- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.681
hmm anladm cnm inş vaktinde gelir hepimizin bebekleri evet bn en az 8 hft daha vurunurum en ii ihtimal 15 ağustos en erken ise temmuz sonu ağustos bası dedi bn 2 haftada bi gidityorm nst ye de giriyorm artık
ne guzl saolsun can arkadaşların.
doktoruna olmadan hiçbir ılac tavsıyesıne uyma canım bence ,mantar olur ,idrar yolu enfeksiyonu olur hersey olur hepsının ayrı ılacı vardır ..cevap vericekk yokmu hiçç..hangi ialcı sürmem gerek geçmesi içinn
Benimkide karpuz kadar oldu aynen karpuza benziyor catlak catlakkuzum dr lar herkez diyorki çatlıcaksa çatlıyor çok doğruymu hepsi hikaye benim karnım çatlamadı ama kalçam çatladı
arkadaşın göbeği haritaya döndü sürüyordu banamısın demedi. üzülme olucaksa engel olamazsın.
benim henüz göbek temiz çatlarmı şimdiden sonra bilmiyorum merak ediyoum karnıda aşırı büyük.
soluna yatarak dinlen gün içinde gerçekten işe yarıyor neredeyse birkaç gün hiç oturmadım hep soluma yatark dinlendim bence yan yatınca dönmek için alan genişliyor.o kadar ki artık sol tarafım çok acımıştı bütün gün o şekilde yatmaktan.sanırım iişe yaradı gerçekten rahatladım.beni en az 4 hafta geriye götürdü rahatlık açısından çünkü o baskı beni çok kötü yapmıştı
cnm kırmızılıkları gidiyor diye biliyorum soluyor azalıcaktır tabi sporda yapar azda gerilirse karnın daha düzgün olurBenimkide karpuz kadar oldu aynen karpuza benziyor catlak catlak
Kilo almaktandir diye dusunuyordum ama fazla da kilo almadim
Bu cizikler acaba digumdan sonra da kaliyormu yani cok mu belirgin oluyor
hoşçakal cnm güzel olmuş düşünmeleri yeter.saolsunlar.
resimler bunlar kızlar
güzel geçti.
Allah hepsinden razı olsun.
Ellerine sağlık.
Düşünmüşler yapmışlar.
Çok mutlu oldum.
ben çıkıyorum.
hafta tatili başlıyor
yarın evdeyim.
ama pazar günü sandık görevlisiyim.
çocukları babaya emanet edeceğim. umarım rahat geçer günleri. benim de aklım onlarda kalmaz.
iyi tatillerrrrrr
canım once kırmızı olurlar daha sonra renkleri ten rengınle aynı olur ama yınede çatlak oldugu belli olur.Benimkide karpuz kadar oldu aynen karpuza benziyor catlak catlak
Kilo almaktandir diye dusunuyordum ama fazla da kilo almadim
Bu cizikler acaba digumdan sonra da kaliyormu yani cok mu belirgin oluyor
benimde geçen hafta aynı şey olmuştu dinlenince düzelmişti,daha dün doktordaydık kafa aşağılardaydı ne güzel bugün yine işte otururken başladı çıkış yerine doğru vurmaya sandalyede soluma doğru verip oturuyorum ayaklarımı uzattım falan derken geçti gibi sanki eve gider gitmez hemen yatıcam soluma dinlenicem yineCanım yazının başını kaçırmışım, vajinaya doğru mu yapıyodu seninki de baskıyı. Dün benim gene sürekli vajinaya makata tekme atıp durdu oturamadım bile çok bunaldım izin aldım eve gittim soluma yattım gene geçen haftada olmuştu aynısı yatınca problem yok ama 10 dk oturayım gene tekmeler aynı yere sonra gece biraz ağrı oldu döndü mü falan dedim, süreki dua ettim, şimdi tekmeler biraz daha yukarı oldu bunada razıyım ama öbür türlü sürekli çıkacakmış hissi veriyor
Cnm ben cem cengize gidiyordum biraz ağır gelmeye başladı şimdi muzaffer Şengül e gidiyorum ama soğuk adam cem daha sıcak herşeyi en ince ayrıntısına anlatıyor güler yüzlü ama muane yeri oldugundan pahalı malesef bu arada hoş geldin cnmCnm ben şuan medline selçuk doğana gidiyorum. Adanaya daha yeni taşındım 1 ay oldu. Doktoruma tavsiye üstüne gittim 1 kere görüştüm henüz. Elektriği iyi bir doktor. Sorulara ve iletişime açık güleryüzlü. Bakalım. Sen hangi doktora gidiyorsun? Memnun musun?
Canim bana kalsa simdi baslarim spor yapmaya dayanamiyorum ya annemler sabret diyor sag saglim bebislerimiz dogsun hemen kosacagm spora kilo stres ediyor benicnm kırmızılıkları gidiyor diye biliyorum soluyor azalıcaktır tabi sporda yapar azda gerilirse karnın daha düzgün olur
ah kolay değil ana olmak benimde popo çok kötü
ben çok kg aldım bide düşün.
Canim benim karnimda acayip catlak var spor falanla cabuk gecermi acabacanım once kırmızı olurlar daha sonra renkleri ten rengınle aynı olur ama yınede çatlak oldugu belli olur.
yani bu çatlaklar geçmiyor malesef.
çok şükür benimde göbeğimde çatlak falan yok. ama bacaklarımda var ordan bılıyorum
Bende canım ya zaten böbrek probleminden dolayı her sabah ögürüp duruyorum sabah içmeye cesaretim yokBen kullaniyorum.sbh ac ic demisti dr um. O zamanlar cok midebulantim vardi.bu ilac iyice kotu yapmsti.burdaki yorumlari okudum.aksam yatmadan once iciyrm artik.midem de iyi ama sbh ac icmeye cesaret edemiyrm dogrusu
Cnm ben cem cengize gidiyordum biraz ağır gelmeye başladı şimdi muzaffer Şengül e gidiyorum ama soğuk adam cem daha sıcak herşeyi en ince ayrıntısına anlatıyor güler yüzlü ama muane yeri oldugundan pahalı malesef bu arada hoş geldin cnm
Cem e göre ilgisiz cnm ağzından zorla cevap alıyorsun ama benim çoğu müşterim onunla doğum yaptı eli çok hafif diyorlar hatta fesi var ordan takip et bende mecbur muzafferde doğum yapacam hatta indirim kartı var % 20 indirimi oluyor 560 doğum dedi onuda çıkart cnm cemde 2 bin istedi yani gücüm yok ama gönlüm cem diyor tabi mecbur muzefferde yapacam cnmmerhabaa bende Adana da doğum yapacam muzaffer şengül de sevmedin mi?? ben 34.hafta gitcem ilk testlerim orda olmuştu ama kastamonuda yaşıyorum gidemedim uzun süredir..çok bilgili bir doktor sadece çok yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?