2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarrr gunaydin bu aralar bende acayip huzursuz uyuyorum yaaaa uyandigimda hic uykumu almamis oluyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun

Kizlarrr gunaydin bu aralar bende acayip huzursuz uyuyorum yaaaa uyandigimda hic uykumu almamis oluyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun
Son aylar=uykusuz gecelr. Birde sıcaklar artınca vay halimize.. 2 gündür acayip sağ kslçamda ağrı var çok kötüyüm(

Gunaydin hamisler

Bisey sorcam hamileyken zayiflamak mumkun mu bebege zarar verir mi
Bu kilolar beni deli ediyor ya

Günaydın canım bende aynı uykusuz geceler bizim artık bu arada nasılsın bebiş nasıl seninle tarihlerimiz aynı bende sulu sarı bi akıntı oldu doktor normal dedi ama sen iyisindir inş

Günaydın canım bende aynı uykusuz geceler bizim artık bu arada nasılsın bebiş nasıl seninle tarihlerimiz aynı bende sulu sarı bi akıntı oldu doktor normal dedi ama sen iyisindir inş
dikkat et canım kendine bende napim oyle evdeyim stajada gitmiyom sacma sapan uyuyorum gün sayıyorumcumaya doktora gidiccem cok merak ediyom sıpayı benim sıpa aşağı tarafa yayıldı sanırım ters donmedi ama sağ aşağı tarafta kafası sol tarafta poposu sol yukarı doğruda ayakları var diye tahmin ediyomsenin şıpa nasıl iyidir inşallah

Gunaydin hamisler

Bisey sorcam hamileyken zayiflamak mumkun mu bebege zarar verir mi
Bu kilolar beni deli ediyor ya
canım kaç kilo aldınki bu kadar dert ediyosun bende kiloyu çok takanlardanım ama bebişim için umursamıyorum şu aralar ama sana tavsiyem şu olabilir yinede yumurta peynir et gibi protein içeren besinler tüket suyu bol içmelisin ilk sırada bebiş için yine ikinci sırada süt için üçüncü sıradada kilo için işe çok yarıyo hamurişi tatlıdanda olabildiğince uzak dur canım benim kilo alımım çok yavaşladı bu şekilde besleniyorum

Kızlar benim bebek bugün inanılmaz hareketli korkuyorum hiç durmuyo çılgınlar gibi ben ilk gebeliğimdede böyle bişe yaşamadım o yüzden çok tuhaf geliyo sürekli oynamasıda normal mi acaba?? Amaan oynasa bi dert oynamasa bi dert analık ne zor yahuu

Kızlar benim bebek bugün inanılmaz hareketli korkuyorum hiç durmuyo çılgınlar gibi ben ilk gebeliğimdede böyle bişe yaşamadım o yüzden çok tuhaf geliyo sürekli oynamasıda normal mi acaba?? Amaan oynasa bi dert oynamasa bi dert analık ne zor yahuu

bnmde 2-3 gündür çok hareketliydiler bugün pek sakinler hakikaten cok zor

canim geçende benimki çılgın gibiydi bu aralar daha sakin ama hep biryerlerini dayıyo sıpa çok geriyoama iyilerdir herhalde kafalarına göre oynuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…