- 20 Ağustos 2013
- 434
- 651
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
- #36.601
Herkese günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiyamam ya valla ne bileyim o gun yemissinizdir falan diye dusundum ya da alsama kolay bir yemek menusu:)kuzum kusura bakmadım da senın onları yazdıgın saatte işte olduğumdan benim için ulaşılmazdı
özlersinSEN YEDİN BENİM ÖMRÜMÜ KADINNNNN
aa bizdede var kan uyuşmazlığı ama negatif çıktı test gerek yok iğneye dedi.Kan
Uyusmazligi ignesi yaptirdim dun
bir tanesi de dogumda yapilacakmis
Günaydın hayırlı cumalar herşey gönlünüze göre olsun ...ilk bebekimiz ayaz deniz sağlıklıca hemen büyüsün bizlerde hayırlısı ile sağ salim kavuşalim yavrularımiza.Allah kolay doğumlar nasib etsin hepimize cuma nin yüzü suyu hürmetine....amin
Günaydın arkadaşlar dün benim bebiş sanki çıkacakmış gibi aşağıya vuruyo devamlı demiştim ya eve gittiğimde de devamlı alt tarafta bi baskı aradım doktorumu anlattım durumu bebek ters dönmüştür hemen sol tarafına yat dinlen 1 saate geçmezse acil gel suyunu patlatır dedi Allaha şükür dinlendikçe pozisyonu değiştirmeye başladı sanırım tekmeler daha sağ sol kasıklarıma doğru olmaya başladı çocuk çok hareketli diye sevinirken bu seferde yerinde durmayacak galibaşuan iyi gibiyim ama içim rahat etmedi bugun gidicem kontrole bi baksın nedir ne değildir
28. HAFTADA DÖNER YAZIYOR CNIM netde oku istersen doğalı bu demekkiGunaydin herkese....
Bu arada bizim bebek donmus basasagi sanirim bugun asm'ye gidip ebeyle bi konusayim bakayim. Bu haftada normal mi acaba donmesi daha bayaa vakit var dogumumuza ama. Kafam karisti
Canım merak etmeyin ben dört hafta önce gittiğimde doktor bana da doğum pozisyonu almış demişti sorun olsa söylerdi bebeğin hareket etmesinden duruş şeklinden rahme baskı olabilir ben de oluyo hatta idrara çıkmam çok arttı ama kanama olmadığı suyunuz gelmediği sürece korkmayın normalGünaydın canım dün benimde bebeğim aşağıya çok baskı yaptı, çok korktum bende oturamadım bile işyerinde o kadar baskı yaptı, tekmeledi izin aldım gittim eve bütün gün yatmaya çalıştım, çok gerildim, yukarı çıkmasını bekledim erken gelcek diye korkuyorum bir de tekim ben burda eş durumu tayini bekliyorum yanımda eşim dahil kimse yok dün gece 4 gibi gene aşağıya tekmelemeye başladı şimdi arada yine aynı kalbime oturacak ya doktordan geldiğinde yaz mutlaka bende merakla bekliyorum ne diyeceğini.
Günaydın canım Ayaz'ımızdan bu güzel günde hayırlı haberler getirirsin inşallah dualarım sizinleHerkese günaydın bugün paşam bazı testlerden geçecekmiş dualarınızda bizede yer verin hayırlı cumalar olsun
Günaydın canım dün benimde bebeğim aşağıya çok baskı yaptı, çok korktum bende oturamadım bile işyerinde o kadar baskı yaptı, tekmeledi izin aldım gittim eve bütün gün yatmaya çalıştım, çok gerildim, yukarı çıkmasını bekledim erken gelcek diye korkuyorum bir de tekim ben burda eş durumu tayini bekliyorum yanımda eşim dahil kimse yok dün gece 4 gibi gene aşağıya tekmelemeye başladı şimdi arada yine aynı kalbime oturacak ya doktordan geldiğinde yaz mutlaka bende merakla bekliyorum ne diyeceğini.
caanım allah ayazına sağlık versin can kan versin bu mübarek günde kollarında sağlıkla ordan ayrılmayı nasip etsin.Herkese günaydın bugün paşam bazı testlerden geçecekmiş dualarınızda bizede yer verin hayırlı cumalar olsun