2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beta hcg ölcümü icin kan verecegim diyeceksin canim insallah hayirli haberler gelsin

Merhaba arkadaşlar ptesi beta hcg testi yapıldı 108.18 cıktı doktor iki gün sonra tekrar gel dedi inşallah değerlerim yükselir thmini doğum tarihimde 4 agustos 2015 allahım inşallah bebişlerimizi sag salim kucagımıza almayı nasip etsin

Gunaydiiiin
Bu testlerin topunun..............
Yaptim erken geb testini
Yine silik cizgi
Heralde hamile degilim
Bu da mi silik cikar arkadas! Adetimi bekleyecegim artik

Gunaydiiiin
Bu testlerin topunun..............
Yaptim erken geb testini
Yine silik cizgi
Heralde hamile degilim
Bu da mi silik cikar arkadas! Adetimi bekleyecegim artik
canim beklemek zor biliyorum ama benim de hep silik silikti o nedenle adetten 1 gun sonra kan ver guzel haberini aliriz insallah

Valla benim de 3. Ay bitti bekliyorum işte...bat 30 u falan..dayanamdm bugün test yaptım bembeyaz yine de ümitliyim,hafif hafif kasik batmaları mide bulantısı var inşallah adet olmam :)
cnm benim bat 20 kasim 4 gun oldu ogreneli vakit vaaar acele etme :)

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
bariz belli oluyor canım stres yapma bence hamilesinnnnn

Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim.
Benim bat 26 kasım yani bugün. Ben 22 kasımda (adetime 4 gün kala)) dayanamayıp kan testi yaptırdım hcg değeri 32,98 çıktı.
Sizce hamilemiyim?

gebesin gebe tebrikler ama dedigim gibi adet gununden 1 gun sonrayi bekle hayirli olsun

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
bariz belli oluyor canım stres yapma bence hamilesinnnnn

Ah kizlar canimsiniz
Sabahtan beri testlere kufrediyorum (icimden)
Ne soylenipduruyorsun diyor arkadaslar bile
Yani erken geb testinde bari ciksin o niye silikse.ya da yoksa cikmasin arkadas bu ne! Dedigim gibi bu test milletinin topunun...
Hayirlisi Allah tan dedik artik bekleyip gorcez napalim bat yarin.
Cok umutlu degilim
Hayirlisiiiiiiii

Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim.
Benim bat 26 kasım yani bugün. Ben 22 kasımda (adetime 4 gün kala)) dayanamayıp kan testi yaptırdım hcg değeri 32,98 çıktı.
Sizce hamilemiyim?

Biri cevap versin nütfeennnn :)

beta hcg değeri 5ten fazlaysa hamilesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…