kızlar bugün 5+6 haftalık oldum henüz hiç doktora gitmedim.çok merak ediyorum bebeğim iyimi diye ama devlet hastanesi haftaya pazartesi yani ta 25 kasıma gün verdi.nen yapsam özelemi gitsem varmı ankaradan kimse ..
Ben de bugün itibariyle 5+4'üm.Ben de henüz gitmedim doktora,bu cumaya randevu aldım.Özellikle bekliyorum ki gitmişken kalp atışını da duyabileyim diye(inşallah tabi).Bu arada Ankaradayım ben de.Ama özele gidicem ben.
Canım hiç üzme kendini benim bi arkadaşım sekiz haftalıkken duydu kalp atışını. Herşeyi oluşmuş bebeğin emin olki kalbi de atıyordur miniğininHerkese günaydın hayırlı sabahlar benim moralim çok bozuk kızlar cumartesi kalp atışı için gidip tek duyamayan benim sanırım duyulmadı kalp atışları beynimden vurulmuşa döndüm doktor geç döllenme olmuş olabilir falan dedi ama yinede rahatlayamıyorum haftaya cumartesi yine gel gedi bu arada kese ilk gittiğimde 6.3 mm di ve boştu şimdi 11.3 mm yolk kesesi ve bebek oluşmuş ama kalp atışlarını duyamadık malesef
Canım nette kan testi oranına göre karşılığında haftasını yazan siteler var bi arat istersenKızlar bile biri yok mu
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımGünaydın herkese haftasonu okudum yazamadım hiç
Hoşgeldin canım hayırlı olsun
Gözün aydın canım maşallah
Artış gayet güzel canım bir dahakine görürsün inşallah
Canım ya senin ikiz haberin beni de heyecanlandırdı maşallahne güzel bi duygudur biz de eşimle ikiz olsa falan diyoruz ama hayırlısı tabi
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Canım sana da çok geçmiş olsun iyisindir inşallah
Canım geçmiş olsun bir dahaki aya hayırlısıyla sağlıkla hamile kalırsın inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Gözün aydın canım darısı kalp atışlarına
Canım hoşgeldin hayırlı olsunGünlükten tanıyorum seni beraber hamilelik paylaşımı yapıcaz şimdi de :) Gördüğüme sevindim
Hoşgeldiniz kızlar hayırlı olsun
Gözün aydın canım maşallah
Hoşgeldin canım hayırlı olsunBeta hcg ye çok takılma bence birden yükseliyor çünkü ama yine de bakmak istersen nette tahmini kaç haftalık olduğunu gösteren çizelgeler var.
Canım sıkma canını herkesin hamileliği farklı sonuçta. Bir dahaki gidişine duyarsın inşallah canım.
Ben de bugün gidicem keseyi de görmedim henüz :26:
Amin canım inşallah.. Dediğin gibi hamile olduğumuzu öğrendiğimiz an bir tedirginlik başlıyor.
9 ay böyle geçer mi? Geçecek inşallah :)
Kızlar ben de öğleden sonra doktora gidicem. Eşim de izin alıp gelecek.
İlk ultrason randevum daha keseyi de görmüş değiliz.
Heyecanlı ve tedirginim. Bizim için dua eder misiniz?
Hayırlı olsun canım hoşgeldinben de varım urfadayım ilk bebeşim 25 yasındayım adetim duzensiz olduğu için sat doğru olmuyor dogum tarihim 9/07/2014 2 gündür kanamam var iğne ve progestan kullanıyorum raporluyum inş bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alırız rabbim tum isteyenlere versin
Hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin canım benim de 25 aylık bi prensesim var :)meraba kızlar bende 2014 temmuz annesiyim 9 kasımda öğrendim hamile olduğumu şimdi beklemedeyim alllah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin benim 2. bebişim 1 kızım var 2.buçuk yaşında
merhaba arkadaşlar herkesin bebişleri hayırlı olsun inşallah herkese sağlıklı hamilelikler dilerim
bugün öğrendim bende hamile olduğumu. 20.07.2014 tahmini doğum tarihi
14 aylık bir oğlum var aynı zamanda
cnm bende kalp atışı için bekledim bu kadar zaten .ama devlet işte haftaya verdi.sen hangi özele gideceksin peki. günlerimizde yakınmış seninle :) beraber anne olacaz..
Aynen canım ya temmuz ayı anneleri çok olucak sanırım :)Çoğalıyoruz yavaş yavaş ne kadar güzelll
Aynen canım ya temmuz ayı anneleri çok olucak sanırım :)
tabi bazılarımız haziran sonu da olabilir belli olmaz :)
İlk hamileliğimde çok acele etmiştim,öğrenir öğrenmez gitmiştim ama tabi ki karın usg den görünmemişti,alttan bakmıştı doktor.Şimdi aynı şeyi yaşamak istemedim,tecrübelendim sanırım ama ben de çok merak ediyorum herşey yolunda mı diye.
Ben koru hastanesine gidicem canım,ilkinde akay hastanesine gitmiştim,hem doktorumdan hem de hastaneden çok memnun kalmıştım ama doktorum medicanaya geçmiş malesefMedicana da çok aşırı pahalı,bizi aşar yani gereksiz.Bakalım inşallah bu hastaneden memnun kalırım.
Kızlar Merhaba;
Dün akşam çok az lekelenmem oldu panikledim acile gittim doktor karından baktı kese var bebek yok dedi 3-4 güne tekrar doktora git dedi,sabaha kadar ne kabuslar gördümnormalde randevum perşembe günü dayanamadım bugün işyerime yakın semt polikliğine gittim uzun bir süre sıra bekleikten sonra aşağıdan muayene oldum benimde gebeliğim 7 hafta gözüküyor ancak 6+1 miş ve bebek gözüktü doktor kalbide atıyor dedi ancak dineltmedi:) rahatladım perşembeyi bekliyorum bebişi gözükmeyenler benim gibi başka doktora da gidin stresle beklemektense :)
kızlar ben de sabahları bulantıdan başka belirti yok o da çok az çok lavaboya falan gitmiyorum gögüslerim indi gibi canım hiç bişey yemek istemiyor.normal mi bunlar
kızlar ben de sabahları bulantıdan başka belirti yok o da çok az çok lavaboya falan gitmiyorum gögüslerim indi gibi canım hiç bişey yemek istemiyor.normal mi bunlar