2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canim çok geçmiş olsun. Toparlayanlar oluyormuş. Bol bol dinlen. İnşallahbir problem olmaz.
Benimde 2.7 cçıktı Ben de kkorktum açıkçası ama doktor normal olduğunu söyledi. 10 gün sonra kontrol var bakalım. İnşallah daha da kısalmamistir.

Canim ruyada gordum ki cok sisko olmusum uyandigimdan dusunuyorum iki aya ben o kadar olurum ondan korkuyorum
Ay canim walla yazdiklarini okudum.15-20 kilo felan aldin diye dusundum. 5 kiloyu gorunce bu hatun saka yapiyor herhalde bizle kafa buluyor dedim. En fazla 4 kilo daha alirsin sen bu gidisle onlarinda hepsi dogumdan sonra bir haftaya kalmaz geri gider. Bu kadar dert etme.
Boyun ve kilon kac merak etttimm??

Su an riskli degil ama 1 haftada 1 cm azalmasi can sıkıcı sancim oldugunu soyleyince progesteron igne verdi kasilmalari engellesin diye birini bu hafta yaptirdim birini haftaya yaptircam 2 hafta sonra kontrole cagirdi kizimda hic yasamadim boyle birseyi 40 haftam dolmasina ragmen bebek cok yukardaydi suni sanci da olsa acilmaz demisti doktor sana bisey onerdi mi doktorun

Merhabalar..doktorunuz rahim agzi boyunu olcuyor mu..benim bu haftaki kontrolumde kisalma oldugunu dinlenmem gerektigini soyledi 10 gunluk rapor aldim evde dinleniyorum..boyle birsey yasayaninuz var mi acaba
benm ölçülüyor cnm 5. aydan beri. kısalma benm de vardı şimdi normal gidiyoruz bende raporluyum çalışmıyorum doğum iznine kadar

Kac cm su anda canim iki gundur cok moralim bozuk bir de bebek asagida olunca hepten koptum..
en son 30 du cnm ptesi kontrolümüz var bakıcaz artık şimdi kaç. ayakta kalma mümkün mertebe dinlen inş bişeycik olmaz cnm Allaha emanetiz

Progestan iğnesi durdurur canim. Öyle biliyorum. Sen gene dinlenmeye çalış.
Bana 2.5un altını risk sayiyoruz seninki normal dedi. Hicbirsey söylemedi başka.
Sonra buralarda 3.5 - 4.5 olanlarıfelan ggörünce bbenimkidi bayağı düşük geldi gözüme korktum.
Kontrole kadar aklıma getirmemeye çalışıyorum.
Sen bebegin için aşağıda dedin. Bunu doktor mu söyledi hareketlerini nerede hissediyorsun ?

Ay bi resimden kac tane gitmis bozim hazirliklar bitmek uzere insallah
Bodyleri falan kacar tane aldin canim baya bi kiyafet gorunuyo dolapta..ben bir tane hastane cikisi aldim kizimdan kalma ortak renklerde 2 takim daha hastane cikisi vardi onlari yikadim bir kac tane patikli alt var ilk gunler sivi kakadan dolayi kiyafet cok lazim oluyo birkac tane daha alt alsam bir kac tane de tulum alsam yeter herhalde ananemiz bir suru battaniye yaptirmisti onlar yikanacak ev boya badana olacak karyolamiz kurulacak sepet besigimiz de vardi biryerlerde cikarilip ici disi yikanacak oturuyoruz halen

Ooooo bu kadar isi sen mi yapacaksı hem de ddinlenmen gerekirken. Aman dikkatli ol canim.
Benimde bütün ev boyandı canim çıktı resmen. Bundan sonra agir is yok.hayatta yapmam. Kizin küçük mu ?

Ooooo bu kadar isi sen mi yapacaksı hem de ddinlenmen gerekirken. Aman dikkatli ol canim.
Benimde bütün ev boyandı canim çıktı resmen. Bundan sonra agir is yok.hayatta yapmam. Kizin küçük mu ?
Kizim 4.5 yasinda bi yardimci alicam canim bundan once hic dikkat etmedim hic hamile degilmisim gibi temizlik yaptim cam sildim simdi esim kiziyo dun ortaligi topladim esim disardaydi gelince sen evi mi supurdun diye kocaman acti gozlerini:) kizim da hasta sabah aksam kusuyo yavrum babasi ugrasiyo daha cok

Canim dogumdan hemen sonra spor yapmak olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…