- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
- #2.401
Teşe
Teşekkür ederim ben de Ispartalıyım bu arada
mrb benimde eşim ıspartaalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşe
Teşekkür ederim ben de Ispartalıyım bu arada
günaydın cnm, ben toplu verin desem nolur. bunlar bana servis sağlamazSelam malesef süt iznşndeki gibi toplam kullanım yapılamıyor. Gebe çalışanın ayda bir gün idari izin hakkı var kullanmak istediğinde aylık idari iznimi kullanmak istiyorum diyip izin formuna gebelik sebebiyle idari izin yazdığın taktirde kullanabilirsin
kan testi yaparsan çıkma ihtimali var ben adetime 2 gün kala yapmıştım çıktıgünaydın hanımlar iki üç gündür ayaklarım acayip üşüyor özelliklede akşamları ısıtamıyorum ne yapsam.. hamilelik belirtisimi yoksa adetmi olcam acaba yaa varmı başına gelen ? göğüslerimde şişti ağrıyo acıyo arada kasıklarımda batmalar oluyor 5 gün var adetime test yapsam çıkarmı sizce?
evet canım anneye bağlıymış eşimin ailesinde çok var mesela bizde olması biraz araştırmıştım anneden alıyormuş
kan testi yaparsan çıkma ihtimali var ben adetime 2 gün kala yapmıştım çıktı
Ne güzel hamilelik nasıl gidiyormrb benimde eşim ıspartaalı
canil bulanti herkeste olmaz ki herkesn belirtisi farkli bnm ilk hamilelegmde zerre olmadi bunda da tatansiyonum dusuyo gbi oluyo...bebeisin kalbini gorduk ama dinleyemedik haftaya gdcem bendeBenimde canım minikmiş geç döllenme olabilir dedi cuma gitcez bakalım inş görürüm ne biliyim göğüslerimde hassasiyet var ama bulantım fln yok inş boş gebelik değildir boştada yolk sac görünmezmiş heralde evt kız kardeşimde 8 haftada görmüş bekliycez artık sen kalp atışını duydun mu cnm
kan testinde çıkar canımgünaydın hanımlar iki üç gündür ayaklarım acayip üşüyor özelliklede akşamları ısıtamıyorum ne yapsam.. hamilelik belirtisimi yoksa adetmi olcam acaba yaa varmı başına gelen ? göğüslerimde şişti ağrıyo acıyo arada kasıklarımda batmalar oluyor 5 gün var adetime test yapsam çıkarmı sizce?
K
kan testinde çıkar canım
canım bence bekle stres yapma hayırlısı olsun diye dua edelimsaol cnm ama işyerindeyim gidemem en iyisi biraz daha beklemek..
canım bence bekle stres yapma hayırlısı olsun diye dua edelim
Dr 5. 6. Hafta da başlar demişti ben yemek düşünmüyorum o bile midemi bulandırıyor çaydan tiksindim druna bahset bir de şükretmek lazım Dr um 7-8 kez kusma krizine giren var günlük dedigünaydın kızlar.sabah mide bulantıları baş gösterdi.
hadi yaa.aman yokk kusturmadı da kusacaktım az daha.evet yemek gelince aklıma midem bulanıyo cidden.allah kolaylık versin cnm bize.Dr 5. 6. Hafta da başlar demişti ben yemek düşünmüyorum o bile midemi bulandırıyor çaydan tiksindim druna bahset bir de şükretmek lazım Dr um 7-8 kez kusma krizine giren var günlük dedi