- Konu Sahibi ayse1234512
- #2.341
Sıkıcı bir pazaaarr ve yarın nöbetçi kocam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden skici olsunSıkıcı bir pazaaarr ve yarın nöbetçi kocam
Selam canım, gebeliğinizi belgeleyip işverene sunduğunuz anda günlük çalışma saatiniz yasal olarak 7,5 saat diğer bir deyişle günde 120 dk mola yapma ve ayda bir gün idari izin hakkınız var. Eğer işveren size servis imkanı sunmuyorsa işten 1,5 saat erken çıkabilirsiniz ama servis imkanı sunuyorsa normal mesai saatini işyeri lokasyonunda çalışmadan tamamlayabilirsiniz. Aylık bir günlük idari izninizi ay döngüsünün istediğiniz tarihinde kullanma hakkınız var.
Canım bende anlamadım.afedersin bağırsaklarım dokuydu herhalde karından baktı goremedi.alttan bakmadı.pazartesi çağırdı tekrar. Benim son adet 10 kasım ilk kanda 8 aralık 537 bbugun 4880 doktor artış çok iyi dedi kesin gebelik vardır o yüzden pazartesi aç katına vr bol su iç gel dedi.
Merhaba canım, bahsettiğin süt izni devlet memuru kadınlar için geçerli özel sektörde süt izni malesef 1,5 saat. Sanırım sen devlet memurusun :) şanslısın. Ayrıca işveren hakedilen süt iznini kullandırmak istemezse kadın işçinin yazminat alarak işten ayrılması hakkı doğar.
Aman aman geç olsun :)Ne kadar geç o kadar iyi
Canım yok öyle bir şey öğretmenim ben,iki gün izin diye bir şey yok :)ilk 6 ay haftada 2 gün izinlimi oluyor memurler yazık biz özel sektöre ozaman. bide sağlık ocağına kayıt ol ocak yeni yasa çıkıcak haftada 2 gün izin alabiliceksin dedi dün arkadaş bu nedir anlamadım ?
örecek hiç halim olmuyor artık hep yatıyorum çok halsizim hiç birşey yapasim yok bugün de midem ağrıyorNeden skici olsun
Orgu bitti de ondan mi skiliyorsun? :)
Selam malesef süt iznşndeki gibi toplam kullanım yapılamıyor. Gebe çalışanın ayda bir gün idari izin hakkı var kullanmak istediğinde aylık idari iznimi kullanmak istiyorum diyip izin formuna gebelik sebebiyle idari izin yazdığın taktirde kullanabilirsincanım çok saol. ayda 1 gün izin nasıl oluyor bunu ilk kez duyuyorum. işyerine ne diyorum o izni kullanırken. birde ben 7.5 saati toplam alsam olmazmı cuma günü toplam alsam mesela. çnki işyeri servis vermez benimde evim uzak. servis vermiyorsanız ben toplu alayım diyemem mi aynı süt izninde olduğu gibi.
özelde öğretmen misin?Canım yok öyle bir şey öğretmenim ben,iki gün izin diye bir şey yok :)
sıkıntı yapma kendine benimde kanamam olup doktoruma gittiğimde iğne+hap verdi. Bende çok korkmuştum ama genelde zaten oluyormuş böyle kanamalar. Bir tanıdığımızın 9. ayına kadar kahverengi lekelenmeleri olmuş. wc harici kalkmamaya dikkat et.Mrb kzlar bende 5+3 haftalk hamileyimm cok mutluym elhmdllh 1 sene sonra bebisimiz olacak insaAllah :) cuma gunu gittigmde kesemiz goruldu ama doktor kanamam oldugunu soyledi ve bunun takip edilmesi gerektigni soyledi bnm gibi bunu yasayp atlatan varmi veya bilgisi olan beni cok korkuttu acikcasi bu kanama dusuk tehlikemde varms igne vurdular
Birde kızlar kanama olduğunda kesinlikle duş almayacakmışsınız düşük ihtimalini arttırıyormuş doktorum söyledi bana..
Aman hele sıcak su gebeliğin düşmanıymış ona göre aklınızda bulunsun
ikinci hamileliği olan bayanlar sizinki ilk cocuklarla birlikte nasil geciyo...ya yeri geliyo kucagima almam gerekiyo yeri geliyo hasta oluyo beraber uyuyoruz uykusunda tekme atyo...bisi olmaz umarim valla ilk hamileleil gbi olmuyo..ilk hamileligi olanlr bol bol yatin dinlenin keyfini cikarin
Çatlak kremi kullanmaya ne zaman başlayalım kızlar? 3. aydan sonra mı başlanılıyor. İkiz olduğu için korkuyorum ben. Çatlamaya çok müsaitim.
teşekkür ederim canım. Sen kullanmış mıydın 3. ayda mı başlanılıyor şimdiden erken mi olur?canım ikiz mi ? :) oo valla çok iyi olmuş yeni gördüm . hayırlı olsun :)