• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar,
Biz 29. haftayi da bitirmek uzereyiz Allah'in izniyle ama ben hala hastane konusunda kararsizim..napicam? Yasim 42, baslarda sorunluydu gebeligim ikili test sonucu yas nedeniyle riskli cikti bulundugum ilcedeki . devlet hast. gidiyorum kontrollere. Dr'um tam tesekkullu bir hastanede dogum yapmami istiyor. Ben de Buca Kadin Doguma gidip kaydimi yaptirdim ama oradaki dr da normal dogum deneriz once diyor. Ben sezeryan istiyorum bu kadar riskle..napayim ben? Ozeller de 28. _haftadan sonra hasta kabul etmiyor devlet hast. gb. Nolcak simdi? Cok kaygiliyim!

evet ilk iğnemi bir hafta önce vuruldum . bir ay sonra diğeri olcak inş.
diyet yapıyordum vermemişim ama almamısımda şükür
Kullanmana sevindim, tereddüt ediyordun çünkü, diyetine aynen devam et, bende 5. ayımdan beri kilo almıyorum çok şükür bebişim alıyor, kilo da çok büyük bir sağlıksızlık...

kızlar doğumla ilgili tecrübesi olanlar normal doğum mu epidural sezeryan mı daha rahat benm ilk olucak cok endişelerim var bu konu da fikirlerinizi tecrübelerinizi paylaşırmısnız
Canim normal dogum yaptim. Cok rahat oldu. Bebegimin kafasi buyuk olmasina ragmen cabik toparladim :) dogumdan 1-2 saat sonra kalkip hastaneyi dolastim. Cok kilo alan yapimda yok o yuzden dogumdan kisa sure sonra karnim eski halindeydi. Kimse bu hatun yeni dogum yapmis demedi :) tek zorlugu beklemek ve sanci. Ama bana suni sanciyi fazla verdiler cunku sanci hissetmiyordum. Sancim cok yuksekti ama hemsire soruyordu ben birsey hissetmedigimden sancim yok diyodum. 2-3 saat o yuksek sanciya ragmen gulerek gecti. Sadece 2 saat cok sancili oldum. Oglumun kafasi buyuk olmasa doktor kesmicekti ama sipa cikamadi :)

kızlar doğumla ilgili tecrübesi olanlar normal doğum mu epidural sezeryan mı daha rahat benm ilk olucak cok endişelerim var bu konu da fikirlerinizi tecrübelerinizi paylaşırmısnız
Ben her ikisinide normal yaptım biri tosuncuk biri minnoş :) her ikiside beş dakika içinde oldu bitti sezaryen sonuçta ameliyat gece doğum yaptım kaç kere wc ye kalktım hiç zorlanmadan öğlende oğlumun yanına yürüdüm ve her gün zorlanmadan yanına gidiyorum hiç doğum yapmış gibi değilim

Teyzecikler doktora gitmiştik sarı ve sulu akıntımız oluyordu normalmis enfeksiyon yok şükür ama benim sağ böbrekte şişme olmuş bazı hamilelerde görülebilirmiş şuan takip edilecek çok ilerlerse stent takılacakmış hatta sezeryan yapılabilirmişte moralim çok bozuk :cry:

Teyzecikler doktora gitmiştik sarı ve sulu akıntımız oluyordu normalmis enfeksiyon yok şükür ama benim sağ böbrekte şişme olmuş bazı hamilelerde görülebilirmiş şuan takip edilecek çok ilerlerse stent takılacakmış hatta sezeryan yapılabilirmişte moralim çok bozuk :cry:
Geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez

lierac ın 200 ml olanı ne kadar yetiyor kaç hafta .sipariş vercem de ona göre isteyim .
kişiden kişiye değişiyor.ben hep yorumlarda tüm hamileliğim boyunca 1-2 tane kullandm diyenleri okudum.
ben göğüslerden dizlerime kadar sürüyorum.arkada da dizimden belime kadar.sabah akşam sürüyrm her gün.ayda iki tane 200ml kullanıyorum.bu ara göbeğim birden ve çok büyüdü acıyor bazen ekstradan sürüyorum.

valla hiççç inanasım gelmiyor maşallah gayet düzgün

çokkkk güzel bir haber bu.ayaz paşamızın keyfi yerinde o zaman.anladığım kadarıyla yakında kuzucuğu koklayabileceksin.işte zamanbizim içinde şöyle bir içine çek cennet kokulu kuzuyu.annesi gördünmü ne kadar çabuk toparladı yakında koca bir grubun abisi olacak paşacım.
_eyluldeniz_ doğummu yaptı??

peki şişmeden dolayı mı sarı suluymuş?
benim de öyle sarısulu. ilk aylarda dr sağ böbreğe baskı yapıyor bebek sol tarafına yat demişti.

kişiden kişiye değişiyor.ben hep yorumlarda tüm hamileliğim boyunca 1-2 tane kullandm diyenleri okudum.
ben göğüslerden dizlerime kadar sürüyorum.arkada da dizimden belime kadar.sabah akşam sürüyrm her gün.ayda iki tane 200ml kullanıyorum.bu ara göbeğim birden ve çok büyüdü acıyor bazen ekstradan sürüyorum.
tamm teşekkrler 2 tane alıyım o zamn

Geçmiş olsun cnm üzülme sezeryan olsa bile zorunluluktan olacak sonuçta

Back