• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorsam hastane için ped mi, hasta bezimi , hasta pedimi alayım karar veremedim.kullan at lohusa kilodu aldım 5 tane ama ince onlar içine ped fln koymam gerek
Oğlumda hastanede iken oğlumun bebek bezinin yapışkanlı kısımlarını kesip kullandım oda 2 kere felan sonra normal pede geçtim, Prima yeni doğan idi hem hava alıyor diye de tercih ettim hemşire önermişti sağolsun, bende denemekden ne çıkar dedim çok da işe yaradı :) yine öyle yaparım :)

canım benim
anlıyorum ki seni
daha önceki doğumlarımda ben ev hanımıydım
ilk doğumumda çalışıyordum bi tek. ama onda da arkadaşlarım baby showwer bilmiyorlardı. ben de bilmiyordum.
9 sene öncesi yani.
net bile yoktu evlerimizde .
şimdi şimdi moda oldu

evet kuzum ben zaten yapmayı düşünmedim sen diyince sürpriz yapcaklarmış hoşuma gitti.

Ben derim ki hemen bi ürün almak yerine testırını alın çünkü neyin iyi geleceğini bilemiyoruz, ilk hamileliğimde yaşadım gördüm:)
oğlum için kullandığım tek krem vardı pişik için özellikle Hametan, diğerleri hiç bir işe yaramadı boşuna aldığımla kaldım, meme ucu içinse ilk etapda hiçbirşey kullanmadım taki acı hissedene kadar onda da Hametan ve Bepanten bende çok işe yaradı Bepanten i kullandım dana çok , şimdi Bepanthol oldu nasıldır bilemiyorum...
bnde tavsiyelere uyarak aldım cnm kullananlar.pişik için tüm yakınlarım mustela önerdi ısrarla doktorlarıda önermiş kullanmışlar memnun kalmışlar.göğüs içinde herkes lansinoh tavsiye etti doğumu beklersen sürmek içn iş işten geçer yara olduktan sonra faydası olmaz dediler,o yüzden 8. aydan itibaren sür kurumasın yara olmasın ki emzirirken rahat edersin dediler.kullanıp görücez bakalım faydası olcakmı

Oğlumda hastanede iken oğlumun bebek bezinin yapışkanlı kısımlarını kesip kullandım oda 2 kere felan sonra normal pede geçtim, Prima yeni doğan idi hem hava alıyor diye de tercih ettim hemşire önermişti sağolsun, bende denemekden ne çıkar dedim çok da işe yaradı :) yine öyle yaparım :)
mantıklı :KK53: bende baktım beze küçücük olacilir aslında kenarları kesip

bnde tavsiyelere uyarak aldım cnm kullananlar.pişik için tüm yakınlarım mustela önerdi ısrarla doktorlarıda önermiş kullanmışlar memnun kalmışlar.göğüs içinde herkes lansinoh tavsiye etti doğumu beklersen sürmek içn iş işten geçer yara olduktan sonra faydası olmaz dediler,o yüzden 8. aydan itibaren sür kurumasın yara olmasın ki emzirirken rahat edersin dediler.kullanıp görücez bakalım faydası olcakmı
Evet kullanmadan bilemezsin, bakalım kızımın tercihi ne olacak :)

aman ne gerek var tek kullanımlık donlara
yeni don alın yanınıza . kullanılmamış . ütülenmiş olsun ama . tek kullanımlıklar pahalıdır şimdi. gerek yok.
ben aldım cnm 5 tanesi 10 tl ebebekten aldım baby me marka.yumuşacık dokusu fln hoşuma gitti benm

Back