- 11 Temmuz 2013
- 1.602
- 771
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
- #37.121
Iyi bari:)aynen 3 gundur bende de vardı ama bugun bıraz daha normal sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi bari:)aynen 3 gundur bende de vardı ama bugun bıraz daha normal sanki
teşekkürler canım eklendim. gelsen yaa
SELAM KIZLAR BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK FAZLA TAKİP EDEMİYORUM.SİZLERE SORUM OLACAK.AKINTILARINIZ NASIL BENİM SARI VE FAZLA OLUYOR???Kizlar ben bu minnagin camasirlarini 0 derecede 30 mu 15 dakikami yikayim.birde beyazlarla renklileri ayri yikayim degilmi.0 mi 30 derecemi uygun.nuk marka deterjan kllanan varmi
Canım bizim hastanede bebek bezi gibi hasta bezi ile bezliyorlar merak etme hasta bezi de alma hastane veriyor hemşire gece için olan pedlerden aldırdı zaten doğum yaptığım gece kaldım ertesi gün akşam üstü çıktımmantıklı bende baktım beze küçücük olacilir aslında kenarları kesip
onaylandı.. hatta senin yazını da beğendimyes bee
hadi arkadaş onaylar şimcik. bekle.
ilk başta musluk suyu altında ıslat sıktır. bu ilk kullanımda giysinin çekmesini engeller. küçülmezler.Kizlar ben bu minnagin camasirlarini 0 derecede 30 mu 15 dakikami yikayim.birde beyazlarla renklileri ayri yikayim degilmi.0 mi 30 derecemi uygun.nuk marka deterjan kllanan varmi
GÜNDE KAÇ KERE KULLANILACAK CANIM BİLİYORMUSUN BEN ALMIŞTIM BAŞLARIM ARTIK O ZAMANbnde tavsiyelere uyarak aldım cnm kullananlar.pişik için tüm yakınlarım mustela önerdi ısrarla doktorlarıda önermiş kullanmışlar memnun kalmışlar.göğüs içinde herkes lansinoh tavsiye etti doğumu beklersen sürmek içn iş işten geçer yara olduktan sonra faydası olmaz dediler,o yüzden 8. aydan itibaren sür kurumasın yara olmasın ki emzirirken rahat edersin dediler.kullanıp görücez bakalım faydası olcakmı
DİMİ ya büyük beden temiz yıkayıp ütüleyeyim.aman ne gerek var tek kullanımlık donlara
yeni don alın yanınıza . kullanılmamış . ütülenmiş olsun ama . tek kullanımlıklar pahalıdır şimdi. gerek yok.
şekercim . benim profildeki tüm albumler görünüyor mu yoksam. gizli yapmıştım emme.onaylandı.. hatta senin yazını da beğendim
bu arada senin o oğlanları yerim ben
yani . yeni alırsın yıkarsın ütülersin . hastane çantana koyarsın. ben buzdolabı poşetine koymuştum. mikrop kapmaktan korkuyorum açıkcası. bi yerlere değmesin diye . dikişlerin oluyor altta. e kanaman da oluyor.DİMİ ya büyük beden temiz yıkayıp ütüleyeyim.
e peki ne takcaz orkid ogün yetermi kanama nası oluyor
dün uzun aldım 14 tane 10 tanede normal kotex aldım incelerden hiç yoktu tuhafıma gitti.
bimden aldım. lazım olcak sonra diye.
Bugun bende yazdim cnm,benmkide ayni sicaktandir harekettendir.keyifleri yoktur:)Benim bebis iki gundur sert vurmuyor sizde de oluyor mu öyle
yani . yeni alırsın yıkarsın ütülersin . hastane çantana koyarsın. ben buzdolabı poşetine koymuştum. mikrop kapmaktan korkuyorum açıkcası. bi yerlere değmesin diye . dikişlerin oluyor altta. e kanaman da oluyor.
pedler yeterli bence morxx cim. yeter . daha alma. yoksa bilmiyorum yani. çantanı yanlışlıkla açan biri olursa o kadar pedi de görürse şok geçirir zaten. yeterli.
son ay başlamalısın diye düşünüyorum . bazen yorumlar okumuştum canım.GÜNDE KAÇ KERE KULLANILACAK CANIM BİLİYORMUSUN BEN ALMIŞTIM BAŞLARIM ARTIK O ZAMAN
benim bebek de vurmuyor . ama dönüyor içerde . çok aşırı değil tabi. sıcaklardan olabilir .Bugun bende yazdim cnm,benmkide ayni sicaktandir harekettendir.keyifleri yoktur:)
Bu kiz hep böyle beni merakta birakiyor uzuyor sonra hareket ediyorBugun bende yazdim cnm,benmkide ayni sicaktandir harekettendir.keyifleri yoktur:)
gece pedi al canım .kız hepsi hastaneye gitmicek ben sonrası içinde aldım.
ordan bikaç tane koyarım tabiki.
ama ince ya çok gelirse taşar diyede korkuyorum sorum aslında nası ped almalıyızdı?
evet ilk iğnemi bir hafta önce vuruldum . bir ay sonra diğeri olcak inş.en son b12 eksikti yanlış hatırlamıyorsam, kullanmya başladın mı, ihmal etme lütfen... kilo alımında düzene girer...