- Konu Sahibi ayse1234512
- #37.581
Günaydın hayırlı cumalar ...bebek nasıl hiçkırıyor anne karnında tam olarak keşfettim ben de sonunda :)ritmik pit pit lar oluyor ah canım kızım diyorum ya icim bir hoş oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
dün benim dr da bebeğini ölü doğurmuş biriyle konuştum dr a sayıyor ağzına geleni
gebelik zehirlenmesi olmuş doğurcağı gün kaybetmiş çok etiklendim
dr umdan zaten soğumuştum iyice buz kestim.
artık az kaldı çok korkuyorum hepde böyle haberler beni buluyor
BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE HEPİNİZ DUALARINIZDA BENİDE EKSİK ETMEYİN.
DİLERİM HEPİMİZ EVLADIMIZA SAĞLIKLA KAVUŞURUZ.
DİLERİM ACISI OLANLARA ALLAH KUVVET VERİR.
günaydın kızlar
dün benim dr da bebeğini ölü doğurmuş biriyle konuştum dr a sayıyor ağzına geleni
tşkler tatlmBen kullanan bir arkadşımla konuşuyordum şimdi onu sormuştum :) Tripper ve craft iyi dedi.
ben babylife aldım cok hosuma gitti ama tabi kullanımı nasıl olacak bilemiyorum artık
evet kuzum haklısıncanım günaydın
sıkma canını herkes bu durumu yaşayacak diye birşey yok. bunları kafana takma lütfen ve mümkünse dogumla ılgıl kımse ıle konuşma zaten kafana cok takıyorsun.
olacak olduktan sonra kıme gidersen git olur kuzum.
aminnnn.Ayy kıyamam ya Allah sabır versin kadına çok üzüldüm Allahım bizim gibi nerede bebeğine kavuşmayı bekleyen varsa sağ salim kucağına almayı nasip etsin, kimseyi kucağı boş bırakmasın inşallah.
Adanadayım canım. Ben normalde de çok severim kışın kaynarı dediğin gibi gribe boğaz ağrısına birebir.Evet adanalıyık :) adanada mısın evet çok lezzetli cnm biz bazen kışında yaparız gripten korunmak için iyi geliyor
Sağol canım bende öyle yapayım o zaman aç karnına yazıyor üzerindeCanım bn kahvaltı sonrası içiyorum. Bulantım olmasın die. Olmadı da çok şükür
Miden bulanıyor mu canımben sabah akşam aç karına içiyorum canım
Hangi dr gidiyon cnm memnunmusun dr danAdanadayım canım. Ben normalde de çok severim kışın kaynarı dediğin gibi gribe boğaz ağrısına birebir.
Anneye, aileye çok üzüldüm. Allah sabır versin.. Çok düşünmek de insanı yoruyor ve yıpratıyor işte.. Bizler üzerimize düşenleri yapalım, duamızı edelim.. Gerisi Allah'ın takdiri.. Rabbim korktuklarımızla sınamasın inşallah..günaydın kızlar