- 1 Kasım 2014
- 312
- 186
- 53
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
- #2.361
teşekkür ederim canım. Sen kullanmış mıydın 3. ayda mı başlanılıyor şimdiden erken mi olur?
şimdi erken herhalde ya. bende 3. ayda başlıyacam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım. Sen kullanmış mıydın 3. ayda mı başlanılıyor şimdiden erken mi olur?
Selamm hoşgelidnSelam kızlar. Ben de buradayim
Selam kızlar. Ben de buradayim
Yok canım devlette.Ö
özelde öğretmen misin?
Devlet dairelerinde süt izni doğum gerçekleştikten sonra ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ayda 1,5 saat bu durum haftalık çalışma saatiylede ilintili. Ama özel sektörde standart 1,5 saat. Yasa bu izni esnek ve yoruma açık bırakmış işyeri toplam kullandıramam derse hak talep edemeyebilirsiniz ancak toplam kullanmak istiyorum deme hakkınızda var. Ayrıca çoğul gebeliklerde doğum izni süreside değişiyor çoğul gebelik varsa bu sorularıda cevaplayabilirim.Canım yok öyle bir şey öğretmenim ben,iki gün izin diye bir şey yok :)
ne güzel senin içinYok canım devlette.
Canım benim ne güzel ben henüz saç falan görmedim bulantın var mıAyy kızlar bana kimse cevap vermemiş yolk sacı gördük cuma günü iyi bişeymi bu haftya görürmüyüm ki bebeğimi bide 14mm olmuş kese siz kaç mm de gördünüz kızlar bebeği
Sağ ol canımsın.Bebişim için de iyi olacak inşallah okulumla evim çok yakınnn :)evden okul görünüyor :))Ne
ne güzel senin için
canm telas yapma yolk sac bebegin oldgunun en onemli kaniti dye biliyorum herkes gorme tarhi dollenem zamanina ve bakilan cihaza gore degisiyo kimse ile kiyaslama bnce..ben 6+5 de alttan bakilan ultrasonla gordum..ustten gozukmeduAyy kızlar bana kimse cevap vermemiş yolk sacı gördük cuma günü iyi bişeymi bu haftya görürmüyüm ki bebeğimi bide 14mm olmuş kese siz kaç mm de gördünüz kızlar bebeği
ElhamdülillahSağ ol canımsın.Bebişim için de iyi olacak inşallah okulumla evim çok yakınnn :)evden okul görünüyor :))
Seninle günümüz aynıprofil resmini mi degstrdn birden tanıyamadım
Yeni geldim kk avatarı vardıSeninle günümüz aynı
ewet ayni...biri daha vardi bnmle ayni gun olana ona benzettim seni ondan dedim resmini mi degstrdn dye hosgeldin canmmSeninle günümüz aynı
Teşekkür ederim ben de Ispartalıyım bu aradaewet ayni...biri daha vardi bnmle ayni gun olana ona benzettim seni ondan dedim resmini mi degstrdn dye hosgeldin canmm
aaa ben dort yil ispartada gorew yaptim bu sene van a geldim cok sewyrm cok ariyorum orayi ozkanlar da oturyordumsTeşe
Teşekkür ederim ben de Ispartalıyım bu arada
oo canım kalp atışlarını bile görürsün bence :) yinede görülmediği zamanlar oluyormuş inş diyelimmKizlar yarin degerim tahmini 6000 oluyor.doktora gidicez dua edin keseyi goreyim insallah