2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar
Su icmeyi unutanlar varsa water your body diye bir program varmis.hatirlatip istatistik tutuyor.kg a gore alinmasi gereken suyu hesapliyor.siz bunu arttirabiliyorsunuz.
Ben kurdum
Su icme konusunda sorun yasamiyorum calismadigim gunler ama ne kadar ictigimi bilmiyorum.calistigimda unutuyorum.
Ayva dan sonraki yeni kesfim
Paylasmak istedim

Cok sevdigim bir yiyecek bile 5dk sonra tiksindiriyor.o 5dk da yersem yiyorum.sonrasi balkona cikip hava ala ala molalar verip zorla bazen yiyebiliyorum cogu zaman tahammul edemiyorum o kokuya yemiyorum.henuz istifra yok cok sukur de biseyler yemek iskence olmaya basladi.
Ogrendigimden beri iki hafta oldu sanirim.sabah sut+yumurta yerdim.nnnnnasil kokuyor simdiiiiiiii
Bi cozum bulmam lazim cok geriliyorum

Ah ah su içmek ben normal de de çok içmem ve alısamiyorum bende indiryım bar i... Bir de ayva bebeği güzelles tir sin diye mi :)

Canım aramızda 2 gun var bende de sadece kese gorundu... Merak etme herşey normal benim eşim baktı bana ultrasonla inan gorulebilse zorla gorurdu kalbi ya da bebegi... Keseyi gordu zorlamadı gorulme ihtimali olsa 5 saat bakar gorurdu :)))

Ah ah su içmek ben normal de de çok içmem ve alısamiyorum bende indiryım bar i... Bir de ayva bebeği güzelles tir sin diye mi :)
Ayva hakkinda oyle seyler de duyuyoruz evet de soyle bisey oldu
Meyve yerken ayva agizdaki tum suyu cekerya hani.bundan yola cikarak mide suyunu da cekebilecegini dusundum.midem sirke dolu gibi sanki.denedim oldu.gecirdi.onu onermistim bikac sayfa once
Yaniiii mide yanmasina ayva iyi geliyor sankiii
Diye bir kesfim oldu :)
Herkeste ise yarar mi bilmiyorum
Persone Non Grata da da ise yaramis sanirim
Yiyin gariiiiiiii

Bende evdeyim calismiyorum bugün ama evin işleri var bir sürü bitiremedim hala belim ağrıyor dur bakalim nasıl bitecek...

Mantıklı yiyelim gari:)

Memnun kaldin mi birde ilk gebeligin mi??? Bende jimerde cenk aşkalli ile ziya çetin arasindayim sanki ya da pembe mavi orhan orhan
Ben memnunum cnm ilk gebeligim ama başka sorunlar için de gidiyordum iki senedir aynı doktora gidiyorum o yüzden degistirmek istemedim bu arada bugün gittik kese de bebeği gördük :) az bi kanamam kalmış çok sukur

Ben memnunum cnm ilk gebeligim ama başka sorunlar için de gidiyordum iki senedir aynı doktora gidiyorum o yüzden degistirmek istemedim bu arada bugün gittik kese de bebeği gördük :) az bi kanamam kalmış çok sukur
kanamam kalmış derken kese etrafında kan mı gördü bendede gördü doktorum progestan kullanmaya başladım

Kız senin kocan doktor mu hangi ildesiniz bakalım :)

Kız senin kocan doktor mu hangi ildesiniz bakalım :)

Evet canım doktor bursadayız :) ama kadın dogumcu degil :)) ayyy keseyi gormene cok sevindim canım kanama alanının azalmasına da saglıkla alacagız kucagımıza inşallah

MERHABA KIZLAR BİZDE BUGÜN KESEMİZİ GÖRDÜK HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR.2 HAFTA SONRA KALP ATIŞLARINI DUYMAK İÇİN RANDEVU VERDİ DOKTORUMUZ.BİR DE VİTAMİN OLARAK FEMA MEDİ HİÇ DUYDUNUZMU?

Karnım da çok değişik şeyler hissediyorum sanki şimdiden harekete geçmiş gibi ya çok değişik .

Lahanadan nefret eden ben lahana aşerdiim. Ama yine yiyemem diye yemek olarak değil haşladım yoğurtladım salata gibi yaptım. Çok değişik şeyler çekiyor canım kendime gülüyorum

Kızlar yasal haklarınız konusunda merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz konuya oldukça hakimim burdan yatdımcı olmaya çalışayım size
Ya sut ıznı kaç gun işyeri gunluk calışma saatini toplam verırmı sur ıznındekı gıbı kısaca neler haklarımız canıö anlat :)))

C
arkadaşlar hastaneden şimdi geldim
gebelik kesesi göründü ama etrafında kan varmış progestan iğne ve fitil kullanmaya başladım
Cnm gecmiş olsun stres yapma bende gıttım ıstden goremedı altdan baktı keseyı gordu daha mınık dedi bebek gorunmedı 2hafta sonra gorunur dedı kalbı ıcınde 2jafta dedı teslerı yaptı rapor yazdı iş için.ben korkuyorum gene bebek keseye girmezse doktor uyu zaten bu pnumuzdekı hafta başkasına gıdıceö bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…