2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aminnn ins canim :) Benimde erken basladigini dusunuorum canim ya cok kotu oluo

Ay maşallah hayırlısı olsun ne güzel çifte mutluluk :)

Kizlaarr doktorumuzdan geldik kuzumu gordumm adete gore 7+4 ama benm yumurtlama gec olmustu usg gore.6+4 muss bende oyle hesaplamistim kuzummm nokta kadar ama gum gum kalp sesi odayi inletiyordu
Ayy ne guzel canim yaa Allahim hayirla kucagina almayida nasip etsin ins.. cuma gunude biz duycaz ins

Benim 2. Adet donemimdeyim kanamam var kahverengi seklinde.adet donemi olduğu için olabilirmiymis

Evet cnm ben de çok sık gitmek istemiyorum. Allah korusun bir sorun olsa zaten belli olur.. İlk gebeliğimde doktorun dediği tarihi hiç bekleyemiyordum hep erken erken gidiyordum ama ultrason çok zararlıymış, bu sefer olabildiğince az gidicm.

Benim haftamda olan arkadaşlar 8.haftada kollarinizda ve bacaklarda agriniz cok oluyor mu ?

Benim haftamda olan arkadaşlar 8.haftada kollarinizda ve bacaklarda agriniz cok oluyor mu ?

Kollarım ve bacaklarım fena.
Kollarımın üstüne yattığımda özellikle gece ağrıyla uyanıyorum.
O ağrıya kalkıyorum düşün.
Şu an da öyle iş yerindeyim kolumu kıpırdatacak halim yok.

Kızlar şimdi hastaneden geldim. Midem tutmustuya hemen doktora gittim. Geçen hata gittiğim dahiliye uzmanı ögle arasında oldugu için başka doktor baktı. Bana rabelis diye bir ilaç yazmıştı dahiliye doktoru ve 12. haftadan sonra başla demişti. Agrılarımda bir düzelme olmayınca kadın dogumcu içebilirsin demişti. Prospektüsünde hamilelikte kullanılmaz yazıyo diye endişe edip içmedim. Bugün gittiğim dahiliye doktoru gözlerini kocaman açıp sen bu ialcı içtinmi dedi yok dedim. Bu ilacı nasıl yazarlar bebekte bir sıkıntı olsa hastaneye direkt soruşturma açılır dedi. Ya artık kime güvenecegimizi şaşırdık. Gaviskon diye bir şurup verdi hemen prospektusune baktım hamilelikte kullanılr yazıyo kızlar çok dikkat edin ya.
Doktoru arıyıp çemkircem birazdan.

Bende cumartesi kontrole gttim. Keseyi gördük. Ama beni 3hafta sonra çağırdı, hem kalp atışlarını dinleriz hem de bebeği görürüz dedi. Ben de çok mu ara verdi acaba dedim şimdi seninkini duyduktan sonra

bende şüpheli bişeymi var bidaha görücek diye düşündüm. valla doktorlar açıklamaları lazım bizde çekiniyoruz sormaya ben hala seveceğim bi doktor bulamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…