2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende de oluyor o wc den cıkıyom 5 dk sonra yıne gidiyom benım kız döndüğünden beri bu haldeyiz genelde :)

Canımcım Allah korusun bebişini korkmakta haklısın ama sen bayanın dediklerine uy merak etme Allahın izniyle sağ salim kavuşacaksın bebişine inş..ayakta şişme bende de oluyor cnm bu aylarda normal tansiyonu ihmal etme yeter.doktoru değiştirmekte zor bu saatten sonra.konuşsan doktorla gebelik zehirlenmesinden bahsetsen

canım benmde çok oluyor iki gündür rahatım.başı sanırım çünkü ayaklarıyla bukdr sıkıştıramaz diye düşünüyorum.wc den çıkamaz oldum altımı bezlicem yakında az kaldı

kızlar yoğurt makinası kullanan yada alcak olan varmııı? kullanışlımı hangi marka iyi

canım bende de oluyor o wc den cıkıyom 5 dk sonra yıne gidiyom benım kız döndüğünden beri bu haldeyiz genelde :)
Pazartesi kontrolüm var nasıl duruyor merak edıyorum benımkını de ,bazen aşağıya vuruyor gıbı oluyor karnım da cok sert sırtını mı yasladı bılemıyorum bakalım pazrtesi gorecez ınsallah
canım benmde çok oluyor iki gündür rahatım.başı sanırım çünkü ayaklarıyla bukdr sıkıştıramaz diye düşünüyorum.wc den çıkamaz oldum altımı bezlicem yakında az kaldı
benımkı vuruyor bır de alt tarafa ,wc desen artık orda yatacam bu gıdısle ama işe geliyorum o sıkıntı alt katta wc günde 27 kere in cık yapıyorum

slm hayırlı cumalar kızlar dr un bana verdiği ciğer geliştirici iğnenin içinde kortizon varmıs az biras sağlık ocağındaki hemşire ile eczacı korkuttu beni dr u aradım söledm bn de dr hiç bi zararı yok mutlaka vurdurman gerek sakın ihmal etme dedi offf ne zormus yaa içime kurt düşürdüler arastırdım biçok hamile kadın da vurdurmus gayet sağlıklı bebikler doğurmuşlar

ahahah kız bende bezlenmeyi düşündüm heeeee dışarı çıksam 2 dk sonra çişim geliyor

Günaydın teyzecikler doktorum ilacımı değiştirmiş gyno ferro sanol vermiş bu ilacı kullanan var mı aç karnına yazıyor ama siz ne zaman kullanıyorsunuz
Ben kullaniyorum.sbh ac ic demisti dr um. O zamanlar cok midebulantim vardi.bu ilac iyice kotu yapmsti.burdaki yorumlari okudum.aksam yatmadan once iciyrm artik.midem de iyi ama sbh ac icmeye cesaret edemiyrm dogrusu

Bende vuruldum salı günü. Evet kortizon varmış. İnşallah bi sıkıntı olmaz. Benim sabah 2 doz 12 saat sonra 2 doz vuruldu. Seninki nasıldı?

benmde iş yerinde sıkıntı kaç kere gidiyorum günde evde olsak rahatta iş yerinde öyle olmuyo.doktora sor bakalım bebekten mi böyle oluyomuş

VALLA güleryüzlü ama böyle sert cevaplar verebilen çok hızlı hareket eden bir doktor.
ne bileyim ben ne sorcağımı bilemiyorum ona.
heran kızcak gibi geliyor bana öyle his veriyor bende çok yırtık değilim çkiniyom.
allaha sığıncam artık eray bey var ona gidesim geliyor ama izmitte bana uzak çokda youn bu saatden sonra hiç olcak iş değil
neyse allahım büyük ne derse o herşey bahane bebeğin yiycek ekmeği yokmuş.

aynen yaa eşimle çarşıya çıkmaK işkence oldu mağazadan çok wc bakıyorum eşimin fikri altımı bezlemek zatn hazır bi paket bez aldık tak gitsin sende rahatla bende diyo

ahahah :) az kaldı vala yakında bezimizi ağlarız :) ama onada yapamayız ki ben yapamam şahsen :)

mayalıyorumda yazın antalya çok sıcak yazın pek tutmuyo yoğurt yada ben tutturamıyorum.yoğurt makinası çok rahat oluyo dediler de o yüzden sordum kullanan varmı diye

heee orasını bilmiyorum canım araştır bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…