• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel anneler face grup takip ettiğimden beri buraya pek bakamıyorum telden bakmak daha kolay geliyor. Umarım herkes iyidir herkese iyi haftasonları dilerim. Biz bugün park yatağımızı beğendik papetto geniş alüminyum profilli pembe oyun parkı. Babamız beğendi profilleri sağlam ve ölçüleri 76*120 bayağı geniş

canım kaç kilo aldınki bu kadar dert ediyosun bende kiloyu çok takanlardanım ama bebişim için umursamıyorum şu aralar ama sana tavsiyem şu olabilir yinede yumurta peynir et gibi protein içeren besinler tüket suyu bol içmelisin ilk sırada bebiş için yine ikinci sırada süt için üçüncü sıradada kilo için işe çok yarıyo hamurişi tatlıdanda olabildiğince uzak dur canım benim kilo alımım çok yavaşladı bu şekilde besleniyorum
5 kilo aldim canim:KK61: daha iki ay var o zamana kadar cok kilo alirim diye korkuyorum
Bi de kilo verdirir mi o :KK14:

dikkat et canım kendine bende napim oyle evdeyim stajada gitmiyom sacma sapan uyuyorum gün sayıyorum:KK49:cumaya doktora gidiccem cok merak ediyom sıpayı benim sıpa aşağı tarafa yayıldı sanırım ters donmedi ama sağ aşağı tarafta kafası sol tarafta poposu sol yukarı doğruda ayakları var diye tahmin ediyom:KK68:senin şıpa nasıl iyidir inşallah
Yerim ben senin sıpanı sağlıklı hayırlı haberlerini yazarsın inş canım salı günü gittik kafası aşağıdaydı çok şükür nazlı dana yüzünü gösterdi herşey normal dedi bakalım canım e annesi oyun oynuyor icerde danacık :-)

Yerim ben senin sıpanı sağlıklı hayırlı haberlerini yazarsın inş canım salı günü gittik kafası aşağıdaydı çok şükür nazlı dana yüzünü gösterdi herşey normal dedi bakalım canım e annesi oyun oynuyor icerde danacık :-)
Ayy canim ne guzel seninki donmus benimki yolu bulamiyo daha:KK70:bizim dana daha gostermedi yuzunu bakalim bunda gosterecekmi sag salim kucagimiza aliriz insallahhhh:KK68:

5 kilo aldim canim:KK61: daha iki ay var o zamana kadar cok kilo alirim diye korkuyorum
Bi de kilo verdirir mi o :KK14:
Canim valla sen 5 kiloyla boyle diyosan ben 10 kilo aldim intihar etmem lazim:-)bu tarz beslenmen hem bebege yararli hemde sana kilo aldirmaz ama aldigin kilo hicte cok degil bu kadar kendini kasma bebegin herseyden daha onemli tatlim:KK20:

Merhabalar..doktorunuz rahim agzi boyunu olcuyor mu..benim bu haftaki kontrolumde kisalma oldugunu dinlenmem gerektigini soyledi 10 gunluk rapor aldim evde dinleniyorum..boyle birsey yasayaninuz var mi acaba

Merhabalar..doktorunuz rahim agzi boyunu olcuyor mu..benim bu haftaki kontrolumde kisalma oldugunu dinlenmem gerektigini soyledi 10 gunluk rapor aldim evde dinleniyorum..boyle birsey yasayaninuz var mi acaba

Benimde ölçtü 20 ggün oluyor. Kaç çıktı senin ? 25mm altını risk sayiyorlarmis. İnşallah 10 güne toparlarsin canim.

Hiç bişey söylemedi bunla ilgili bi sorun olsa söylerdi sanırım..

Benimde ölçtü 20 ggün oluyor. Kaç çıktı senin ? 25mm altını risk sayiyorlarmis. İnşallah 10 güne toparlarsin canim.
Gecen hafta 4 un ustundeymis bu hafta 3.2 son 1 haftada 2 kez ucak yolculugu yaptim gunubirlik gidis donus cok yorucuydu sonra kizim rota virusu kapti kac gundur hastanedeydik kasilmalarim artti doktora gidince 1 haftada kisalma olmus bir de asagi inmis korkuyorum

Canim valla sen 5 kiloyla boyle diyosan ben 10 kilo aldim intihar etmem lazim:-)bu tarz beslenmen hem bebege yararli hemde sana kilo aldirmaz ama aldigin kilo hicte cok degil bu kadar kendini kasma bebegin herseyden daha onemli tatlim:KK20:
Tamam canim benim tesekkur ederim:KK19: sekerle ekmegi azalttim artik bakalim nasil oluyor:KK53:

Back