2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın peki hangi lieracdan alacağız canım
ben daha hiçbişey sürmüyorum tembelim bu konuda

Ben 200ml olanlardan aliyrm.baya kullandim.en son 5li paket aldm. :) 7çok zor geliyor bana da sürmem.artik egilip sürmek de zor.ama catlayacagimi dusununce hemen zıplıyrm yerimden sürüyrm.annem cok catlams.umarim catlamam

günaydın peki hangi lieracdan alacağız canım
ben daha hiçbişey sürmüyorum tembelim bu konuda

Ben 200ml olanlardan aliyrm.baya kullandim.en son 5li paket aldm. :) çok zor geliyor bana da sürmem.artik egilip sürmek de zor.ama catlayacagimi dusununce hemen zıplıyrm yerimden sürüyrm.annem cok catlams.umarim catlamam

CNM senin başından beri sorunluydu değilmi?
benim hiç düşük tehlikem olmadı kanamam vs hiçb işey olmadı tehlikemiz hiç olmadı yani
acaba riskim senin kadar varmı yani tabi heran doğabilir tehlike olmasada
ama tehlikeli sorunlu gebeliğe göre daha rahat olmalıyız değilmi?

Canım benim erken doğurmamım öncesiyle hiç alakası yok cumartesi günü olan kontrolümde her şey yolundaydı böbrekleri bile düzelmişti
Korkutmak istemem herkesin başına gelecek diye de bir şey yok aniden olan bir şeymiş plasentanın ayrılması

Canım Allah yardımcınız olsun en korktuğum şey

hastane anladığım kadarıyla iyi gibi çocuk doktoru fln.gökbay hoca bizim için büyük bir şans cnm içim çk rahat doğum konusunda o yüzden
Çocuk doktorunu beğendim ama sadece yoğun bakımda duruyormuş bir tane daha var yoğun bakımla ilgilenen o polikliniğe de bakıyormuş onla devam ederiz inşallah oğlum savaşı kazanırsa Gökbay bey de bir kaç kez gidip bakmış iyi olduğunu söylüyor en son muayenemi oldum çok tuhaf hissettim kendimi baya sohbet ettik insan boşlukta oluyor zamansız olunca

Ben 200ml olanlardan aliyrm.baya kullandim.en son 5li paket aldm. :) 7çok zor geliyor bana da sürmem.artik egilip sürmek de zor.ama catlayacagimi dusununce hemen zıplıyrm yerimden sürüyrm.annem cok catlams.umarim catlamam
lierac çatlak giderici olandan mı alacağız canım
tam adı nedir?

slm kızlar dün tüm gün basım ağrıdı öyle böyle diildi hiç o kdr ağrım olmamıştı bu zmna kdr bugün rapor aldm evde dinleniyorm aksama misafr var zaten cmts de pzr da vardı sanırım yorgunluktan oldu ağrı da

cnm inş kazanıcak savaşı miniğim güzel şeyler düşün ben inanıyorum.gökbay hoca iyi diyorsa inan çünkü gerçekten işinin uzmanı.şimdiye kadr hep bebek içerdeyken konuşup yorum yaptınız bebek erken çıkınca değişik gelmiştir muayene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…