- 8 Aralık 2014
- 1.580
- 2.110
- 108
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
- #36.981
ÇOK BÜYÜDÜLER BENİMKİLER AMA 16 HAFTADAN İTİBAREN SÜT GELİYOR SEN DE SÜT VARMIkızlar göğüslerinde büyüme olan var mı benimkinde hiç bi değişiklik yokkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇOK BÜYÜDÜLER BENİMKİLER AMA 16 HAFTADAN İTİBAREN SÜT GELİYOR SEN DE SÜT VARMIkızlar göğüslerinde büyüme olan var mı benimkinde hiç bi değişiklik yokkk
organicare babyGule gule kullanin markasi ne
günaydın peki hangi lieracdan alacağız canımRecete.com
Ben burdan aliyrm hep
GÜNAYDIN cnm gelişimi nasıl diyor dr larGünaydın herkese bugün 8 günlük olduk çok özlüyorum öğlen olsun biran önce inşallah kilo almıştır yavrum
rabbim yardımcın olsun canım hangi hastanede kalıyor ayazGünaydın herkese bugün 8 günlük olduk çok özlüyorum öğlen olsun biran önce inşallah kilo almıştır yavrum
Şuan için iyi canım maşallah ama tersine de dönebilir o yüzden bekleme sürecindeyizGÜNAYDIN cnm gelişimi nasıl diyor dr lar
Sağol canım Anadolu hastanesinde b.onattakirabbim yardımcın olsun canım hangi hastanede kalıyor ayaz
MAŞALLAH allahım yardımcınız olsun sen nası oldun peki lohusalığı bile unutmuşundurŞuan için iyi canım maşallah ama tersine de dönebilir o yüzden bekleme sürecindeyiz
Allah yardımcınız olsun canımGünaydın herkese bugün 8 günlük olduk çok özlüyorum öğlen olsun biran önce inşallah kilo almıştır yavrum
biliyorum orayı benim eve yakın sayılır Allah yardımcınız olsun canım tahminen ne zaman toparlar diyorlarSağol canım Anadolu hastanesinde b.onattaki
sağol canım lahusalık falan kalmadı oğlum için ilk günden beri ayaktayım fırsat buldukça uzanıyorum bel ve kasık ağrım var dikişlerim iyi durumda acısı geçtiMAŞALLAH allahım yardımcınız olsun sen nası oldun peki lohusalığı bile unutmuşundur
inşallah canım doktorumuz pazartesiden itibaren başlar demişti önceki gün aynıydı dün -10 daydı bugün artıyı görürüz inşallahAllah yardımcınız olsun canım
kilo almıştır annesi merak etme sen
napalım kızım karnım anca bu kadar çıktı bana göre çok bıle çıktı buyurse bundan sonra büyür artık :)bumu olmuş halin vay be. ozaman ben normal değilim arkadaş ya senin karnın benden küçük
Sen nerede oturuyorsun canım kilo almaya başlar yavaş yavaş dedi doktorumuz daha yapılacak testler var belli bir zamanı bekliyorlar ve kilo almasını dabiliyorum orayı benim eve yakın sayılır Allah yardımcınız olsun canım tahminen ne zaman toparlar diyorlar
gebizli mahallesindeSen nerede oturuyorsun canım kilo almaya başlar yavaş yavaş dedi doktorumuz daha yapılacak testler var belli bir zamanı bekliyorlar ve kilo almasını da
kızlar göğüslerinde büyüme olan var mı benimkinde hiç bi değişiklik yokkk