• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hayırlı cumalar herşey gönlünüze göre olsun ...ilk bebekimiz ayaz deniz sağlıklıca hemen büyüsün :nazar::KK46:bizlerde hayırlısı ile sağ salim kavuşalim yavrularımiza.Allah kolay doğumlar nasib etsin hepimize cuma nin yüzü suyu hürmetine....amin :anneadayı::KK36:

Aminnnnn ne güzel dua oldu böyle :KK200:

Gunaydin herkese....
Bu arada bizim bebek donmus basasagi sanirim bugun asm'ye gidip ebeyle bi konusayim bakayim. Bu haftada normal mi acaba donmesi daha bayaa vakit var dogumumuza ama. Kafam karisti :KK46:

Günaydın arkadaşlar dün benim bebiş sanki çıkacakmış gibi aşağıya vuruyo devamlı demiştim ya eve gittiğimde de devamlı alt tarafta bi baskı aradım doktorumu anlattım durumu bebek ters dönmüştür hemen sol tarafına yat dinlen 1 saate geçmezse acil gel suyunu patlatır dedi:KK57: Allaha şükür dinlendikçe pozisyonu değiştirmeye başladı sanırım tekmeler daha sağ sol kasıklarıma doğru olmaya başladı çocuk çok hareketli diye sevinirken bu seferde yerinde durmayacak galiba:KK17:şuan iyi gibiyim ama içim rahat etmedi bugun gidicem kontrole bi baksın nedir ne değildir:110:

Günaydın canım dün benimde bebeğim aşağıya çok baskı yaptı, çok korktum bende oturamadım bile işyerinde o kadar baskı yaptı, tekmeledi izin aldım gittim eve bütün gün yatmaya çalıştım, çok gerildim, yukarı çıkmasını bekledim erken gelcek diye korkuyorum bir de tekim ben burda eş durumu tayini bekliyorum yanımda eşim dahil kimse yok dün gece 4 gibi gene aşağıya tekmelemeye başladı şimdi arada yine aynı kalbime oturacak ya doktordan geldiğinde yaz mutlaka bende merakla bekliyorum ne diyeceğini. :KK17:

Günaydın canım dün benimde bebeğim aşağıya çok baskı yaptı, çok korktum bende oturamadım bile işyerinde o kadar baskı yaptı, tekmeledi izin aldım gittim eve bütün gün yatmaya çalıştım, çok gerildim, yukarı çıkmasını bekledim erken gelcek diye korkuyorum bir de tekim ben burda eş durumu tayini bekliyorum yanımda eşim dahil kimse yok dün gece 4 gibi gene aşağıya tekmelemeye başladı şimdi arada yine aynı kalbime oturacak ya doktordan geldiğinde yaz mutlaka bende merakla bekliyorum ne diyeceğini. :KK17:
Canım merak etmeyin ben dört hafta önce gittiğimde doktor bana da doğum pozisyonu almış demişti sorun olsa söylerdi bebeğin hareket etmesinden duruş şeklinden rahme baskı olabilir ben de oluyo hatta idrara çıkmam çok arttı ama kanama olmadığı suyunuz gelmediği sürece korkmayın normal

günaydın hayırlı cumalar kızlar bnm bebikler hala göğüs altıma mideme doğru vuruyo bide yuvarlacak yuvarlacık basları sanırım yan taraflarımda hisssediyorm dönmediler demek ki dimi hem dönseler de dönmeseler de sezeryan olucaklar zaten ama merak ettm yrn dr a gitcm nst de yapılıck merakla bekliyorm yrn ı

KUZUM benimkide kasıklara oturdu elimle hafif hafif masaj yapar gibi kaldırdım yukarı doğru çıktı göbeğin oralara öyle yap

Herkese günaydın bugün paşam bazı testlerden geçecekmiş dualarınızda bizede yer verin hayırlı cumalar olsun
caanım allah ayazına sağlık versin can kan versin bu mübarek günde kollarında sağlıkla ordan ayrılmayı nasip etsin.
inş duysun bizi ayaz hayata tutunsun güzel yavrum..

Back