- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
- #37.921
maşallahhhhhhh :)Yine biz doktordan geldik 2300 gr olmuşuz boyumuz da 47 cm doktor amcanız biraz kilolu dedi tosun paşamız geliyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallahhhhhhh :)Yine biz doktordan geldik 2300 gr olmuşuz boyumuz da 47 cm doktor amcanız biraz kilolu dedi tosun paşamız geliyormuş
senin doğum erken benden benim en erken 15 ağustosbenm 3 temmuzda son inş az kaldı gün sayıyorum
Evet cnm burda 3 ağustos gösteriyo ama doktor 27 temmuz dedi bakalım ne zaman gelicek sıpasenin doğum erken benden benim en erken 15 ağustos
maaşallah sizeYine biz doktordan geldik 2300 gr olmuşuz boyumuz da 47 cm doktor amcanız biraz kilolu dedi tosun paşamız geliyormuş
aynen ya bide kızıyo sütünü içmedin mi muzunu yememişin fln ben tavuk yiyemiyorum malesef önceden de sevmezdim hamile olunca hiç sevmedim.balık ve kırmızı et yiyorum bide bol bol ceviz
ayyyyy yerim senin kızını maşallahhhhh :)bu da benim çirkin kızımın son hali teyzelerimiz :) kocaman kız olduk artık biz
cumartesi gittim canım. benim dr son 2-3 kontroldür hep renkli bakıyo. büyüdüğü için daha net görülüyomuş.ayyyyy yerim senin kızını maşallahhhhh :)
ne ara gittin doktora kız sen?
senın doktorun cıhazı 3 boyutlu sanırım son kontrolumde sordum benım dokotra onda yokmuş 3 bopyutlu
cumartesi gittim canım. benim dr son 2-3 kontroldür hep renkli bakıyo. büyüdüğü için daha net görülüyomuş.
büyümüştür annesi büyümez mi, çok hızlı büyüyorlar maaşallahbende en son 27 mayısta gıttıgımde sorduk 3 boyutlu goremıyormuyuz dıye malesef bu makınede görülmüyor dedi birde önermiyoruz sıcak oldugu için dedi neyse artık napalım bızde dogunca bakarız:)haftaya carsamba kontrolum var tekrar kızım buyudumu merak edıyorum :)
bu arada kızın sana benzıyor sanırım :)büyümüştür annesi büyümez mi, çok hızlı büyüyorlar maaşallah
Ben denedim ama tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum kırmızıya döndü rengiKızlar Günaydın. Size yeni duyduğum bi cinsiyet tahmin yönteminde bahsetmek istiyorum.. Kırmızı lahana testi.. 10. Haftadan itibaren sonuç veriyormus bi arkadas bahsetti onda ve duyduğu herkeste tutmuş.. Merak edenlere alternatif olabilir.. Biraz detaylı olduğu için yazamiycam netten bi bakın isterseniz bilimsel yönde var üstelik bakalım tutacak mi
Bende inceledim hoş çanta şuan elinize geçtimi ürün yeterlimi cidden bebek için içine mesela beler sığarben tutamam şekercim.
sonra kaza yaparım inşallah . nasip olursa
bak oğluşum için aldığım sırt çantası bu
bunun pembesi de var. almak istersen 13 tl.
küçük bi şey ki bebek çantası için yeterli bence. kendimizi hamal etmeyelim. kocaman çanta ile çıkmayalım diye düşünüyorum.
sonuçta gittiğimiz yer 3-4 saatlik bi yer oluyor.
ya komşu ya akraba ya da ne bileyim bi avm ye gidiyoruz. yeteri kadar malzeme alır bence canımcım
http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-10-srt-cantas-mavi-turuncu-id_8331384.html
,
,
,
hahahah sorma ya annesi gibi çirkin bu kız :)bu arada kızın sana benzıyor sanırım :)
senin doğum erken benden benim en erken 15 ağustos
burnunu yesinler maşallah kocaman olmuş cidden..bebekler ultrasonda hep koca burun çıkıyo.bizimkide maşallah sadece burunbu da benim çirkin kızımın son hali teyzelerimiz :) kocaman kız olduk artık biz
gülüyodu sanırım foto çekerken yaramaz.valla bizimde 7. aya kadar hep yandan gördük göstermedi yüzünü.geçen ay görebildim ancaEki Görüntüle 1552215 benim kızın iki hafta kadar önceki hali hep profil den gördük kızımi hiç tam yüzünü göstermiyor:)
deme öyle melek o melek güzel kız olcek :)hahahah sorma ya annesi gibi çirkin bu kız :)