2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de ayni durum oluyor ayaklarini vuruyor heralde oda baski yapiyor

Merhaba hamilelkte gargara kullanilirmi sis etlerim baya bir sisti ve kaniyor

aynen öyle canım acayip rahatsız ediyordu dedim böyle giderse bu baskıyla doğururum ben.doktora daha birşey söylemeden muayene eder etmez bu pozisyonunda kendince sakıncaları var erken doğumu tetikleyebilir dedi.sonra dinlendikçe o baskı azaldı ama hiç bunda 40. haftayı görecekmişim gibi gelmiyor yinede hayırlısı

Aa canim o baski bendede var oturdugumda kalkarken cok oluyor erken dogumu tetikleye bilir mi

1 saatlik uykuyla duruyorum. hic uyuyamadim ya

ben de gece uyuyamadim bir türlü ve sabah da erken uyanıp uyuyamamak çok kötü yani vücut huzursuz mide ağrıyor bir de acıktım sanki sürekli sola yatmaya calis çok yoruluyorum gece huzursuz yatmakdan doğum yapsak en azından vücudum rahat olsa bebek ağlaması uyumamasina razıyım son üç ay bana çok zor geçiyor

evet cnm tüp bebekler hayırlısı olsun hakkımızda inş bnde ağustosa kalmıcam diye korkmaya basladm bu hafta annemlerde temmuz 22-27 arası tatile gidecekler bari onlar gelse de snr doğursam yoksa kim yardım edecek bana ortada kalırım hastanede

kızlarr günaydınnnn bizde dün eşimle annmlere giderken bi bebe mağazasına uğradık kıza pembe oğlana mavi almaktan sıkılmaya baslamıştm ki kızımıza lacivertler lilalar oğlumuza kırmızılar sarılar bulduk :))) bugün de inş gardrobumuz yapılacak snr yıkayıp hepsini yerleştiriyim diyorm

İnşallah o tarihe kadar dayanırlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…