• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ya bide kızıyo sütünü içmedin mi muzunu yememişin fln :KK51: ben tavuk yiyemiyorum malesef önceden de sevmezdim hamile olunca hiç sevmedim.balık ve kırmızı et yiyorum bide bol bol ceviz

ewett bebekleri varya şimdiden pabucumuz dama atılıyor gibi:KK48: doğumdan sonra yumurta filan görmek istemiyorumm hep abur cubur istiyorumm:KK66:

bu da benim çirkin kızımın son hali teyzelerimiz :) kocaman kız olduk artık biz :KK46:

Eklentiler

• DSC_0043.JPG
    DSC_0043.JPG
    47,4 KB · Görüntüleme: 145
bu da benim çirkin kızımın son hali teyzelerimiz :) kocaman kız olduk artık biz :KK46:
ayyyyy yerim senin kızını maşallahhhhh :)
ne ara gittin doktora kız sen?
senın doktorun cıhazı 3 boyutlu sanırım son kontrolumde sordum benım dokotra onda yokmuş 3 bopyutlu :(

ayyyyy yerim senin kızını maşallahhhhh :)
ne ara gittin doktora kız sen?
senın doktorun cıhazı 3 boyutlu sanırım son kontrolumde sordum benım dokotra onda yokmuş 3 bopyutlu :KK43:
cumartesi gittim canım. benim dr son 2-3 kontroldür hep renkli bakıyo. büyüdüğü için daha net görülüyomuş.

cumartesi gittim canım. benim dr son 2-3 kontroldür hep renkli bakıyo. büyüdüğü için daha net görülüyomuş.

bende en son 27 mayısta gıttıgımde sorduk 3 boyutlu goremıyormuyuz dıye malesef bu makınede görülmüyor dedi birde önermiyoruz sıcak oldugu için dedi neyse artık napalım bızde dogunca bakarız:)haftaya carsamba kontrolum var tekrar kızım buyudumu merak edıyorum :)

bende en son 27 mayısta gıttıgımde sorduk 3 boyutlu goremıyormuyuz dıye malesef bu makınede görülmüyor dedi birde önermiyoruz sıcak oldugu için dedi neyse artık napalım bızde dogunca bakarız:)haftaya carsamba kontrolum var tekrar kızım buyudumu merak edıyorum :)
büyümüştür annesi büyümez mi, çok hızlı büyüyorlar maaşallah

Kızlar Günaydın. Size yeni duyduğum bi cinsiyet tahmin yönteminde bahsetmek istiyorum.. Kırmızı lahana testi.. 10. Haftadan itibaren sonuç veriyormus bi arkadas bahsetti onda ve duyduğu herkeste tutmuş.. Merak edenlere alternatif olabilir.. Biraz detaylı olduğu için yazamiycam netten bi bakın isterseniz bilimsel yönde var üstelik bakalım tutacak mi :KK53::KK53:
Ben denedim ama tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum kırmızıya döndü rengi

ben tutamam şekercim.
sonra kaza yaparım inşallah . nasip olursa

bak oğluşum için aldığım sırt çantası bu

bunun pembesi de var. almak istersen 13 tl.
küçük bi şey ki bebek çantası için yeterli bence. kendimizi hamal etmeyelim. kocaman çanta ile çıkmayalım diye düşünüyorum.
sonuçta gittiğimiz yer 3-4 saatlik bi yer oluyor.
ya komşu ya akraba ya da ne bileyim bi avm ye gidiyoruz. yeteri kadar malzeme alır bence canımcım

http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-10-srt-cantas-mavi-turuncu-id_8331384.html

,
,
,
Bende inceledim hoş çanta şuan elinize geçtimi ürün yeterlimi cidden bebek için içine mesela beler sığar

Back