- Konu Sahibi ayse1234512
- #2.261
Allah korusun canım dikkat et kendine dinlen bolbolhiç bilmiyorum düşük tehlikesi varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusun canım dikkat et kendine dinlen bolbolhiç bilmiyorum düşük tehlikesi varmış
allah korusun canım dinlen yat sırt üstü hiç iş yapma wc dışında falanda kalkma.hiç bilmiyorum düşük tehlikesi varmış
doktora çarşamba tekrar gidicem bakalım yat dinlen felan demedi ama ben yinede iş felan yapmayı düşünmüyorumallah korusun canım dinlen yat sırt üstü hiç iş yapma wc dışında falanda kalkma.
doktora çarşamba tekrar gidicem bakalım yat dinlen felan demedi ama ben yinede iş felan yapmayı düşünmüyorum
yapma allah korusun sen dinlen oohh film izle kocan çalışsın :)doktora çarşamba tekrar gidicem bakalım yat dinlen felan demedi ama ben yinede iş felan yapmayı düşünmüyorum
aynen dinlencem ama eşimde yanımdaydı oda üzüldü zaten iş yaptırmazyapma allah korusun sen dinlen oohh film izle kocan çalışsın :)
üzülme canım kanaman bişeyin yok rahat ol dokrorun erken tedbir almış iyi etmiş.aynen dinlencem ama eşimde yanımdaydı oda üzüldü zaten iş yaptırmaz
Canım dikkat et kendine fazla yorma yat dinlen ilaçlar iyi gelir merak etmearkadaşlar hastaneden şimdi geldim
gebelik kesesi göründü ama etrafında kan varmış progestan iğne ve fitil kullanmaya başladım
bol bol dua et canım rabbim o ömrü verdiyse ona bişeycik olmaz.ne güzel bak hemen hamile kalmışsın pozitif ol.kanamam felan yok şimdilik doktor zaten gebelik haftamı felan hesaplamadı kanı görünce benide fazla üzmek istemediği için fazla konuşmadı ilaçları kullan çarşamba geldedi zaten doktorum başıma gelen herşeyi biliyor hamileğime şaşırdı zaten kürtajlardan sonra hemen hamile kalmıştım çünkü hayırlısı
ohh sende cumartesi keyfi yap bakalım :)İyi hafta sonları herkese kızım dun gece babaannesinde kalmıştı bizde sabah geldik hafta sonları kızımı bahane edip çalışmıyorum ben :)
İyi hafta sonları herkese kızım dun gece babaannesinde kalmıştı bizde sabah geldik hafta sonları kızımı bahane edip çalışmıyorum ben :)[/QUOTE
Cumartesi calismamak cok guzey bisi
Beta hcg kac canimMerhaba kizlar doktordan geldim simdi..
ağrılarım için minoset verdi. Birde folbiol.. Ama kizlar bebeği ggöremedik 10 gun sonraya gel dedi.. Küçük siyah nokta vardi ekranda hamilesin dedi doktorum...
Ne kalbini duydum ne de kendini gördüm gec mi oldu bebek acaba
Beta hcg kac canim
Sanirim ultrasonda gormek icin onun baya artmis olmasi lazim
Tecrubeli degilim ilk gebeligim okudugum kadar biliyorum ancak
belki geç döllenme olmuştur inşallah en kısa zamanda görürsünAyin 1 inde 740 ti 12 gündür kan vermedim.. Su an kac bilmiyorum canim.. gorecem diye umutlanmistim ama malesef