2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorsam hastane için ped mi, hasta bezimi , hasta pedimi alayım karar veremedim.kullan at lohusa kilodu aldım 5 tane ama ince onlar içine ped fln koymam gerek
Oğlumda hastanede iken oğlumun bebek bezinin yapışkanlı kısımlarını kesip kullandım oda 2 kere felan sonra normal pede geçtim, Prima yeni doğan idi hem hava alıyor diye de tercih ettim hemşire önermişti sağolsun, bende denemekden ne çıkar dedim çok da işe yaradı :) yine öyle yaparım :)

evet kuzum ben zaten yapmayı düşünmedim sen diyince sürpriz yapcaklarmış hoşuma gitti.

selam kızlar face de
kk 2015 ağustos anneleri diye mi grubumuz?
bide eklenmek için ne yapmalıyım?

bnde tavsiyelere uyarak aldım cnm kullananlar.pişik için tüm yakınlarım mustela önerdi ısrarla doktorlarıda önermiş kullanmışlar memnun kalmışlar.göğüs içinde herkes lansinoh tavsiye etti doğumu beklersen sürmek içn iş işten geçer yara olduktan sonra faydası olmaz dediler,o yüzden 8. aydan itibaren sür kurumasın yara olmasın ki emzirirken rahat edersin dediler.kullanıp görücez bakalım faydası olcakmı

mantıklı bende baktım beze küçücük olacilir aslında kenarları kesip

Evet kullanmadan bilemezsin, bakalım kızımın tercihi ne olacak :)

aman ne gerek var tek kullanımlık donlara
yeni don alın yanınıza . kullanılmamış . ütülenmiş olsun ama . tek kullanımlıklar pahalıdır şimdi. gerek yok.
ben aldım cnm 5 tanesi 10 tl ebebekten aldım baby me marka.yumuşacık dokusu fln hoşuma gitti benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…