2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
meraba kızlar bende 2014 temmuz annesiyim 9 kasımda öğrendim hamile olduğumu şimdi beklemedeyim alllah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin benim 2. bebişim 1 kızım var 2.buçuk yaşında

kızlar bugün 5+6 haftalık oldum henüz hiç doktora gitmedim.çok merak ediyorum bebeğim iyimi diye ama devlet hastanesi haftaya pazartesi yani ta 25 kasıma gün verdi.nen yapsam özelemi gitsem varmı ankaradan kimse ..

kızlar bugün 5+6 haftalık oldum henüz hiç doktora gitmedim.çok merak ediyorum bebeğim iyimi diye ama devlet hastanesi haftaya pazartesi yani ta 25 kasıma gün verdi.nen yapsam özelemi gitsem varmı ankaradan kimse ..

Ben de bugün itibariyle 5+4'üm.Ben de henüz gitmedim doktora,bu cumaya randevu aldım.Özellikle bekliyorum ki gitmişken kalp atışını da duyabileyim diye(inşallah tabi).Bu arada Ankaradayım ben de.Ama özele gidicem ben.

merhaba arkadaşlar herkesin bebişleri hayırlı olsun inşallah herkese sağlıklı hamilelikler dilerim

bugün öğrendim bende hamile olduğumu. 20.07.2014 tahmini doğum tarihi

14 aylık bir oğlum var aynı zamanda

cnm bende kalp atışı için bekledim bu kadar zaten .ama devlet işte haftaya verdi.sen hangi özele gideceksin peki. günlerimizde yakınmış seninle :) beraber anne olacaz..

firarperest,
canım teşekkürler.. dualarım seninle inş güzel haberlerini yazarsın bize :))))))))

Yeni gelenler hoşgelmişş, hayırlı olsunn

Canım hiç üzme kendini benim bi arkadaşım sekiz haftalıkken duydu kalp atışını. Herşeyi oluşmuş bebeğin emin olki kalbi de atıyordur miniğinin
Kızlar bile biri yok mu
Canım nette kan testi oranına göre karşılığında haftasını yazan siteler var bi arat istersen
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Hayırlı olsun canım hoşgeldin
Hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin canım benim de 25 aylık bi prensesim var :)

Canım hoşgeldin hayırlı olsun

Merhaba bayanlar bende aranıza yeni katıldım ctesi günü öğrendim hamile olduğumu son adet tarihim 20 ekim 16 kasımda adetimi bekliyordum o gün test yaptım pozitif nasip olursa 27 temmuzda son doğum tarihimiz..20 eylül 2013te bir gebelik daha yaşamıştım 7haftalıktı bebeğim canlanamadı kürtaj oldum çok şükür allahım bi daha nasip etti bir adet gördükten sonra yine hamile kaldım ama çok sevinemiyorum korku içindeyim inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma almayı nasip eder allahım..hepinizede hayırlısı olsun kucağınıza alın sağsalim sağlıkla

cnm bende kalp atışı için bekledim bu kadar zaten .ama devlet işte haftaya verdi.sen hangi özele gideceksin peki. günlerimizde yakınmış seninle :) beraber anne olacaz..

İlk hamileliğimde çok acele etmiştim,öğrenir öğrenmez gitmiştim ama tabi ki karın usg den görünmemişti,alttan bakmıştı doktor.Şimdi aynı şeyi yaşamak istemedim,tecrübelendim sanırım ama ben de çok merak ediyorum herşey yolunda mı diye.
Ben koru hastanesine gidicem canım,ilkinde akay hastanesine gitmiştim,hem doktorumdan hem de hastaneden çok memnun kalmıştım ama doktorum medicanaya geçmiş malesef Medicana da çok aşırı pahalı,bizi aşar yani gereksiz.Bakalım inşallah bu hastaneden memnun kalırım.

Bu arada kızlar çok sık takip edemiyorum,geçmiş yazılanları da okuyamıyorum hem çalıştığım hem de evde oğlumla uğraştığım için.O yüzden şimdiden aklımdayken yazayım,daha sonra zamanı gelince yine konuşuruz zaten.Ben ilk hamileliğimde 35 haftalık erken doğum yaptım.Çok hazırlıksız yakalandık,çünkü hiç erken doğum riski yoktu.Hastane çantam falan hiç hazır değildi,oğlum önce 2 hafta,sonra da 1 hafta küvözde kaldı.Aslında kilosu falan fena değildi ama solunum sıkıntısı ve ek olarak bazı sıkıntıları oldu,şimdi çok iyi çok şükür.Size en önemli tavsiyem hastane çantalarınızı erkenden hazırlayın,bunu demek için daha çok erken biliyorum ama şimdiden aklınızda olsun,o zaman gelince yine konuşuruz

Aynen canım ya temmuz ayı anneleri çok olucak sanırım :)
tabi bazılarımız haziran sonu da olabilir belli olmaz :)

benim nasipse kesin haziran olcak ama haziran annelerine bakmadım bile tahmini doğum tarihi 1 temuz ayzınca haziran olduğunu bile bile temmuz annelerine yazıldım :) ve sizlere de alıştım ztn baya da kalabalığız hakkaten berektli bi aymış maşallah :)

Son düzenleme:

hayırlısı olsun bakalım cnm inş. hayırlı haberlerini alırız. koru hastanesi nerede peki cnm.muayene ücreti neymiş oranın.

Kızlar Merhaba;
Dün akşam çok az lekelenmem oldu panikledim acile gittim doktor karından baktı kese var bebek yok dedi 3-4 güne tekrar doktora git dedi,sabaha kadar ne kabuslar gördüm normalde randevum perşembe günü dayanamadım bugün işyerime yakın semt polikliğine gittim uzun bir süre sıra bekleikten sonra aşağıdan muayene oldum benimde gebeliğim 7 hafta gözüküyor ancak 6+1 miş ve bebek gözüktü doktor kalbide atıyor dedi ancak dineltmedi:) rahatladım perşembeyi bekliyorum bebişi gözükmeyenler benim gibi başka doktora da gidin stresle beklemektense :)

kızlar ben de sabahları bulantıdan başka belirti yok o da çok az çok lavaboya falan gitmiyorum gögüslerim indi gibi canım hiç bişey yemek istemiyor.normal mi bunlar

Gözünaydın güzelimmm

kızlar ben de sabahları bulantıdan başka belirti yok o da çok az çok lavaboya falan gitmiyorum gögüslerim indi gibi canım hiç bişey yemek istemiyor.normal mi bunlar

valla tarihlerimiz hemen hemen aynı bendede hiç bir belirti ve ya şikayet yok cok sukur bulantımda olmuyor ultrasonda gormesem inanmyacm hamile olduğuma :)

çok normal canım illa hamile olunca bulantılarımız olsun belirtilerimiz olsun istiyoruz di mi? hele ilk hamilelikse insan daha çok kafasına takıyor

ben oğluma hamileyken doğrudüzgün bulantım olmadı, bikaç defa kusma haricinde öyle çok kötü de olmadım. çok rahat bir hamilelik geçirmiştim

herşeyin çok normal olacağına, keyifli olacağına inandırmıştım kendimi ,çok sakin bir hamilelik geçirdim çok şükür maşallah çok sakin neşeli bir oğlum var

iyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…