• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GoldenVenus GoldenVenus inci diyor

Ipek:3
Inci:2
Selin:1
Melek:0

:KK73:Oylama devam ediyooooooor!:KK73:
:KK71:Melek mi? Ipek mi? Selin mi? Inci mi?:KK71:

şu selini koymada bence ne koyarsan koy iğrenç geliyor asi ağlak biri geliyor. birde tanıdığımın selin var allah diyorum yani kız erkek çocuktan beter hiperaktif.çok aşırı zeki ama

şu selini koymada bence ne koyarsan koy iğrenç geliyor asi ağlak biri geliyor. birde tanıdığımın selin var allah diyorum yani kız erkek çocuktan beter hiperaktif.çok aşırı zeki ama
Aaa bende tam selin demistim ama iste cevrende o ismin olmasi insani etkiliyor :KK49:

Canim dun esim bir doktoru izlemis anne ne zaman dogduysa dogumu da muhtemelen o haftalarda olur diyormus esim bana sen ne zaman dogmussun dedi ben tam 9. Ay bittiginde olmusum senin bebis benzemez insallah sana:KK54: 40. Haftadan sonrasi beni de korkutuyor çünkü
amaaaannn eğer gerçekten öyleyse benim miniğim temmuzun sonuna kadar bile duramaz o zaman içerde :)

Erkencisin canım ama iyi olmuş yat dinlen keyfini çıkar ben daha hemen hemen 6 hafta çalışıcam pof sürünerek gelirim sanırım
Allah kolaylık versin canımı benim doğumum sezeryan olacağı için iki hafta erken çıktım ve doğum sonrasınizinleri de bitirince iş hayatını bitirmeyi düşünüyorum bakalım zamana bıraktım şimdilik

GoldenVenus GoldenVenus inci diyor

Ipek:3
Selin:1

:KK73:Oylama devam ediyooooooor!:KK73:
:KK71:Melek mi? Ipek mi? Selin mi? Inci mi?:KK71:[/QUOTE
Ipek çok güzel

Selam teyzoslar:KK46:Halsiz dim güya dinlenmek için ise gitmedim bugün ama dayanamadim minigin cicilerini yıkamaya ütü ye giriştim pertim çıktı hamilelikte tirt oluyoruz resmen yahu iki is yapınca tabi işleri de bitiremedim ama daha utulenicek yikanicaklar var :anneadayı::KK49:

Selam kızlar faceye yazmak daha kolay olduğundan oraya yazmıştım arkadaşlar size iletmiş gördüğüm kadarıyla hepinize teşekkür ederim oğlum daha öncede gelmek istemişti zaten biliyorsunuz daha fazla tutamadık inşallah iyi olacak paşam sizler inşallah zamanında sağlıkla alırsınız kucaklarınıza bizde o zamana kadar buyur abilik taslarız artık :)

Selam kızlar faceye yazmak daha kolay olduğundan oraya yazmıştım arkadaşlar size iletmiş gördüğüm kadarıyla hepinize teşekkür ederim oğlum daha öncede gelmek istemişti zaten biliyorsunuz daha fazla tutamadık inşallah iyi olacak paşam sizler inşallah zamanında sağlıkla alırsınız kucaklarınıza bizde o zamana kadar buyur abilik taslarız artık :)
İnşallah bi sıkıntısı olmaz ben pek takip edemiyorum burayı ama bu haberi görünce çok acaip üzüldüm inşallah allahın izniyle toparlanır bebeğin.

Canım ayazdan ve senden çok güzel haberler bekliyoruz Herşeyin hayırlısı

İpek güzel tatlım :KK66: ama bizim dönemde İpek ismini çok duydum (hatta bnmde listemdeydi ) onu da göz önünde bulundur :)

Elif ve Zeynep klasik ama benim çok sevdiğim isimlerdir.. İncisu da gayet güzel canım :KK66:

İpek var arkadaşımın kızı dünya tatlısı :)

İNAN ipek pamuk gibi geliyor insana kuzenim var tatlı güleryüzlü pamuk gibidir. iyi kalplidir. karşı komşu kızıda ipek oda sessiz ben tanıdık olunca koyamadım benimki ela

Ipek bu donemde digerlerine gore daha cok konuluyor sanki canim ben selin diyorum

