• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebek icin pisik onleyici ya da pisik kremi ne iyi acaba?
Bi de dogunca gogsumuze catlamasn vs diye kremler varms sanirim.ne almak lazm fikri olan var mi?

Bi de dogunca gogsumuze catlamasn vs diye kremler varms sanirim.ne almak lazm fikri olan var mi?
ben doğumdan 10-15 gün önce göğüs tepesine kına yakınca çatlama olmadığnı duydum onu deneyeceğim kına sürüp limon basıp o an bir kez yanıyormuş bebek emerken acıma olmuyormus

bence paylaşmayı kardeşliği birlikte aynı odada olarak daha iyi öğrenirler.
sosyal olmayan oğlun da inan bana sosyalleşir onu odasında tek tutarak dahada asosyalliğe itersin bence.
hepimiz kardeşimizle aynı odada yattık sonucunda
ömrü boyunca özel olmayı isteyebilir benim kendi düşüncelerim böyle sen en güzelini bilirsin anne olarak
Haklısın inşallah ikisi için de iyi olur :)

canim benim oglumda agustosta 4 yasinda olucak. Niyetim kardesine alisana kadar ikisine birlikte bakmak sonrada anaokulu yada krese gondermek. diger turlu cocuk psikolojisi icin iyi olmaz. cocuga dislanmis hissi uyandiriyormus.
Aaa aynıyız :) 08.2011 doğumlu benim oğlum 4 dolup 5 den gün alacak.Zaten bu sene giderse seneye de anaokulu sonra ki sene 1.sınıf olacak.ya evet hiç kıyamıyorum sanırım seneye bırakacağım bende

Pişik önleyici krem olarak desitin aldım.. Şampuan ve sabunda sebameddi ama son anda pişik kremi olarak desitine karar verdim.. Göğüs için henüz almadım ama lansinoh diyorlar..

Benim bebiste 3 gundur keyifsiz sanki,eskiye gore cok cok az hareket ediyor gunde sabahtan aksama 10u gecmiyodur hareket sayisi.korkutuyor boyle beni iste ama biliyorumda sikismaya basladi orda ondan fazla hareketlenmior

Benim bebiste 3 gundur keyifsiz sanki,eskiye gore cok cok az hareket ediyor gunde sabahtan aksama 10u gecmiyodur hareket sayisi.korkutuyor boyle beni iste ama biliyorumda sikismaya basladi orda ondan fazla hareketlenmior
aynen 3 gundur bende de vardı ama bugun bıraz daha normal sanki

Teyzoşlar oğlumun hepinize selamı var herkes face grubuna geçsede annem yorulmasa diyor :D
Oğluşum bugün +40 gram almış oksijeni kesmişler kendi nefes alıyor çok şükür biraz sarılığı varmış ara ara ışın alıyor doktor amcamız iyi gidiyor dedi koca bir maşallah istiyorum paşama öptük sizi ;)

Teyzoşlar oğlumun hepinize selamı var herkes face grubuna geçsede annem yorulmasa diyor :KK70:
Oğluşum bugün +40 gram almış oksijeni kesmişler kendi nefes alıyor çok şükür biraz sarılığı varmış ara ara ışın alıyor doktor amcamız iyi gidiyor dedi koca bir maşallah istiyorum paşama öptük sizi :KK66:

MAŞALLAHHHH BAREK ALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ALLAH ŞİFASINI VERSİN KOCAMAN ADAM OLUP ÇIKSIN:KK200::nazar::nazar::KK46::KK46:

Teyzoşlar oğlumun hepinize selamı var herkes face grubuna geçsede annem yorulmasa diyor :KK70:
Oğluşum bugün +40 gram almış oksijeni kesmişler kendi nefes alıyor çok şükür biraz sarılığı varmış ara ara ışın alıyor doktor amcamız iyi gidiyor dedi koca bir maşallah istiyorum paşama öptük sizi :KK66:
maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
dedim sana annesi iyi olacak kuzu
Allah daha da iyi etsin
senin süt durumu ne alemde eylül?

Oy oy Allah bağışlasın 41 kere Maşallah adı gibi bir bebiş Annesi, Denizler gibi kocamaN bir yüreği var 41, 41, 41 kere MAŞALLAH...
Bugün bakabildiğim kadar geçmişe baktım ve yazdıklarını okudum Allahım güç kuvvet ve bol sabır versin sana, çok daha iyi olacak, çok güçlü bir erkek Maşallah
Yakında facede de görüşmek üzere, işi bırakacam bende son ayım bu ay sonra face den devam İnşallah...

MAŞALLAHHHH BAREK ALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ALLAH ŞİFASINI VERSİN KOCAMAN ADAM OLUP ÇIKSIN:KK200::nazar::nazar::KK46::KK46:
Amin canım çok sağol

maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
dedim sana annesi iyi olacak kuzu
Allah daha da iyi etsin
senin süt durumu ne alemde eylül?
sağol canım süt şuan için iyi emse daha iyi olacak tabi inşallah oğlum çıkarda emer kesilmez stok yapıyorum şuan hastaneye yeteri kadar götürüyorum

Oy oy Allah bağışlasın 41 kere Maşallah adı gibi bir bebiş Annesi, Denizler gibi kocamaN bir yüreği var 41, 41, 41 kere MAŞALLAH...
Bugün bakabildiğim kadar geçmişe baktım ve yazdıklarını okudum Allahım güç kuvvet ve bol sabır versin sana, çok daha iyi olacak, çok güçlü bir erkek Maşallah
Yakında facede de görüşmek üzere, işi bırakacam bende son ayım bu ay sonra face den devam İnşallah...
Sağol canım inşallah
Yoksun bayadır sen yokken doğurdum bak :)

Back