2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel canımcım
ben kendim yapacağım onlar da yardımcı olacak sandım. ama arkadaşlar yaparmış zaten baby shower i.
bakalım ben de merak ediyorum . senin ne zaman yapacaklar.
bizim burda önümüzdeki hafta boş bi tek.
sonra bütünlemeler ve tek ders sınavları olacak. öğrenciler olunca rahat rahat yapılmaz.
okul bu hafta boş .
o nedenle bu hafta yapıyoruz .

Simdiden surmek mi lazimmis?
Ben arada bi tuhaflik hissediyrm.sararmis gibi oluyor ucu.zeytinyagi suruyrm iki uc gune geciyor ama.
bilmiyorumki cnm bi arkadaş 8. ayda sürmeye başla dedi bnde o yüzden başladım.bende hiç süt gelmesi fln olmadı ya.acaba sütüm yok mu

Hayırdır canım iyi olmanıza sevindim
Amin inşallah
Hemen ayaklandım oğlum için güçlü durmaya çalışıyorum çünkü o çok güçlü maşallah
Allahım daha da arttırsın gücünüzü ailecek, 41 kere Maşallah,
Benim çok yakınlarım çok üzücü şeyler yaşadılar, bende çok etkilendim, topik de paylaşıp paylaşmama konusunda kararsız kaldım sonunda kimseyi etkilememek adına paylaşmama kararı aldım çünkü "Hayırdır" dediğimiz ama öyle gelişmeyen olaylardı...
Ben şimdi daha iyim ve tekrar aranızda olmak güzel...

kızlar bişey sorsam hastane için ped mi, hasta bezimi , hasta pedimi alayım karar veremedim.kullan at lohusa kilodu aldım 5 tane ama ince onlar içine ped fln koymam gerek

kızlar doğumla ilgili tecrübesi olanlar normal doğum mu epidural sezeryan mı daha rahat benm ilk olucak cok endişelerim var bu konu da fikirlerinizi tecrübelerinizi paylaşırmısnız
Ben normal doğum derim, oğlum da normal doğum, İnşallah kızımda normal olur, çok ama çok daha iyi...

geçmiş olsun cnm Rabbim bidaha yaşatmasın.bizde merak etmiştik seni nerde noldu acaba inş bi sorun yoktur diye.malesef sorunlarla uğraşıyomuşsun.bebiş ve sen iyisin ya çok şükür

Teşekkür ederim canım, bende bi sıkıntı yok Allaha bin şükür olsun ki.. geçen sefer ki kontrolümde tahlillerimde kum döktüğümü gördük su içimini arttırdık 3,5-4 lt. gibi,
bu hafta sonu kontrolüm var tekrar şimdilik herşey çok iyi gidiyor İnşallah güzel şeylerde duyucam dr.umdan:)

ÇITIRA GELLLLL
KIZ 110 KG OLDUM
valla hiççç inanasım gelmiyor maşallah gayet düzgün
çokkkk güzel bir haber bu.ayaz paşamızın keyfi yerinde o zaman.anladığım kadarıyla yakında kuzucuğu koklayabileceksin.işte zamanbizim içinde şöyle bir içine çek cennet kokulu kuzuyu.annesi gördünmü ne kadar çabuk toparladı yakında koca bir grubun abisi olacak paşacım.

geçmiş olsun cnm Rabbim bidaha yaşatmasın.bizde merak etmiştik seni nerde noldu acaba inş bi sorun yoktur diye.malesef sorunlarla uğraşıyomuşsun.bebiş ve sen iyisin ya çok şükür
Teşekkür ederim canım , Amin Allahım kimseye yaşatmasın, bizleri de korusun gözetsin.

iyi olmana sevindim
baby shover ada çok sevindim senin adına

ne güzel bizede biri yapsa

canımcım geçmiş olsun size .
bundan sonra daha çok gelebilirsin inşallah

bebeişim 1100 gram olmuş:)
maşallah bebişimizeeeee
iyi olmana sevindim
baby shover ada çok sevindim senin adına

ne güzel bizede biri yapsa
canım benim .
sen de organize edebilirsin istersen.
illa ki arkadaşlar yapmayabilir.
onlarla birlikte yapın.
biri kurabiye yapar. biri sarma, biri poğaça. sen de pasta.
az da süslersin . maksat eğlenmek olsun.

Benim işyerindeki arkadaşlarım değil de üniversiteden arkadaşlarım yapacak canım.. Benden haber bekliyorlar aslında.. Seçimden dolayı bizde bir yoğunluk olduğu için Size şimdiden iyi eğlenceler, keyifli baby showerlar

Geçmiş olsun canım kontrolden sonra da güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.. Sıkıntılı süreçlerinizi de atlatmışsınızdır umarım..

YOK kuzum ya durumum okadar iyi değil.
birde evde yapıldımı hoşuma gitmiyor.
mekan olcak oda beni aşar zaten arkadaşımda yok yardım edicek.
hastaneye kurabiye yapıcak birini bile bulamadım düşün arkdş olrak :)

bilmiyorumki cnm bi arkadaş 8. ayda sürmeye başla dedi bnde o yüzden başladım.bende hiç süt gelmesi fln olmadı ya.acaba sütüm yok mu
Ben derim ki hemen bi ürün almak yerine testırını alın çünkü neyin iyi geleceğini bilemiyoruz, ilk hamileliğimde yaşadım gördüm:)
oğlum için kullandığım tek krem vardı pişik için özellikle Hametan, diğerleri hiç bir işe yaramadı boşuna aldığımla kaldım, meme ucu içinse ilk etapda hiçbirşey kullanmadım taki acı hissedene kadar onda da Hametan ve Bepanten bende çok işe yaradı Bepanten i kullandım dana çok , şimdi Bepanthol oldu nasıldır bilemiyorum...

canım benim
anlıyorum ki seni
daha önceki doğumlarımda ben ev hanımıydım
ilk doğumumda çalışıyordum bi tek. ama onda da arkadaşlarım baby showwer bilmiyorlardı. ben de bilmiyordum.
9 sene öncesi yani.
net bile yoktu evlerimizde .
şimdi şimdi moda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…