

Canım geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Benimde iki kaybım var. Zor bi durum ama bak yine hamileyim. Doktor kontrolünde ilaç kullanıyorum. Mutluyum ama hep bi korku var. Rabbim bi daha nasip etsin tamamına erdirsin inşallah. Sana da bu aşamada sabır versin. Umudunu asla kaybetme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…