• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-14-00-55-51.png
    Screenshot_2014-12-14-00-55-51.png
    348,6 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar gaz sorunu kabzlik yasayn var mi yoksa bitek bende mi var adet agrsi gibi karn agrsi ve bel agrimda cok fazla normal mi ?
CANIM BU SORUNLAR BENDE DE VAR BENDE KAHVERENGİ LEKELENMEDE VAR.VE DOKTOR NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ KIRMIZIYA ÇEVİRMEDİĞİ SÜRECE.KABIZLIK İÇİN AÇ KARNA 3 KURUKAYISI ÜSTÜNE ILIK SU ÇOK İYİ GELİYOR.

Selam canım, gebeliğinizi belgeleyip işverene sunduğunuz anda günlük çalışma saatiniz yasal olarak 7,5 saat diğer bir deyişle günde 120 dk mola yapma ve ayda bir gün idari izin hakkınız var. Eğer işveren size servis imkanı sunmuyorsa işten 1,5 saat erken çıkabilirsiniz ama servis imkanı sunuyorsa normal mesai saatini işyeri lokasyonunda çalışmadan tamamlayabilirsiniz. Aylık bir günlük idari izninizi ay döngüsünün istediğiniz tarihinde kullanma hakkınız var.
Doğum sonrası süt izni ilk altı ay üç saat sonraki altı ay bir buçuk saat değil mi ben ilk doğumumda böyle kullanmıştim

Son düzenleme:
Doğum sonrası süt izni ilk altı ay üç saat sonraki altı ay bir buçuk saat değil mi ben ilk doğumumda böyle kullanmıştim
Merhaba canım, bahsettiğin süt izni devlet memuru kadınlar için geçerli özel sektörde süt izni malesef 1,5 saat. Sanırım sen devlet memurusun :) şanslısın. Ayrıca işveren hakedilen süt iznini kullandırmak istemezse kadın işçinin yazminat alarak işten ayrılması hakkı doğar.

Merhaba canım, bahsettiğin süt izni devlet memuru kadınlar için geçerli özel sektörde süt izni malesef 1,5 saat. Sanırım sen devlet memurusun :) şanslısın. Ayrıca işveren hakedilen süt iznini kullandırmak istemezse kadın işçinin yazminat alarak işten ayrılması hakkı doğar.
Devlet memuru değilim işçiyim ama devlet kurumundayım belki ondan öyle kullanmışımdır...biz izin olarak iş kanununa tabiyiz aslında hatta sağolsun amirim bir saatte fazla izin vermişti yarım gün gitmedim altı ay

CANIM BU SORUNLAR BENDE DE VAR BENDE KAHVERENGİ LEKELENMEDE VAR.VE DOKTOR NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ KIRMIZIYA ÇEVİRMEDİĞİ SÜRECE.KABIZLIK İÇİN AÇ KARNA 3 KURUKAYISI ÜSTÜNE ILIK
CANIM BU SORUNLAR BENDE DE VAR BENDE KAHVERENGİ LEKELENMEDE VAR.VE DOKTOR NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ KIRMIZIYA ÇEVİRMEDİĞİ SÜRECE.KABIZLIK İÇİN AÇ KARNA 3 KURUKAYISI ÜSTÜNE ILIK SU ÇOK İYİ GELİYOR.
Çok teşekkür ederim denicem :)

Neyse anlaşıldı çaktırmayalim biz bu süt izninin saatlerini aslında bir buçuk saat kullanmam gerekiyordu doğru söylüyorsunuz

Back