- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.021
hadi yaCanım benim erken doğurmamım öncesiyle hiç alakası yok cumartesi günü olan kontrolümde her şey yolundaydı böbrekleri bile düzelmişti
Korkutmak istemem herkesin başına gelecek diye de bir şey yok aniden olan bir şeymiş plasentanın ayrılması
inşallahh canım yaa sütümde sıkıntı olmadan emziririm bebeğimiMerhaba, göğüsün büyüklüğüyle sütün gelmesinin alakası yok kuzenim kafamdan büyük göğüslerle doğum yaptı ama bebeğine ilk aydan beri mama verdiler ve bu sefer bebek hazır mamalardan topaç oldu, göğüsler de emziremeye emziremeye söndüler sen sakın moralini bozma 75 bedenle sütü fışkıran var...
olumlu şeyler düşün cnm böyle korku içinde 2 ay geçmez.bebeğinle konuş sakın erken gelmeye çalışma yavrum biraz daha zamanın var fln diye bn hep konuşuyorum ve kötü düşünceleri attım kafamdan.Allahın izniyle vaktinde gelicek diyorumhadi yadediğim gibi hepimizin heran olabilir ozaman.
durup dururkende gelebilir demekki.
geçmiş olsun canım çok yorma kendinislm kızlar dün tüm gün basım ağrıdı öyle böyle diildi hiç o kdr ağrım olmamıştı bu zmna kdr bugün rapor aldm evde dinleniyorm aksama misafr var zaten cmts de pzr da vardı sanırım yorgunluktan oldu ağrı da
İnşallah canım zaman çabuk geçsin artıkcnm inş kazanıcak savaşı miniğim güzel şeyler düşün ben inanıyorum.gökbay hoca iyi diyorsa inan çünkü gerçekten işinin uzmanı.şimdiye kadr hep bebek içerdeyken konuşup yorum yaptınız bebek erken çıkınca değişik gelmiştir muayene
Düşünme canım sen her şey olacağına varır anın tadını çıkar düşünüp çağırma pozitif enerji yollahadi yadediğim gibi hepimizin heran olabilir ozaman.
durup dururkende gelebilir demekki.
canım dr şekerle alakalı ne olabilir dedi ki onu merak ettim,kesin olmamakla beraber seker kaynaklı yazmıştın geçenlerde ,sen sekere cok cok dikkat ediyordun oysakiSağol canım Allah sizleri korktuğunuza uğratmasın çok zor çok şükür evde kızım var yoksa daha kötü olurdum
plesanta previa mı neydi galiba adı yanlış hatırlamıyorsam, eltiminde olmuştu üstelik doğumdan 1 gün önceCanım benim erken doğurmamım öncesiyle hiç alakası yok cumartesi günü olan kontrolümde her şey yolundaydı böbrekleri bile düzelmişti
Korkutmak istemem herkesin başına gelecek diye de bir şey yok aniden olan bir şeymiş plasentanın ayrılması
BENDEDE ŞU AN SIKTIM DA SAĞ TARAFIMDAN KAN GELİYOR BENDE KORKUYORUM DOĞUMDAN SONRADA DEVAM EDERMİ DİYE AMA DOKTORUM GEÇEN SÜT KANALLARIN AÇILIYOR DEDİgnaydın canımm yaa süt mü neydi bilmiom ama 16. haftada bi sıvı geldi :)) ama minnacık göğüslerim emziremem diye korkuyorum
bir ihtimal canım kesin öğrenmek için bazı testler yapmak gerekliymiş ama istemedim başka hamilelik düşünmüyorum çünkücanım dr şekerle alakalı ne olabilir dedi ki onu merak ettim,kesin olmamakla beraber seker kaynaklı yazmıştın geçenlerde ,sen sekere cok cok dikkat ediyordun oysaki
canım o eşin önde olmasıymış benim ki erkenden ayrılmış inşallah benim kuzum da iyi olacak sağol canımplesanta previa mı neydi galiba adı yanlış hatırlamıyorsam, eltiminde olmuştu üstelik doğumdan 1 gün önceçok üzülmüştük ama fıstık şimdi maaşallah yaşına girdi. inşallah sizde bugünleri unutacaksınız, dualarımız sizinle
ben de duymuştum ama ilk günü sürülecekmiş sanırımG
göğüs ucunun çatlamaması için soğan sürmek iyi olurmuş duyan oldu mu daha önce
geçmiş olsun canım benimde öyleydi ama şimdi çok şükür iyiyiz. senibir ihtimal canım kesin öğrenmek için bazı testler yapmak gerekliymiş ama istemedim başka hamilelik düşünmüyorum çünkü
canım o eşin önde olmasıymış benim ki erkenden ayrılmış inşallah benim kuzum da iyi olacak sağol canım
geçmiş olsun canım benimde öyleydi şimdi geçti çok şükür baya bi korkmuştum... sen ne kadarlık hamilesinbir ihtimal canım kesin öğrenmek için bazı testler yapmak gerekliymiş ama istemedim başka hamilelik düşünmüyorum çünkü
canım o eşin önde olmasıymış benim ki erkenden ayrılmış inşallah benim kuzum da iyi olacak sağol canım
benim de hep korkumdur erken doğumCanım benim erken doğurmamım öncesiyle hiç alakası yok cumartesi günü olan kontrolümde her şey yolundaydı böbrekleri bile düzelmişti
aaaaa ilk defa duydummm yaaBENDEDE ŞU AN SIKTIM DA SAĞ TARAFIMDAN KAN GELİYOR BENDE KORKUYORUM DOĞUMDAN SONRADA DEVAM EDERMİ DİYE AMA DOKTORUM GEÇEN SÜT KANALLARIN AÇILIYOR DEDİ
Okuldaym canim internetim cok kotulierac çatlak giderici olandan mı alacağız canım
tam adı nedir?
sağol canımaaaaa ilk defa duydummm yaageçmiş olsun ama süt kanallarının açılması iyyimiş :))
8 günlük anneyim :)geçmiş olsun canım benimde öyleydi ama şimdi çok şükür iyiyiz. seni
geçmiş olsun canım benimde öyleydi şimdi geçti çok şükür baya bi korkmuştum... sen ne kadarlık hamilesin
mümkün değilkızlar bu arada sancı adet sancısına benziyormuş . ben 8 aydır adet görmüyorum sancıyı unuttumacaba sancı çekiyorumda anlamıyor olabilir miyim
Lierac Phytolastik gel çatlak içinlierac çatlak giderici olandan mı alacağız canım
tam adı nedir?
tamam canım teşekkürler :)Okuldaym canim internetim cok kotu
Bakip yazaym
saol canım :)Lierac Phytolastik gel çatlak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?