2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

8. Hafta içindeyim birşey yiyemiyorum halsizlik cabası ilk denemede hamile kaldım hem çalışıp hem de üni ye gidiyorum 3 gün okul 4 gün iş şu an rahatsızlıktan ders bile çalışamıyorum hamileliğe alışamadım tanıdığım hiç kimse hamileliği kötü yaşamadı en ufak bulantı yoktu benimse tam aksi sevemiyor olmak beni üzüyor büyük nimet farkındayım ama düşüncelerden uzaklaşmak öyle kolay olmuyor

İyi hafta sonları herkese kızım dun gece babaannesinde kalmıştı bizde sabah geldik hafta sonları kızımı bahane edip çalışmıyorum ben :)

kanamam felan yok şimdilik doktor zaten gebelik haftamı felan hesaplamadı kanı görünce benide fazla üzmek istemediği için fazla konuşmadı ilaçları kullan çarşamba geldedi zaten doktorum başıma gelen herşeyi biliyor hamileğime şaşırdı zaten kürtajlardan sonra hemen hamile kalmıştım çünkü hayırlısı

bol bol dua et canım rabbim o ömrü verdiyse ona bişeycik olmaz.ne güzel bak hemen hamile kalmışsın pozitif ol.

Merhaba kizlar doktordan geldim simdi..
ağrılarım için minoset verdi. Birde folbiol.. Ama kizlar bebeği ggöremedik 10 gun sonraya gel dedi.. Küçük siyah nokta vardi ekranda hamilesin dedi doktorum...
Ne kalbini duydum ne de kendini gördüm gec mi oldu bebek acaba

Beta hcg kac canim
Sanirim ultrasonda gormek icin onun baya artmis olmasi lazim
Tecrubeli degilim ilk gebeligim okudugum kadar biliyorum ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…