Allah kolaylık versin canımı benim doğumum sezeryan olacağı için iki hafta erken çıktım ve doğum sonrasınizinleri de bitirince iş hayatını bitirmeyi düşünüyorum bakalım zamana bıraktım şimdilik

Ipek:10
Selin:2

Coooooooook tesekkurler kizlar
Isim isi zormus cidden
Fikir belirtmek isteyen baska arkadaslarvarsa yazabilirler
Iyi ki varsiniz
Opuldunuz :KK5::KK9::KK9::KK9:

@_eyluldeniz_ canımmmmm dualarimiz seninle ve Ayaz la. Face e de uye oldum takipteyim ;) simdi zordur muhakkak,ne kadar anlatsan da, bizler ne kadar anlamaya calissak,empati yapsak da yasadigini en iyi sen bilirsin;insallah sonu guzel olacak. Eylul de merak ediyormus kardesini bak :) nasil bir sevgi seli var Ayaz a. Her sey guzel olacak arkadasim Allah in izniyle. :KK19:

Aynen canım zaman su gibi.. Benim eşyalarım annemde hala.. Artık bu panikle her fırsatta toparlayıp hazırlanacağım.. Şerbet için sebili bulabilirsem bulurum da bulamazsam çok da mühim değil bir de arkadaşlarım kurabiye yapacak.. ay çok iş var ya çok ben tam panik modunda..

Canım bikaç balon alıp süsleyebilirsin ekstradan ücret ödemeye gerek yok.. Biz Beşiktaşlı balonlarla süsleyeceğiz o aslında sadece..
hmmm doğru diyosun cnm bnde pembe mavi nazar boncuklu balomla süslesem olur belki bide kapı süsüs alıcaz zaten yeter o zamn buarada kızlar bnde bi önden düğmeli kısakol pijama aldm bide elbise geceliklerden aldm:)))

Ipek:10
Selin:2

Coooooooook tesekkurler kizlar
Isim isi zormus cidden
Fikir belirtmek isteyen baska arkadaslarvarsa yazabilirler
Iyi ki varsiniz
Opuldunuz :KK5::KK9::KK9::KK9:

@_eyluldeniz_ canımmmmm dualarimiz seninle ve Ayaz la. Face e de uye oldum takipteyim :KK66: simdi zordur muhakkak,ne kadar anlatsan da, bizler ne kadar anlamaya calissak,empati yapsak da yasadigini en iyi sen bilirsin;insallah sonu guzel olacak. Eylul de merak ediyormus kardesini bak :) nasil bir sevgi seli var Ayaz a. Her sey guzel olacak arkadasim Allah in izniyle. :KK19:
Ipek koyan cok tanidik var bu sene...
selin kuzenimin adi..bence cok.guzel bir isim
Inci de kuzenimin ve teyzemin adi.ikisi de cok nazik zarifler...

yemiyorumda fazla diyorsun neden o kadar geliyor ki ?? bu albüm denilen şey insanı şişirirmiş acaba o mu var sende canım yaa???
diyetisyene gitmiş miydin hatırlayamıyorum ?? ay ne diyim bilemedim. yapın cok cok müsait almaya seninde canım.. ama neden bu kadar hızlı olsun kilo artısı.
Diyetisyene gitmedm canım gittiğim hastanedeki sinir kadınla tartıştık başkasına da gitmedm .kendim diyete basladm 1200 kalorilik gecmemeye calisiyrm
oncednde hep kilo sorunum vardı metabolzmam yavaş
ınan tatlı çikolatafelanda pek yemem artk hiç yemiyrm

Selam hamisler

Ben bugun kendimi bi garip hiss ediyorum adet sancisi gibi geliyo bide belimde agri var böyle ikisi bir arada agrimazdi korkuyorum :KK17:

Diyetisyene gitmedm canım gittiğim hastanedeki sinir kadınla tartıştık başkasına da gitmedm .kendim diyete basladm 1200 kalorilik gecmemeye calisiyrm
oncednde hep kilo sorunum vardı metabolzmam yavaş
ınan tatlı çikolatafelanda pek yemem artk hiç yemiyrm
canım benim şekerim yüksek çıktı sıkı bi diyet verdi doktor ama bebeğin aynı zamanda iyi gelişmesi için 1700-1800 kalorilik yazıyorum dedi yani 1200 çok az değilmi sıkıntı olmasın Allah korusun

Back