• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teyzoşlar oğlumun hepinize selamı var herkes face grubuna geçsede annem yorulmasa diyor :KK70:
Oğluşum bugün +40 gram almış oksijeni kesmişler kendi nefes alıyor çok şükür biraz sarılığı varmış ara ara ışın alıyor doktor amcamız iyi gidiyor dedi koca bir maşallah istiyorum paşama öptük sizi :KK66:
ayyyyy canımmm benim çok sevindim yaa :) maşallahhh maşallahhh bir an önce kavuşursun inşallah :)

Sağol canım inşallah
Yoksun bayadır sen yokken doğurdum bak :)
Bende yoktum art arda çok üzücü olaylar yaşadık, ben ve bebişim iyiz İnşallah bu cumartesi kontrolüm var iyi şeyler duyup daha da iyi olmak istyorum,
Evet okudum ve çok dua ettim sana, Allahım anneye özgü bir güç veriyor sende de fazlasıyla var Ayaz Deniz'de de... Allahım önce sana sonra babasına ve ablasına bağışlasın koca yürekli erkeki...

TIKLA > En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

96410-1433244758-d9f797196d1660c93fae03c4ddff7ae1.jpg

Hoppa
Bende yoktum art arda çok üzücü olaylar yaşadık, ben ve bebişim iyiz İnşallah bu cumartesi kontrolüm var iyi şeyler duyup daha da iyi olmak istyorum,
Evet okudum ve çok dua ettim sana, Allahım anneye özgü bir güç veriyor sende de fazlasıyla var Ayaz Deniz'de de... Allahım önce sana sonra babasına ve ablasına bağışlasın koca yürekli erkeki...

Nerdesin ya çok merak ettik seni :eek: Allah korusun evladını ve seni:KK54: o zaman haber alınamayan bir erfat23 erfat23 kaldı sanırım işallah oda iyidirHoppa

Haha belkide hediyedir ara bir müşteri hizmetlerini konuş:KK49: ne güzel hangi siteymiş bu acep:KK45::KK6:

Sana gelmiştir canım o zaman.. Ya eşin falan birisi hediye aldı ya da her zaman alışveriş yaptığın site müşteri jesti yaptı :)
kızlar o gün yazamadım galiba.
arkadaşlarım sipariş etmiş.
onlar almışlar.
çok düşünceliler . çok inceler gerçekten.
böyle arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım.

iş arkadaşlarım da perşembe günü baby shower düzenliyorlar.
tüm organizasyonu yapmışlar.
hiç bir doğumda babyshower yapmamıştık biz.
kızımıza nasipmiş.
onun heyecanı var şimdi bende

siz nasılsınız.

onlar almışlar.

kızımıza nasipmiş.

siz nasılsınız.

Bol bol fotoğraf isteriz ;)

Hayırdır canım iyi olmanıza sevindim
Amin inşallah
Hemen ayaklandım oğlum için güçlü durmaya çalışıyorum çünkü o çok güçlü maşallah

onlar almışlar.

kızımıza nasipmiş.

siz nasılsınız.
KUZUM dr a gidicektin ne oldu? dün yazmadın.
ne şanslısın ne güzel arkadaşmış onlar ahh ahh bizde nerde.

kızlar doğumla ilgili tecrübesi olanlar normal doğum mu epidural sezeryan mı daha rahat benm ilk olucak cok endişelerim var bu konu da fikirlerinizi tecrübelerinizi paylaşırmısnız

KUZUM dr a gidicektin ne oldu? dün yazmadın.
ne şanslısın ne güzel arkadaşmış onlar ahh ahh bizde nerde.
canım gittim . sıkıntılı damarlarda kan akışı normalmiş
tekrar olduğunda morarma geçmeden gel . şimdilik bi şey görünmüyor dedi.
umarım tekrar olmaz . ben de gitmek zorunda kalmam.

kızlar doğumla ilgili tecrübesi olanlar normal doğum mu epidural sezeryan mı daha rahat benm ilk olucak cok endişelerim var bu konu da fikirlerinizi tecrübelerinizi paylaşırmısnız
normal doğum yaptım 2 kez .
doğum zamanına kadar evet sıkıntılı oluyor . ama sonrası kalk ayağa göbek at. o kadar ayaklanıyorsun.
sezeryanı bilmiyorum.

Canım merak ettik seni.. Hayır olsun inşallah.. Bir sorun varsa bile geçmiştir umarım..
onlar almışlar.

kızımıza nasipmiş.

siz nasılsınız.
Face grubunda gördüm o gün hediyenin fotoğrafını.. Güzel günlerde kullan canım.. Arkadaşlar yönünden şanslısın maşallah.. Bana da süsleme işini ve babyshower ı bize bırak dedi arkadaşlarım :) Baby showera hiç niyetim yoktu ama bekliyorum bakalım ne çıkacak :)

Teyzoşlar oğlumun hepinize selamı var herkes face grubuna geçsede annem yorulmasa diyor :KK70:
Oğluşum bugün +40 gram almış oksijeni kesmişler kendi nefes alıyor çok şükür biraz sarılığı varmış ara ara ışın alıyor doktor amcamız iyi gidiyor dedi koca bir maşallah istiyorum paşama öptük sizi :KK66:
maşallahhhhhhhh ayaz paşayaa çokk sevindimmm cnmm inşşş dahada kilo olur tosun paşa olur tez zamanda

Back