• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim erken doğurmamım öncesiyle hiç alakası yok cumartesi günü olan kontrolümde her şey yolundaydı böbrekleri bile düzelmişti
Korkutmak istemem herkesin başına gelecek diye de bir şey yok aniden olan bir şeymiş plasentanın ayrılması
hadi ya :( dediğim gibi hepimizin heran olabilir ozaman.
durup dururkende gelebilir demekki.

Merhaba, göğüsün büyüklüğüyle sütün gelmesinin alakası yok kuzenim kafamdan büyük göğüslerle doğum yaptı ama bebeğine ilk aydan beri mama verdiler ve bu sefer bebek hazır mamalardan topaç oldu, göğüsler de emziremeye emziremeye söndüler sen sakın moralini bozma 75 bedenle sütü fışkıran var...
inşallahh canım yaa sütümde sıkıntı olmadan emziririm bebeğimi

hadi ya :KK43: dediğim gibi hepimizin heran olabilir ozaman.
olumlu şeyler düşün cnm böyle korku içinde 2 ay geçmez.bebeğinle konuş sakın erken gelmeye çalışma yavrum biraz daha zamanın var fln diye bn hep konuşuyorum ve kötü düşünceleri attım kafamdan.Allahın izniyle vaktinde gelicek diyorum

slm kızlar dün tüm gün basım ağrıdı öyle böyle diildi hiç o kdr ağrım olmamıştı bu zmna kdr bugün rapor aldm evde dinleniyorm aksama misafr var zaten cmts de pzr da vardı sanırım yorgunluktan oldu ağrı da
geçmiş olsun canım çok yorma kendini

cnm inş kazanıcak savaşı miniğim güzel şeyler düşün ben inanıyorum.gökbay hoca iyi diyorsa inan çünkü gerçekten işinin uzmanı.şimdiye kadr hep bebek içerdeyken konuşup yorum yaptınız bebek erken çıkınca değişik gelmiştir muayene
İnşallah canım zaman çabuk geçsin artık

hadi ya :( dediğim gibi hepimizin heran olabilir ozaman.
Düşünme canım sen her şey olacağına varır anın tadını çıkar düşünüp çağırma pozitif enerji yolla

Sağol canım Allah sizleri korktuğunuza uğratmasın çok zor çok şükür evde kızım var yoksa daha kötü olurdum
canım dr şekerle alakalı ne olabilir dedi ki onu merak ettim,kesin olmamakla beraber seker kaynaklı yazmıştın geçenlerde ,sen sekere cok cok dikkat ediyordun oysaki

Canım benim erken doğurmamım öncesiyle hiç alakası yok cumartesi günü olan kontrolümde her şey yolundaydı böbrekleri bile düzelmişti
Korkutmak istemem herkesin başına gelecek diye de bir şey yok aniden olan bir şeymiş plasentanın ayrılması
plesanta previa mı neydi galiba adı yanlış hatırlamıyorsam, eltiminde olmuştu üstelik doğumdan 1 gün önce :KK43: çok üzülmüştük ama fıstık şimdi maaşallah yaşına girdi. inşallah sizde bugünleri unutacaksınız, dualarımız sizinle

gnaydın canımm yaa süt mü neydi bilmiom ama 16. haftada bi sıvı geldi :)) ama minnacık göğüslerim emziremem diye korkuyorum :KK17::KK17:
BENDEDE ŞU AN SIKTIM DA SAĞ TARAFIMDAN KAN GELİYOR BENDE KORKUYORUM DOĞUMDAN SONRADA DEVAM EDERMİ DİYE AMA DOKTORUM GEÇEN SÜT KANALLARIN AÇILIYOR DEDİ

canım dr şekerle alakalı ne olabilir dedi ki onu merak ettim,kesin olmamakla beraber seker kaynaklı yazmıştın geçenlerde ,sen sekere cok cok dikkat ediyordun oysaki
bir ihtimal canım kesin öğrenmek için bazı testler yapmak gerekliymiş ama istemedim başka hamilelik düşünmüyorum çünkü

plesanta previa mı neydi galiba adı yanlış hatırlamıyorsam, eltiminde olmuştu üstelik doğumdan 1 gün önce :KK43: çok üzülmüştük ama fıstık şimdi maaşallah yaşına girdi. inşallah sizde bugünleri unutacaksınız, dualarımız sizinle
canım o eşin önde olmasıymış benim ki erkenden ayrılmış inşallah benim kuzum da iyi olacak sağol canım

bir ihtimal canım kesin öğrenmek için bazı testler yapmak gerekliymiş ama istemedim başka hamilelik düşünmüyorum çünkü

canım o eşin önde olmasıymış benim ki erkenden ayrılmış inşallah benim kuzum da iyi olacak sağol canım
geçmiş olsun canım benimde öyleydi ama şimdi çok şükür iyiyiz. seni

geçmiş olsun canım benimde öyleydi şimdi geçti çok şükür baya bi korkmuştum... sen ne kadarlık hamilesin

benim de hep korkumdur erken doğum
Allah korusun
stres en büyük etkenlerden biri.. bende biraz sabırsız bir insanım malesef :KK43:

kızlar bu arada sancı adet sancısına benziyormuş . ben 8 aydır adet görmüyorum sancıyı unuttum :KK45::KK45::KK45: acaba sancı çekiyorumda anlamıyor olabilir miyim :KK53::KK53:

geçmiş olsun canım benimde öyleydi ama şimdi çok şükür iyiyiz. seni

geçmiş olsun canım benimde öyleydi şimdi geçti çok şükür baya bi korkmuştum... sen ne kadarlık hamilesin
8 günlük anneyim :)

kızlar bu arada sancı adet sancısına benziyormuş . ben 8 aydır adet görmüyorum sancıyı unuttum :KK45::KK45::KK45: acaba sancı çekiyorumda anlamıyor olabilir miyim :KK53::KK53:
mümkün değil

Back