• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben bugun izmir istanbul arasi yolculuk yaptim. Kimse rapor sormuyor. 31. Haftamda da istanbuldan izmire gidicem :) benim kizim dunyaya kanat takip gelicek :)
Bende öyle tahmin ettim ama rapor alın sotuyorlar dediler kızlar bende randevu aldım doktordan haftaya rapor alabilmek için atatürk havalimanında bayağı soruyorlar dediler ne bileyim kafam karıştı :) evet senin işle ilgili sanırım baksana uçak seyahatlerin bayağı fazlaymış olsun kanat taksın gelsin kızın gelsinde :) maşallh diyelim

Ipek:10
Selin:2
Inci:2
Melek:0

Coooooooook tesekkurler kizlar
Isim isi zormus cidden
Fikir belirtmek isteyen baska arkadaslarvarsa yazabilirler
Iyi ki varsiniz
Opuldunuz :KK5::KK9::KK9::KK9:

@_eyluldeniz_ canımmmmm dualarimiz seninle ve Ayaz la. Face e de uye oldum takipteyim :KK66: simdi zordur muhakkak,ne kadar anlatsan da, bizler ne kadar anlamaya calissak,empati yapsak da yasadigini en iyi sen bilirsin;insallah sonu guzel olacak. Eylul de merak ediyormus kardesini bak :) nasil bir sevgi seli var Ayaz a. Her sey guzel olacak arkadasim Allah in izniyle. :KK19:
Canım bende selin diyorum içlerinden en yakın o geldi bana :)

canım benim şekerim yüksek çıktı sıkı bi diyet verdi doktor ama bebeğin aynı zamanda iyi gelişmesi için 1700-1800 kalorilik yazıyorum dedi yani 1200 çok az değilmi sıkıntı olmasın Allah korusun
1500u buluyr bazen ınş olmaz canm sürekli kilo almaktan moralim iiice bozuldu
normalde ben diyetsiz 1800 yiyrmdur o yüzden kilo aliyrm ne yazıkki bunyem müsait hamilelik öncesi 900-1000calori aliyrdm normal bir insan olamadım ne yazıkki. Yıllardır belki bir umut hamilelikte vücudum çalışır dedm ama 20 kilo aldığıma göre calusmiyr
cok zor dayaniyrm ama yarin bir hafta olacak tartilacm bakalm yine kilo alırsam baska yapacak birsrym kalmiyr

Selam kızlar faceye yazmak daha kolay olduğundan oraya yazmıştım arkadaşlar size iletmiş gördüğüm kadarıyla hepinize teşekkür ederim oğlum daha öncede gelmek istemişti zaten biliyorsunuz daha fazla tutamadık inşallah iyi olacak paşam sizler inşallah zamanında sağlıkla alırsınız kucaklarınıza bizde o zamana kadar buyur abilik taslarız artık :)

CANIM benim çok üzüldüm allah ikinizinde yardımcısı olsun kaç gündür aklımız sizde umarım paşanda sende huzurla sağlıkla dönersiniz aramıza.

allah yardımcın olsun bol sütün olsun ayazın tez zamanda sağlıkla çıksın inşallahh.:KK68:

Selam kızlar faceye yazmak daha kolay olduğundan oraya yazmıştım arkadaşlar size iletmiş gördüğüm kadarıyla hepinize teşekkür ederim oğlum daha öncede gelmek istemişti zaten biliyorsunuz daha fazla tutamadık inşallah iyi olacak paşam sizler inşallah zamanında sağlıkla alırsınız kucaklarınıza bizde o zamana kadar buyur abilik taslarız artık :)
Canımmm hayırlı olsunnnnnn.inşş tez zamanda toparlanırr oğluşunnnn,seninde bol bol süt gelir inşş dualarımız hep seninleee

uyuşturucu iğne yapıyorlar canımcım kuşuna
ama yine de hissettim ben 2 bebeğimde de . çok bi acı değil ki.
kocccaaaman doğumdan çıkmışsın.
3.5kg bebek doğurmuşsun.
o dikiş sana vız geliyor şekerim.
bebeğin de sağlıkla doğmuş. gözün dikiş mikiş görmüyor.
anlatabiliyor muyum.
dikiş işin fasa fisosu.
korkulacak bi şey değil

Kııız ben korkarım kiii :S fasafiso demiş bi de :D

canım o morxx değil MiaChivas MiaChivas dı o

zaz86 zaz86 kuzum benim müşteri hizmetlerine ben ürünün iadesini değil değişimini istiyorum diye belirttin mi? Bir de hangi şehirdeydin tatlım sen? Hani burdaysan görümcemle konuşayım kendisinin yapabileceği bişey var mı diye ama internetten alışveriş diyorsun bu durumda belirli şubeler bakmadığı için yardımcı olmak zor tatlım ama sen sikayetimvar.com ve benzeri her yerde bunu yaz yayınla hemen karşına gelirler istediğin çözümle. Koca kosfiler bile bana bu sayede tatil teklif etti düşün artık :D ben yine de görümceme danışırım tatlım. Yazdığını yeni gördüm kusura bakma lütfen...

zaz86 zaz86 kuzum benim müşteri hizmetlerine ben ürünün iadesini değil değişimini istiyorum diye belirttin mi? Bir de hangi şehirdeydin tatlım sen? Hani burdaysan görümcemle konuşayım kendisinin yapabileceği bişey var mı diye ama internetten alışveriş diyorsun bu durumda belirli şubeler bakmadığı için yardımcı olmak zor tatlım ama sen sikayetimvar.com ve benzeri her yerde bunu yaz yayınla hemen karşına gelirler istediğin çözümle. Koca kosfiler bile bana bu sayede tatil teklif etti düşün artık :KK70: ben yine de görümceme danışırım tatlım. Yazdığını yeni gördüm kusura bakma lütfen...
kuzu bende sana yazıoydum zaz soru soruyor diye :KK70:

Kızlar dün gece çok gergin bir gece geçirdim ve baya bağırdım da.. Yatarken çok sancım vardı. Sabah kalktığımda leğen kemiğimde ağrı vardı. Ama sancı geçmişti. Korkmama gerek var mı sizce? Bebeğin tekmeleri yerinde bununla ilgili bir sıkıntı yok. Doktoru aramak istemiyorum da...

Valla girerken kolaydı da çıkışı fena... Acı biber gibi anacım :KK70:
hahahah koptum gülmekten ben okadar açık yazamadıydım hahahha sen yazdın tatlı tatlı yemenin .......... hahahahha:KK70::KK70::KK55::KK55::rolleyes:bidaha böyle tatlı olmaz benim kocam bile 2.yi boşver çok çektin diyo düşün.

Back