2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam güzel anneler face grup takip ettiğimden beri buraya pek bakamıyorum telden bakmak daha kolay geliyor. Umarım herkes iyidir herkese iyi haftasonları dilerim. Biz bugün park yatağımızı beğendik papetto geniş alüminyum profilli pembe oyun parkı. Babamız beğendi profilleri sağlam ve ölçüleri 76*120 bayağı geniş

Selam kizlar masallah herkez iyi sanirim allah iyilik versin ben en cok Eylul -deniz i
Merak ettm nasil oldu bebisi nasil acaba?

5 kilo aldim canim daha iki ay var o zamana kadar cok kilo alirim diye korkuyorum
Bi de kilo verdirir mi o

Yerim ben senin sıpanı sağlıklı hayırlı haberlerini yazarsın inş canım salı günü gittik kafası aşağıdaydı çok şükür nazlı dana yüzünü gösterdi herşey normal dedi bakalım canım e annesi oyun oynuyor icerde danacık

Ayy canim ne guzel seninki donmus benimki yolu bulamiyo dahabizim dana daha gostermedi yuzunu bakalim bunda gosterecekmi sag salim kucagimiza aliriz insallahhhh

5 kilo aldim canim daha iki ay var o zamana kadar cok kilo alirim diye korkuyorum
Bi de kilo verdirir mi o
Canim valla sen 5 kiloyla boyle diyosan ben 10 kilo aldim intihar etmem lazimbu tarz beslenmen hem bebege yararli hemde sana kilo aldirmaz ama aldigin kilo hicte cok degil bu kadar kendini kasma bebegin herseyden daha onemli tatlim

Merhabalar..doktorunuz rahim agzi boyunu olcuyor mu..benim bu haftaki kontrolumde kisalma oldugunu dinlenmem gerektigini soyledi 10 gunluk rapor aldim evde dinleniyorum..boyle birsey yasayaninuz var mi acaba

Merhabalar..doktorunuz rahim agzi boyunu olcuyor mu..benim bu haftaki kontrolumde kisalma oldugunu dinlenmem gerektigini soyledi 10 gunluk rapor aldim evde dinleniyorum..boyle birsey yasayaninuz var mi acaba

Benimde ölçtü 20 ggün oluyor. Kaç çıktı senin ? 25mm altını risk sayiyorlarmis. İnşallah 10 güne toparlarsin canim.

Hiç bişey söylemedi bunla ilgili bi sorun olsa söylerdi sanırım..

Benimde ölçtü 20 ggün oluyor. Kaç çıktı senin ? 25mm altını risk sayiyorlarmis. İnşallah 10 güne toparlarsin canim.
Gecen hafta 4 un ustundeymis bu hafta 3.2 son 1 haftada 2 kez ucak yolculugu yaptim gunubirlik gidis donus cok yorucuydu sonra kizim rota virusu kapti kac gundur hastanedeydik kasilmalarim artti doktora gidince 1 haftada kisalma olmus bir de asagi inmis korkuyorum

Canim valla sen 5 kiloyla boyle diyosan ben 10 kilo aldim intihar etmem lazimbu tarz beslenmen hem bebege yararli hemde sana kilo aldirmaz ama aldigin kilo hicte cok degil bu kadar kendini kasma bebegin herseyden daha onemli tatlim
Tamam canim benim tesekkur ederim sekerle ekmegi azalttim artik bakalim nasil oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…