- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #3.901
Gecmis olsun canim. Uzulme yine olur nasipse. Ablam 13 haftalikken kaybetmisti sonra 2.si oldu.Kızlar bizim masalımız burda sona erdi 72 saat içinde kanamam başlaması gerekiyo düşük hapı veya kürtaj olmadım ama zaten kese bozulmuş arka tarafında kanama alanı başlamış ağladım üzüldüm çok eşim ailem bu konuda destek oldu çok bugün aldım az önce doktordan geldim vucüt atmaya başlamış ben ağustos annesi olamıycam ilk kez anneliği tatcaktım artık başka bahara yaza kışa kaldı bu kısa masalım bitti benim .allah sizlere sağlıklı almayı nasip etsin inşallah kimse bu acıyı yaşatmasın allah
Kızlar bizim masalımız burda sona erdi 72 saat içinde kanamam başlaması gerekiyo düşük hapı veya kürtaj olmadım ama zaten kese bozulmuş arka tarafında kanama alanı başlamış ağladım üzüldüm çok eşim ailem bu konuda destek oldu çok bugün aldım az önce doktordan geldim vucüt atmaya başlamış ben ağustos annesi olamıycam ilk kez anneliği tatcaktım artık başka bahara yaza kışa kaldı bu kısa masalım bitti benim .allah sizlere sağlıklı almayı nasip etsin inşallah kimse bu acıyı yaşatmasın allah
Canim bulantilarin olmayada bilir yada 8. Haftada baslayabilir. Doktor haftaya keseyi daha net gorur. 6. Haftada bazen net gorunmuyor. Birde muayene olacagin zaman sıkışık olursan daha net goruntu oluyor. Son olarak zayif olanlarda da ustten bakilinca daha net goruntu aliyotlar.
Kızlar bizim masalımız burda sona erdi 72 saat içinde kanamam başlaması gerekiyo düşük hapı veya kürtaj olmadım ama zaten kese bozulmuş arka tarafında kanama alanı başlamış ağladım üzüldüm çok eşim ailem bu konuda destek oldu çok bugün aldım az önce doktordan geldim vucüt atmaya başlamış ben ağustos annesi olamıycam ilk kez anneliği tatcaktım artık başka bahara yaza kışa kaldı bu kısa masalım bitti benim .allah sizlere sağlıklı almayı nasip etsin inşallah kimse bu acıyı yaşatmasın allah
Allah yardimcin olsun canim benim ins rabbim sana hayirli ve saglikli evlatlar buyutmeyi nasip ederKızlar bizim masalımız burda sona erdi 72 saat içinde kanamam başlaması gerekiyo düşük hapı veya kürtaj olmadım ama zaten kese bozulmuş arka tarafında kanama alanı başlamış ağladım üzüldüm çok eşim ailem bu konuda destek oldu çok bugün aldım az önce doktordan geldim vucüt atmaya başlamış ben ağustos annesi olamıycam ilk kez anneliği tatcaktım artık başka bahara yaza kışa kaldı bu kısa masalım bitti benim .allah sizlere sağlıklı almayı nasip etsin inşallah kimse bu acıyı yaşatmasın allah
Benim dr kilo tansiyon kan aldırır ilk gidiştede sorar ilk gebelikmi geçmişte düşük var mı kızımda öncesi kimyasal olduğu için progesteron kullandırmıştır kimi dr rahat oluyo benim dr um muayenede de her seyi bilsemde neyi niye yaptığını açıklıyo o konuda çok rahat içim
Canım kusmanın çaresi yok dedi Dr şimdi Dr a geldimSoda limon ise yariyomu yaaa bi de sonra bu sodalar odem yapmasin vucutta su tutuyo ya
Geçmiş olsun inşallah Allah sağlıklı bir bebek nasib eder yakın zamanda ...herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda ...Kızlar bizim masalımız burda sona erdi 72 saat içinde kanamam başlaması gerekiyo düşük hapı veya kürtaj olmadım ama zaten kese bozulmuş arka tarafında kanama alanı başlamış ağladım üzüldüm çok eşim ailem bu konuda destek oldu çok bugün aldım az önce doktordan geldim vucüt atmaya başlamış ben ağustos annesi olamıycam ilk kez anneliği tatcaktım artık başka bahara yaza kışa kaldı bu kısa masalım bitti benim .allah sizlere sağlıklı almayı nasip etsin inşallah kimse bu acıyı yaşatmasın allah
canım geçmiş olsun inan seni çok iyi anlıyorum Allahın takdiri üzülme diyemem üzüleceksin biliyorum Allahım sana en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsinKızlar bizim masalımız burda sona erdi 72 saat içinde kanamam başlaması gerekiyo düşük hapı veya kürtaj olmadım ama zaten kese bozulmuş arka tarafında kanama alanı başlamış ağladım üzüldüm çok eşim ailem bu konuda destek oldu çok bugün aldım az önce doktordan geldim vucüt atmaya başlamış ben ağustos annesi olamıycam ilk kez anneliği tatcaktım artık başka bahara yaza kışa kaldı bu kısa masalım bitti benim .allah sizlere sağlıklı almayı nasip etsin inşallah kimse bu acıyı yaşatmasın allah
Benim doktorda ayni seyi soyledi dile kolay anneye zor bi durum ah ah napalim sonu gizel ve hayirlibolsundaCanım kusmanın çaresi yok dedi Dr şimdi Dr a geldim
6. Haftada kesesi boyle olup 7. Haftada bebegi goren varmi? Bombos sanki yolk sac da yok gbi kese 13mm cok korkuyorum
Evet cnm cuma günü lekelenmem olduhayirdir canm dusuk tehlikesi falan mi var neden rapor verdi
canm bende ogretmenim sorma ayakta kalmk çok zor oluyo gcemis olsun dinlen bol bol...benmde tansiyonum duusyo ayakta kalincaEvet cnm cuma günü lekelenmem oldu
ıgne ilaç a başladık
dinlenmem gerekmis anasinifi öğretmeniyim malum yoruyor minikler oyüzden 5 gun rapor aldik
Canim cok uzuldum tabi kimse senin yasadigini anlayamaz. Allah en kisa zamanda saglikli bi evlat verir insallah sende guzel haberleri burdan bizle paylasirsin.Kızlar bizim masalımız burda sona erdi 72 saat içinde kanamam başlaması gerekiyo düşük hapı veya kürtaj olmadım ama zaten kese bozulmuş arka tarafında kanama alanı başlamış ağladım üzüldüm çok eşim ailem bu konuda destek oldu çok bugün aldım az önce doktordan geldim vucüt atmaya başlamış ben ağustos annesi olamıycam ilk kez anneliği tatcaktım artık başka bahara yaza kışa kaldı bu kısa masalım bitti benim .allah sizlere sağlıklı almayı nasip etsin inşallah kimse bu acıyı yaşatmasın allah
canm bende ogretmenim sorma ayakta kalmk çok zor oluyo gcemis olsun dinlen bol bol...benmde tansiyonum duusyo ayakta kalinca
Âmin inş Perşembe cuma hastaneye yatıcam kusma yüzünden Dr psikolojik destek de alabîlirsin dedi yıpratıyormuş anneyi kusmalar ve bulantılarBenim doktorda ayni seyi soyledi dile kolay anneye zor bi durum ah ah napalim sonu gizel ve hayirlibolsunda
Gecer ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?