2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nerde indirim kartı??benim annem rahmini aldrdı onda ordan biliyorum ameliyatı çoo iyiydi ondan gitcrktim ona bende

Aaaaa ne güzel canım. Allah bebişlerini sana bağışlasın sağlıkla vaktinde gelsin inşallah. Doktorun deneyimli bir doktor anlaşılan önlemini alıyor tebrik ettim :)
sağol cnm evet dr umun bu sekilde takip ettiği çok hastası varmıs zaten bu konuda güveniyorm kendisine:))

Hoşbulduk canım çok sağol :) benim doktoru da bir araştır istersen iyi duyumlar aldım. Sıcakkanlı güleryüzlü sormak istediğin soru var mı şikayetin var mı vs diye soruyor.
Tmm cnm bi arastirim bakim hangisi hayırlısı ise o olsun yeterki sağlıklı bebişlerimizi kucamıza alalım

nerde indirim kartı??benim annem rahmini aldrdı onda ordan biliyorum ameliyatı çoo iyiydi ondan gitcrktim ona bende
Cnm zaten kötü desem yalan söylerim ama insanı aydinlatmiyor dediyim gibi ameliyatlarından hep memnunuz diyeni duydum allah var yukarda şimdi indirim kartını Akdeniz sigorta veriyor cnm çarşıda yeri inci oteliyanı cnm yapan bayan zaten benim müşterim di bende öyle öğrendim faydası oluyor bi kimlik fotokopisi birde resim sana kart çıkartıp tekrar geri veriyorlar onunla doğum 560 a geliyor nerden baksan 200 karın oluyor eyer bulamazsan ords danismaya sor o yardımcı olur muanedede yardımı oluyor ondada % 20 indirim

Sigorta mı yaptırmış oluyorsun?? ben kastamonudaym şuanda ne zamana kadar devam eder bu kampanya 3hafta sonra geliyorum çünkü ben..daha konuşcam tatile filan çıkmaz umarım yaza gelince doğum doktorda sıkıntı

Selam ağustos anneleri
Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
Bende nisan 2013 ve Mart 2015 annesiyim.
Bir oğlum bir kızım var. Kızım doğmadan önce yatak odası için mini park yatak almıştım fakat kızım içinde 10 gün bile yatmadı. Oğlum için aldığım büyüyen karyolada yatıyor. Park Yatak elimde kaldı. Fotoğrafları asagidaki gibi bütün orjinal malzemeleri var. Anadolu yakasında oturanlar elden teslim alabilirler. Ben 269 liraya almıştım ama 100 liraya veririm. Daha taksitleri bitmedi.

Eklentiler

• 20150607_113812.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 105
  • 20150607_112431.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 100
  • 20150607_112416.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…