• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kızlar bana kimse cevap vermemiş :( yolk sacı gördük cuma günü iyi bişeymi bu haftya görürmüyüm ki bebeğimi :( bide 14mm olmuş kese siz kaç mm de gördünüz kızlar bebeği

Canım yok öyle bir şey öğretmenim ben,iki gün izin diye bir şey yok :)
Devlet dairelerinde süt izni doğum gerçekleştikten sonra ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ayda 1,5 saat bu durum haftalık çalışma saatiylede ilintili. Ama özel sektörde standart 1,5 saat. Yasa bu izni esnek ve yoruma açık bırakmış işyeri toplam kullandıramam derse hak talep edemeyebilirsiniz ancak toplam kullanmak istiyorum deme hakkınızda var. Ayrıca çoğul gebeliklerde doğum izni süreside değişiyor çoğul gebelik varsa bu sorularıda cevaplayabilirim.

Ayy kızlar bana kimse cevap vermemiş :KK43: yolk sacı gördük cuma günü iyi bişeymi bu haftya görürmüyüm ki bebeğimi :KK43: bide 14mm olmuş kese siz kaç mm de gördünüz kızlar bebeği
canm telas yapma yolk sac bebegin oldgunun en onemli kaniti dye biliyorum herkes gorme tarhi dollenem zamanina ve bakilan cihaza gore degisiyo kimse ile kiyaslama bnce..ben 6+5 de alttan bakilan ultrasonla gordum..ustten gozukmedu

Back