- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.761
Anladım canim çok geçmiş olsun. Toparlayanlar oluyormuş. Bol bol dinlen. İnşallahbir problem olmaz.Gecen hafta 4 un ustundeymis bu hafta 3.2 son 1 haftada 2 kez ucak yolculugu yaptim gunubirlik gidis donus cok yorucuydu sonra kizim rota virusu kapti kac gundur hastanedeydik kasilmalarim artti doktora gidince 1 haftada kisalma olmus bir de asagi inmis korkuyorum
Ay canim walla yazdiklarini okudum.15-20 kilo felan aldin diye dusundum. 5 kiloyu gorunce bu hatun saka yapiyor herhalde bizle kafa buluyor dedim. En fazla 4 kilo daha alirsin sen bu gidisle onlarinda hepsi dogumdan sonra bir haftaya kalmaz geri gider. Bu kadar dert etme.Canim ruyada gordum ki cok sisko olmusumuyandigimdan dusunuyorum iki aya ben o kadar olurum ondan korkuyorum
Su an riskli degil ama 1 haftada 1 cm azalmasi can sıkıcı sancim oldugunu soyleyince progesteron igne verdi kasilmalari engellesin diye birini bu hafta yaptirdim birini haftaya yaptircam 2 hafta sonra kontrole cagirdi kizimda hic yasamadim boyle birseyi 40 haftam dolmasina ragmen bebek cok yukardaydi suni sanci da olsa acilmaz demisti doktor sana bisey onerdi mi doktorunAnladım canim çok geçmiş olsun. Toparlayanlar oluyormuş. Bol bol dinlen. İnşallahbir problem olmaz.
Benimde 2.7 cçıktı Ben de kkorktum açıkçası ama doktor normal olduğunu söyledi. 10 gün sonra kontrol var bakalım. İnşallah daha da kısalmamistir.
Gule gule kullansin ne guzel hersey hazir bizde hic hazirlik ne zaman yapicam onca seyi hic bilmiyorumEki Görüntüle 1551016 Eki Görüntüle 1551017 Eki Görüntüle 1551018 Eki Görüntüle 1551020 Eki Görüntüle 1551016 Eki Görüntüle 1551017 Eki Görüntüle 1551018 Eki Görüntüle 1551020 Eki Görüntüle 1551016 Eki Görüntüle 1551017 Eki Görüntüle 1551018 Eki Görüntüle 1551020 Eki Görüntüle 1551016 Eki Görüntüle 1551017 Eki Görüntüle 1551018
benm ölçülüyor cnm 5. aydan beri. kısalma benm de vardı şimdi normal gidiyoruz bende raporluyum çalışmıyorum doğum iznine kadarMerhabalar..doktorunuz rahim agzi boyunu olcuyor mu..benim bu haftaki kontrolumde kisalma oldugunu dinlenmem gerektigini soyledi 10 gunluk rapor aldim evde dinleniyorum..boyle birsey yasayaninuz var mi acaba
Kac cm su anda canim iki gundur cok moralim bozuk bir de bebek asagida olunca hepten koptum..benm ölçülüyor cnm 5. aydan beri. kısalma benm de vardı şimdi normal gidiyoruz bende raporluyum çalışmıyorum doğum iznine kadar
en son 30 du cnm ptesi kontrolümüz var bakıcaz artık şimdi kaç. ayakta kalma mümkün mertebe dinlen inş bişeycik olmaz cnm Allaha emanetizKac cm su anda canim iki gundur cok moralim bozuk bir de bebek asagida olunca hepten koptum..
Allahtan dersler bitti sinav haftasiydi bu hafta iki hafta sonrada butynlemeler var sadece kagit okumam gerek bu süre icinde bolume gitmeyi dusunmuyorumKac cm su anda canim iki gundur cok moralim bozuk bir de bebek asagida olunca hepten koptum..
Insallah canim Allah korusun bebislerimizien son 30 du cnm ptesi kontrolümüz var bakıcaz artık şimdi kaç. ayakta kalma mümkün mertebe dinlen inş bişeycik olmaz cnm Allaha emanetiz
Su an riskli degil ama 1 haftada 1 cm azalmasi can sıkıcı sancim oldugunu soyleyince progesteron igne verdi kasilmalari engellesin diye birini bu hafta yaptirdim birini haftaya yaptircam 2 hafta sonra kontrole cagirdi kizimda hic yasamadim boyle birseyi 40 haftam dolmasina ragmen bebek cok yukardaydi suni sanci da olsa acilmaz demisti doktor sana bisey onerdi mi doktorun
Allah hayırlı günlerde giydirmeyi nasip etsin canim. Darısı başımıza.Eki Görüntüle 1551016 Eki Görüntüle 1551017 Eki Görüntüle 1551018 Eki Görüntüle 1551020 Eki Görüntüle 1551016 Eki Görüntüle 1551017 Eki Görüntüle 1551018 Eki Görüntüle 1551020 Eki Görüntüle 1551016 Eki Görüntüle 1551017 Eki Görüntüle 1551018 Eki Görüntüle 1551020 Eki Görüntüle 1551016 Eki Görüntüle 1551017 Eki Görüntüle 1551018
Progestan iğnesi durdurur canim. Öyle biliyorum. Sen gene dinlenmeye çalış.
