2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doktor bana sat a gore 5 + 2 gorunuyor ama gercekte keseye gore 4+5 dedii. Keseyıde altdan gordu zaten kalbı ve kendısını gorene kadar ıcım rahat etmıcek bugun tahmını hcg m 2600 lerde siZce onumuzdekı cumartesı bebek gorunurmu?kalp duyulurmu?

Ya sut ıznı kaç gun işyeri gunluk calışma saatini toplam verırmı sur ıznındekı gıbı kısaca neler haklarımız canıö anlat :)))
Selam canım, gebeliğinizi belgeleyip işverene sunduğunuz anda günlük çalışma saatiniz yasal olarak 7,5 saat diğer bir deyişle günde 120 dk mola yapma ve ayda bir gün idari izin hakkınız var. Eğer işveren size servis imkanı sunmuyorsa işten 1,5 saat erken çıkabilirsiniz ama servis imkanı sunuyorsa normal mesai saatini işyeri lokasyonunda çalışmadan tamamlayabilirsiniz. Aylık bir günlük idari izninizi ay döngüsünün istediğiniz tarihinde kullanma hakkınız var.

Ayrıca doğum gerçekleştikten sonra günlük 1,5 saat olan süt iznini isterseniz haftanın bir gününde toplam olarak kullanmayı talep edebilir yada hergün 7,5 saat çalışıp işten çıkabilirsiniz. Yasal olarak kullandığınız doğum izniniz bittikten sonra 1 ay öncesinden haber vermek suretiyle 6 aya kadar ücretsiz izin kullanabilirsiniz işverenin sizi işten çıkarma hakkı yok. Bazı işverenler kurumsallıktan uzak olduğu için tüm bu talepleri reddedebilir ancak olası bir dava durumund yasalar sizden yanadır.

selam canım yardımların için çok teşekkürler
bende bişey soracağım mesela doğumdan önce 8 sonra 8 hafta izin süresince siğorta primi ödeniyor mu ödeniyor sa isveren mi devlet mi ödüyor

Canım doktordan geldik yeni ultrasonda görünmedi kan testi yaptık ilk 500 du şimdi 5000 çıktı.5 haftalık değere göre.haftaya gidecez tekrar.kısmet hayırlısı sağlıklısı
5000de keseyi goremediler mi??? Ben haftaya c.tesi mi gideyim o zaman bilemedim.Benim hesapla 2500 falan olur herhalde pzt günü. Senin ne zaman 500 cikmisti???

5000de keseyi goremediler mi??? Ben haftaya c.tesi mi gideyim o zaman bilemedim.Benim hesapla 2500 falan olur herhalde pzt günü. Senin ne zaman 500 cikmisti???
Canım bende anlamadım.afedersin bağırsaklarım dokuydu herhalde karından baktı goremedi.alttan bakmadı.pazartesi çağırdı tekrar. Benim son adet 10 kasım ilk kanda 8 aralık 537 bbugun 4880 doktor artış çok iyi dedi kesin gebelik vardır o yüzden pazartesi aç katına vr bol su iç gel dedi.

Senin sat ne zamandı.hangi günler betaya baktırdın

selam canım yardımların için çok teşekkürler
bende bişey soracağım mesela doğumdan önce 8 sonra 8 hafta izin süresince siğorta primi ödeniyor mu ödeniyor sa isveren mi devlet mi ödüyor
Doğum izni boyunca işveren size maaş ödemesi yapmaz devlet geçici işgörmezlik bedeli olarak analık hakkı ödemesi yapar. İşveren tarafından maaş almadığınız için sigorta primide ödenmez yani özetle doğum izni boyunca devletten ödenek alırsınız ancak sigorta primi ödenmez.

Merhabalar, hamileler ile ilgili yüksek lisans tezim için hamile bayan arıyorum. Yaklaşık 15 dakika süren araştırmayı tamamlamak isteyenler için link: https://tr.surveymonkey.com/s/39YNLQH
Herkesin sağlıklı bir gebelik süreci geçirmesini ve sağlıcakla bebeklerine kavuşmasını dilerim.

Persembe 669 çıktı. Son adet tar.9Kasim. Aramizda iki gun var. Sen pzt gideceksen ben carsamba gideyim:) Artisa bakmak icin belki test yaptiririm yine pzt. Merak ediyorum cunku.
Evet pazartesi haber veririm yine test yaptır en azından için rahat eder.keseyi göremedik ama kan tahlili yapınca rahatladık

konu uçmuş gidiyor maaşallah yeni gelenler hoş gelmişler :) beni gibi mide yanması yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…