2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben bu minnagin camasirlarini 0 derecede 30 mu 15 dakikami yikayim.birde beyazlarla renklileri ayri yikayim degilmi.0 mi 30 derecemi uygun.nuk marka deterjan kllanan varmi

Kizlar ben bu minnagin camasirlarini 0 derecede 30 mu 15 dakikami yikayim.birde beyazlarla renklileri ayri yikayim degilmi.0 mi 30 derecemi uygun.nuk marka deterjan kllanan varmi
SELAM KIZLAR BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK FAZLA TAKİP EDEMİYORUM.SİZLERE SORUM OLACAK.AKINTILARINIZ NASIL BENİM SARI VE FAZLA OLUYOR???

mantıklı bende baktım beze küçücük olacilir aslında kenarları kesip
Canım bizim hastanede bebek bezi gibi hasta bezi ile bezliyorlar merak etme hasta bezi de alma hastane veriyor hemşire gece için olan pedlerden aldırdı zaten doğum yaptığım gece kaldım ertesi gün akşam üstü çıktım

ilk başta musluk suyu altında ıslat sıktır. bu ilk kullanımda giysinin çekmesini engeller. küçülmezler.
ben sonra hep 60 da yıkadım bebişlerin çamaşırlarını.
renkli bi şeysi yoktu zaten. hep aynı anda yıkadım.
maviler de bulut maviydi. yani beyazlarla yıkanabilir.
eğer çok renkli bişeyler varsa ayrı yıka . diğerlerini boyamasın. onları da 40 da yıkayabilirsin. yine musluk suyu ile bi kere ıslat sık . ilk yıkamada yani.

GÜNDE KAÇ KERE KULLANILACAK CANIM BİLİYORMUSUN BEN ALMIŞTIM BAŞLARIM ARTIK O ZAMAN

aman ne gerek var tek kullanımlık donlara
yeni don alın yanınıza . kullanılmamış . ütülenmiş olsun ama . tek kullanımlıklar pahalıdır şimdi. gerek yok.
DİMİ ya büyük beden temiz yıkayıp ütüleyeyim.
e peki ne takcaz orkid ogün yetermi kanama nası oluyor
dün uzun aldım 14 tane 10 tanede normal kotex aldım incelerden hiç yoktu tuhafıma gitti.
bimden aldım. lazım olcak sonra diye.

yani . yeni alırsın yıkarsın ütülersin . hastane çantana koyarsın. ben buzdolabı poşetine koymuştum. mikrop kapmaktan korkuyorum açıkcası. bi yerlere değmesin diye . dikişlerin oluyor altta. e kanaman da oluyor.
pedler yeterli bence morxx cim. yeter . daha alma. yoksa bilmiyorum yani. çantanı yanlışlıkla açan biri olursa o kadar pedi de görürse şok geçirir zaten. yeterli.

kız hepsi hastaneye gitmicek ben sonrası içinde aldım.
ordan bikaç tane koyarım tabiki.
ama ince ya çok gelirse taşar diyede korkuyorum sorum aslında nası ped almalıyızdı?

GÜNDE KAÇ KERE KULLANILACAK CANIM BİLİYORMUSUN BEN ALMIŞTIM BAŞLARIM ARTIK O ZAMAN
son ay başlamalısın diye düşünüyorum . bazen yorumlar okumuştum canım.
daha önceki doğumumda
bir rivayete göre çok erken başlamak doğru olmayabilir.
bazen göğüse sürerken masaj yapar gibi sürüyorsun ya .
erken doğumu tetikleyebilir diye yazılar okudum.
doğru mu yanlış mı bilemem ama ben son aya kadar sürmedim göğüs uçlarıma hiç bir şey.

kız hepsi hastaneye gitmicek ben sonrası içinde aldım.
ordan bikaç tane koyarım tabiki.
ama ince ya çok gelirse taşar diyede korkuyorum sorum aslında nası ped almalıyızdı?
gece pedi al canım .
ama hastane zaten veriyor tampon şeklinde ilk etapta.
genelde verir.
yatağına da alt açma bezi seriyorlar. hastalar için olanlardan . çekinme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…