Bana 2.5un altını risk sayiyoruz seninki normal dedi. Hicbirsey söylemedi başka.
Sonra buralarda 3.5 - 4.5 olanlarıfelan ggörünce bbenimkidi bayağı düşük geldi gözüme korktum.
Kontrole kadar aklıma getirmemeye çalışıyorum.
Sen bebegin için aşağıda dedin. Bunu doktor mu söyledi hareketlerini nerede
Aslinda degisiyor bulundugu yer ama ayakta kalinca cok baski hissediyorum asagida biraz uzaninca geciyor bu siralar ayaklari gobek deligimin biraz ustunde en son bebek dönmüştü kafa asagidaydi
Bodyleri falan kacar tane aldin canim baya bi kiyafet gorunuyo dolapta..ben bir tane hastane cikisi aldim kizimdan kalma ortak renklerde 2 takim daha hastane cikisi vardi onlari yikadim bir kac tane patikli alt var ilk gunler sivi kakadan dolayi kiyafet cok lazim oluyo birkac tane daha alt alsam bir kac tane de tulum alsam yeter herhalde ananemiz bir suru battaniye yaptirmisti onlar yikanacak ev boya badana olacak karyolamiz kurulacak sepet besigimiz de vardi biryerlerde cikarilip ici disi yikanacak oturuyoruz halenAy bi resimden kac tane gitmis bozim hazirliklar bitmek uzere insallah
Ooooo bu kadar isi sen mi yapacaksı hem de ddinlenmen gerekirken. Aman dikkatli ol canim.Bodyleri falan kacar tane aldin canim baya bi kiyafet gorunuyo dolapta..ben bir tane hastane cikisi aldim kizimdan kalma ortak renklerde 2 takim daha hastane cikisi vardi onlari yikadim bir kac tane patikli alt var ilk gunler sivi kakadan dolayi kiyafet cok lazim oluyo birkac tane daha alt alsam bir kac tane de tulum alsam yeter herhalde ananemiz bir suru battaniye yaptirmisti onlar yikanacak ev boya badana olacak karyolamiz kurulacak sepet besigimiz de vardi biryerlerde cikarilip ici disi yikanacak oturuyoruz halen
Kizim 4.5 yasinda bi yardimci alicam canim bundan once hic dikkat etmedim hic hamile degilmisim gibi temizlik yaptim cam sildim simdi esim kiziyo dun ortaligi topladim esim disardaydi gelince sen evi mi supurdun diye kocaman acti gozlerini:) kizim da hasta sabah aksam kusuyo yavrum babasi ugrasiyo daha cokOoooo bu kadar isi sen mi yapacaksı hem de ddinlenmen gerekirken. Aman dikkatli ol canim.
Benimde bütün ev boyandı canim çıktı resmen. Bundan sonra agir is yok.hayatta yapmam. Kizin küçük mu ?
Canim dogumdan hemen sonra spor yapmak olur muAy canim walla yazdiklarini okudum.15-20 kilo felan aldin diye dusundum. 5 kiloyu gorunce bu hatun saka yapiyor herhalde bizle kafa buluyor dedim. En fazla 4 kilo daha alirsin sen bu gidisle onlarinda hepsi dogumdan sonra bir haftaya kalmaz geri gider. Bu kadar dert etme.
Boyun ve kilon kac merak etttimm??
Hepsi çok güzel cnm benim rabbim uzun ömür mutlu bi yaşam nasip etsin inşallah bebişin le sanaEki Görüntüle 1551016 Eki Görüntüle 1551017 Eki Görüntüle 1551018 Eki Görüntüle 1551020 Eki Görüntüle 1551016 Eki Görüntüle 1551017 Eki Görüntüle 1551018 Eki Görüntüle 1551020 Eki Görüntüle 1551016 Eki Görüntüle 1551017 Eki Görüntüle 1551018 Eki Görüntüle 1551020 Eki Görüntüle 1551016 Eki Görüntüle 1551017 Eki Görüntüle 1551018
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?