- 1 Eylül 2014
- 48
- 14
- 3
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.061
ayyyyy canımmm benim çok sevindim yaa :) maşallahhh maşallahhh bir an önce kavuşursun inşallah :)Teyzoşlar oğlumun hepinize selamı var herkes face grubuna geçsede annem yorulmasa diyor
Oğluşum bugün +40 gram almış oksijeni kesmişler kendi nefes alıyor çok şükür biraz sarılığı varmış ara ara ışın alıyor doktor amcamız iyi gidiyor dedi koca bir maşallah istiyorum paşama öptük sizi
Bende yoktum art arda çok üzücü olaylar yaşadık, ben ve bebişim iyiz İnşallah bu cumartesi kontrolüm var iyi şeyler duyup daha da iyi olmak istyorum,Sağol canım inşallah
Yoksun bayadır sen yokken doğurdum bak :)
Bende yoktum art arda çok üzücü olaylar yaşadık, ben ve bebişim iyiz İnşallah bu cumartesi kontrolüm var iyi şeyler duyup daha da iyi olmak istyorum,
Evet okudum ve çok dua ettim sana, Allahım anneye özgü bir güç veriyor sende de fazlasıyla var Ayaz Deniz'de de... Allahım önce sana sonra babasına ve ablasına bağışlasın koca yürekli erkeki...
Haha belkide hediyedir ara bir müşteri hizmetlerini konuşne güzel hangi siteymiş bu acep
kızlar o gün yazamadım galiba.Sana gelmiştir canım o zaman.. Ya eşin falan birisi hediye aldı ya da her zaman alışveriş yaptığın site müşteri jesti yaptı :)
kızlar o gün yazamadım galiba.
arkadaşlarım sipariş etmiş.
onlar almışlar.
çok düşünceliler . çok inceler gerçekten.
böyle arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım.
iş arkadaşlarım da perşembe günü baby shower düzenliyorlar.
tüm organizasyonu yapmışlar.
hiç bir doğumda babyshower yapmamıştık biz.
kızımıza nasipmiş.
onun heyecanı var şimdi bende
siz nasılsınız.
Hayırdır canım iyi olmanıza sevindimBende yoktum art arda çok üzücü olaylar yaşadık, ben ve bebişim iyiz İnşallah bu cumartesi kontrolüm var iyi şeyler duyup daha da iyi olmak istyorum,
Evet okudum ve çok dua ettim sana, Allahım anneye özgü bir güç veriyor sende de fazlasıyla var Ayaz Deniz'de de... Allahım önce sana sonra babasına ve ablasına bağışlasın koca yürekli erkeki...
Simdiden surmek mi lazimmis?CNM pişik kremi mustela aldım,göğüs içinde lansinoh krem var ondan aldm hatta bugn sürmeye başladım
son ay sürmeye başlayabilirsiniz . ya da son 20 gün kala.Simdiden surmek mi lazimmis?
Ben arada bi tuhaflik hissediyrm.sararmis gibi oluyor ucu.zeytinyagi suruyrm iki uc gune geciyor ama.
Güçlü annenin güçlü oğluHayırdır canım iyi olmanıza sevindim
Amin inşallah
Hemen ayaklandım oğlum için güçlü durmaya çalışıyorum çünkü o çok güçlü maşallah
KUZUM dr a gidicektin ne oldu? dün yazmadın.kızlar o gün yazamadım galiba.
onlar almışlar.
kızımıza nasipmiş.
siz nasılsınız.
maşallah arkadaşıma. oğlumuz da çok güçlü aynı annesi gibi.Hayırdır canım iyi olmanıza sevindim
Amin inşallah
Hemen ayaklandım oğlum için güçlü durmaya çalışıyorum çünkü o çok güçlü maşallah
canım gittim . sıkıntılı damarlarda kan akışı normalmişKUZUM dr a gidicektin ne oldu? dün yazmadın.
ne şanslısın ne güzel arkadaşmış onlar ahh ahh bizde nerde.
normal doğum yaptım 2 kez .kızlar doğumla ilgili tecrübesi olanlar normal doğum mu epidural sezeryan mı daha rahat benm ilk olucak cok endişelerim var bu konu da fikirlerinizi tecrübelerinizi paylaşırmısnız
arkadaşlar yönünden çok şanslıyım haklısın.canım gittim . sıkıntılı damarlarda kan akışı normalmiş
tekrar olduğunda morarma geçmeden gel . şimdilik bi şey görünmüyor dedi.
umarım tekrar olmaz . ben de gitmek zorunda kalmam.
Canım merak ettik seni.. Hayır olsun inşallah.. Bir sorun varsa bile geçmiştir umarım..Bende yoktum art arda çok üzücü olaylar yaşadık, ben ve bebişim iyiz İnşallah bu cumartesi kontrolüm var iyi şeyler duyup daha da iyi olmak istyorum,
Face grubunda gördüm o gün hediyenin fotoğrafını.. Güzel günlerde kullan canım.. Arkadaşlar yönünden şanslısın maşallah.. Bana da süsleme işini ve babyshower ı bize bırak dedi arkadaşlarım :) Baby showera hiç niyetim yoktu ama bekliyorum bakalım ne çıkacak :)kızlar o gün yazamadım galiba.
onlar almışlar.
kızımıza nasipmiş.
siz nasılsınız.
maşallahhhhhhhh ayaz paşayaa çokk sevindimmm cnmm inşşş dahada kilo olur tosun paşa olur tez zamandaTeyzoşlar oğlumun hepinize selamı var herkes face grubuna geçsede annem yorulmasa diyor
Oğluşum bugün +40 gram almış oksijeni kesmişler kendi nefes alıyor çok şükür biraz sarılığı varmış ara ara ışın alıyor doktor amcamız iyi gidiyor dedi koca bir maşallah istiyorum paşama öptük sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?