• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bide doktor doktor gezip en son gaziemir şifada hatice ışık şengünde karar kıldım çol tatlı en önemlisi rahat güleryüzlü çok kendisi zaten riskli gebelil konusunda da çok uzmanmış kendisine giden varmı doktor doktor gezmek istemiyorum begendim ama çÜnkü bi doktorla başlayıp bi doktorla devam etmek daha iyi gibi diğer gittiğim doktorlar yüzüme bile bakmamıştı hatice hanım numarasıno verdi acil bişey olursa ara ulaşamazsan mesaj at fln dedi çok sevdim inş aksilik çıkmazsa onla devam etmek isterim

Gunaydin kizlar
Cok ilginc bir ruya gordum.sari nevresim almisim.bi actim carsafi kucucuuuk.neyse dedim bebegimin yatagina sererim.bi olceyim oraya dedim.mavi bir besik gibi yatak gibi bisey.olctum ona da kucuk geldi.neyse dedim disari cikarken falan cocugu bi ortuye sararlarya.kundak mi adi ne :) oyle kullanirim disari cikarken dedim.Yikamak icin makinaya attim.koseleri siyaha boyanmis makinada.amaaaan dedim obur tarafini kullanirim,cevirdim,pembe ustune kirmizi cicekli diger yuzu :KK70:hih dedim simdi oldu.
Ayyyy cok enteresan bir ruyaydi
Hayirdir insallah:KK48:

Gunaydin kizlar
Cok ilginc bir ruya gordum.sari nevresim almisim.bi actim carsafi kucucuuuk.neyse dedim bebegimin yatagina sererim.bi olceyim oraya dedim.mavi bir besik gibi yatak gibi bisey.olctum ona da kucuk geldi.neyse dedim disari cikarken falan cocugu bi ortuye sararlarya.kundak mi adi ne :) oyle kullanirim disari cikarken dedim.Yikamak icin makinaya attim.koseleri siyaha boyanmis makinada.amaaaan dedim obur tarafini kullanirim,cevirdim,pembe ustune kirmizi cicekli diger yuzu :KK70:hih dedim simdi oldu.
Ayyyy cok enteresan bir ruyaydi
Hayirdir insallah:KK48:
:KK70::KK70::KK70:
hayır olsun canım bence biraz bilinçaltından dolayı görmüşsün bu rüyayı
yada aklıma gelen kızın mı olacak acaba en son pembe çıkmış ya çarşaf

arkadaşlar hastaneden şimdi geldim
gebelik kesesi göründü ama etrafında kan varmış progestan iğne ve fitil kullanmaya başladım

Back